באוטובוס לאילת.

באוטובוס לאילת.

יום אחד החלטנו לנסוע לאילת,סתם ככה באופן ספונטני. תיכננו את יום המחרת,שש או שבע על הבוקר להיפגש עם מה שצריך בתחנת האוטובוס.אכן נפגשנו על הבוקר דרוכים עם ציוד מתאים לשבעה ימים באילת. חיכינו לאוטובוס,דיברנו בינתיים על כל מיני דברים ועל הדרך בה נחיה באילת.החלטנו לקחת חדר באכסניה ולהתנייד עם מוניות.כסף היה לנו מספיק ביחד. הגיע האוטובוס,נסענו לתל אביב,האוטובוס היה די מלא בנוסעים ואני כבר בראשי תיכננתי את המעשה.כשאני יודע ששיתוף פעולה מצידה לא יהיה חסר,רק ש...הספסל האחורי תמיד היה מוקף בחבר'ה צעירים. לא יצאה לפועל התוכנית,כל הדרך,כל כך רציתי מציצה.זה היה מדליק. הגענו לתל אביב,יורדים ברציף המוביל לתוך התחנה המרכזית החדשה. החלטנו לטייל קצת בין החנויות.קנינו שטויות וכל מיני. הלכנו לרציף ההמתנה,כשאנו יודעים שהאוטובוס אמור כבר להופיע ולהגיע. קצת מחכים,סוקר בעיניים את הנוסעים,לא הרבה חבר'ה.כמה צעירים ועוד קצת מבוגרים.כולם הולכים בטח לנפוש באילת. הנה האוטובוס הגיע,דו קומתי גבוה.וואלה מתאים לי להיות למעלה בספסל האחרון,מקווה שהצעירים לא יגיעו למעלה.עולים לאוטובוס,לקומה העליונה ישר ומהר לספסל האחורי והיא לא מבינה למה אני מזרז אותה.אוי אלוהים,איזו ציצה אני הולך לקבל עכשיו.עולים מהר מהר,שומע את החבורה מאחורה מתווכחים ל מקום הישיבה למעלה או למטה,לאחת מהם יש פחד גבהים והיא לא מוכנה להיות למעלה.איזה יופי הכל הולך פיצוץ.עלינו למעלה,סוקרים את הקומה העליונה,אין אף אחד,אנחנו ראשונים.יופי מהר מהר לחלק האחורי.מתיישבים והנה עיניי קולטות זוג חבר'ה למעלה גם,איזו בעסה,רק שיישבו רחוק מאיתנו עלתה הבקשה בליבי.הלכו והתיישבו באמצע האוטובוס,חלומי הולך ורוקם עור וגידים.מתיישבים,מדברים קצת,מחכים בתחנה עוד דקות מספר והנה האוטובוס זז לדרכו.חולפת לה שעה של נסיעה עלו נוסעים נוספים,ירדו חלקם,למעלה התווספו אלינו עוד שני זוגות שתפסו מקומם בחלק הקידמי של הקומה.ידידתי,נרדמה לה כבר מזה דקות עברו.ראשה נח על רגלי והיא פרושה על אורכו של הספסל. מאז ומעולם חלמתי עליה,תמיד רציתי לזיין אותה,יש לה גוף כל כך מגרה,שדיים עגולות ופרופורציונאליות לא גדולים מידי וגם לא קטנים,בהחלט משהו מדהים.שיערה השחור המתולתל נח על ירכיי ועיניה הכחולות עצומות ורדומות.אוי אוי איך אפשר להתאפק כשבחורה שכזו סקסית רדומה על רגליך ?! אי אפשר,כמובן שהזין שלי,עמד מאז שהתחלתי לחשוב על דרך הפעולה. עברו להם עוד דקות ארוכות מספר,האוטובוס נעצר מידי פעם והיא מתעוררת וחוזרת לישון.ידי מונחת על זרועה,מלטף את לחייה. איך לעזאזל,אני אגיע איתה למצב,חולפת השאלה במוחי ?! החלטתי להגיע למצב. התחלתי ללטף את ידה ולאט לאט,התחלתי נוגע בשדיה,לרגע אני מרגיש בעולם אחר,יו אני נוגע לה בשדיים.כמו ילד מתלהב מתחתונים של ילדה בכיתה.התחלתי כבר ללוש לה את השדיים,היד שלי ירדה מעט למטה לבטנה שהייתה חשופה והחלה ללטף אותה.בטנה כה רכה ועדינה,כמה שזה נעים.הכנסתי את היד מתחת לחולצה,הגעתי אל השדיים שלה,אני כולי באופוריה של הרגע,החזייה קצת מפריעה לי ואני חושש להסיר אותה מעל שדיה שמא תתעורר. לפתע שמעתי אותה נאנחת קלות,האם היא נהנית מזה ?! המום לרגע תהיתי. ואז לפתע היא פקחה עיניה באיטיות,תפסה לי את היד...והניחה אותה אל בין רגליה,כולי המום והלום והנה אני מתחיל ללטף אותה בין רגליה.התהפכה ונשכבה על הגב,פשקה רגליה ואני כולי מאושר,היא באמת משתפת פעולה יותר ממה שקיוויתי.אווווחחח איזו נסיעה זו תהיה. מזל שהכסא האחורי המקביל מסתיר את הליטופים. אחרי דקות של ליטופים וחירמונים,היא התרוממה מחוייכת כולה,אינני מבין את החיוך.הכי מצחיק ששנינו התלבשנו כמו שני ביתיים ופשוט היה עלינו טרנינג וחולצה קצרה,כאילו אנחנו בבית.היא הסירה את החזייה שלה אל מתחת לחולצה והכניסה לתיק הקטן.קלטתי את המסר.כנראה שלא מספיק טוב,ברגע הבא הרגשתי את היד שלה מלטפת את איזור חלציי ואוי כמה שהוא זקוף ומוכן למשימה.עצמתי עיניים מתמכר להרגשה הטובה,המענגת כל כך.היא הכניסה ידה אל מכנסיי והוציאה אותו החוצה,התרוממתי מעט והורדתי מכנסיי אל הברכיים שיהיה נוח.היא החלה מלטפת את הזין שלי וכולי מתענג מהנאה.עוצם עיניים מתמכר למגע.חום עוטף את הזין ויניקה קצרה אומרת לי שהנה הגעתי לפסגת חלומי,היא מוצצת לי,כמה שאני מודה לחווה שאכלה את התפוח והורידה אותנו אל הארץ ועשתה לנו את החיים מעניינים יותר.אחחח אלוהים,היא מוצצת כל כך טוב,ידיי אוחזות בראשה מכוונות אותה.אני מרגיש את הרעד הזה שוב למטה,לא רוצה להעלות אותו לפסגה העליונה.אך היא לא רוצה לעצור,אני מנסה להרחיק אותה לא רוצה להגיע לזה,יש לי תוכנית אחרת,אך לא הספקתי לחשוב והנה הזרם עלה והציף את פיה בנוזל החם,טוב שיש מזגן באוטובוס אחרת היינו מזיעים ולוהטים מחום (לא שלא היינו).יו איזו אורגזמה אלוהית.היא חיכתה עוד קצת הזין רפה בתוך פיה ולאט לאט היא שיחררה אותו,מוצצת ומנקה את השאריות. חלומי הגיע לידי מימוש. ומה שקרה בחלק הבא של הנסיעה נשאיר לפעם הבאה,היא לא השאירה אותי חייב הרבה זמן...

ספר לנו גם

שנשמע קצת מקורותיך שלך

ebony

New member
אילת........

מזמן לא ביקרתי שם אולי כדי לעלות על אוטובוס לשם
............ סיפור מאוד מגרה רוצה המשך

מה יש באילת לחפש שם ?!

הא ?! אין שם כלום חוץ מים סוף מקפיא ביצים !!!
(אההה כן יש שם מלא קוסיות
)

../images/Emo41.gifוזה אחד מסיפורי אילת שלי../images/Emo41.gif

הבטחתי, והנה אני מקיימת. סיפור שקרה לי אי שם בעיר הדרומית, העיר שבה הכל קורה, במיוחד בכל מה שקשור לתענוגות הגוף... זה היה ספונטני, אמרתי לחברה שלי שאנחנו זקוקות לחופשה, היא כמובן הסכימה איתה, ותוך יומיים החלטנו שאנחנו נוסעות לעיר הדרומית ביותר אילת. אז אמרתי לעצמי, שהפעם אני מגשימה את הפנטזיה שלי,(סקס עם זר לחלוטין) בלי שמות , בלי הכרות, נטו סקס. , זה קרה בלילה האחרון שלי באילת. התארגנו לבילוי הליילי. שמענו על מסיבת חוף שצריכה להיות, והחלטנו ללכת לשם. הגענו והיו המון אנשים, בחוץ, בפנים, אפילו המון היו בתוך המים... מוסיקה משכרת חושים. אני ישר רצתי לבאר,וכבר ראיתי את העיניים של הבחורים שבוחנים, בוחנים ומסתכלים, ממש מפשיטים בעיניים. והם לא ידעו שבעצם זה מה שעשיתי מרגע שהגעתי, לבחון ולבחור במי שיגשים את הפנטזיה. אחרי שעה בבאר, הלכתי לרקוד(אהבת חיי זה ריקוד) רקדתי שעות, הייתי בשלי, המוסיקה הקיפה אותי. הוא הגיע שעתיים אחרי כשכבר המסיבה היתה בשיאה, אני בדיוק הלכתי הצידה כדי להוריד את נעליי, כשקמתי אני רואה אותו מולי. אומר לי" אפשר לשים את שלי לייד שלך" (הוא התכוון לחולצה שלו) ואני כמובן כמובן אמרתי.. היה לו גוף מדהים, הוא היה בכמה שנים מעליי, רקדנו קצת יחד, רקדנו צמוד מאוד, שלא לדבר שתוך שניות השפתיים שלי היו על שלו לאחר שעה, הוא אמר לי בא לך לצאת מפה? ואני שאני אתנגד, הלכתי לקחת את נעליי והוא את חולצתו, אמרתי לחברים שלי שלא ייחכו לי... ויצאתי איתו משם. עליתי לרכב שלו, ונסענו .דיברנו צחקנו, ולא הזכרנו שמות ולא כלום. הגענו למקום נפלא, בכניסה לאילת, לא זוכרת בדיוק. איך שהגענו, הוא הצמיד אותי אליו ונישק אותי, הידיים שלו נשלחו אל מתחת לחולצתי, אני כבר מההתחלה הורדתי לו את החולצה. ואז הוא עצר, יצא שניה מאוטו, הוציא איזה שק שינה שהיה לו שם. יצאנו החוצה הוא פתח את השק שינה, ומשם זה התחיל...... . הוא התקרב אליי, והחל לאט לאט להפשיט אותי מבגדיי, והשאיר אותי רק עם התחתוניים שלי הוא הרים אותי על ידיו, והניח אותי בעדינות על המיטה, לא אמרה מילה, . הרגישתי שכל זה לקוח מתוך סצנה בסרט. הרגישתי את נשימותיו עליי, והתחלתי להרגיש את לשונו ושפתייו על גופי הוא החל מלמעלה, בעדינות נשק לפניי,ללחיי, שפתייו היו מלאות ותאווה בהן, נשקתי לו בחזרה,תוך שניה גופי התעורר , אך הוא לחש לי להמתין בסבלנות. הוא עבר אל צווארי,והחל ללקק ולנשק צד אחר צד. והמשיך לרדת,והגיע לשדיי, הוא לקח פיטמה אחת בפייו והחל למצוץ אותה ממש כתינוק היונק מחלב אימו.עם הלשון מסביב, עם שיניו קלות בנגיסה, עד שהפיטמה התקשתה בתוך פיו, ואז עבר לשניה, ושוב מצץ ינק ונשך. ידיי בלי שליטה התקרבו כדי להצמיד אותו אלייה, אך הוא לא נתן לי, , הוא המשיך ללקק ולנשק ,כל גופי התרומם לקראתו, והוא בשלו, ממשיך ללקק ולנשק, הוא דילג על מרכז העונג שלי, והמשיך אל פנים ירכיי ולאורך רגליי ושוב החל לטפס למעלה, ונעצר בין רגליי, רק אז החליט להוריד את תחתוניי, נשמתי בכבדות , אבל בהקלה. הוא פתח את רגליי,הקריב את ראשו, ובלי שום הכנה לשונו היתה בין רגליי, על דגדגני, מלקקת ומוצצת,הרטיבות שם הציפה אותי, הציפה אותו ,והוא בשלו ממשיך ללקק ולשתות את מיציי ההולכים ומתרבים, גופי הצטמרר הוא לא הפסיק ראשו היה שקוע עמוק בין רגליי, ולשונו עמוק בתוכי, יוצאת ונכנסת מלקקת ומוצצת, והוא ממשיך בשלו, למרות שהוא ידע והרגיש שאני עומדת להגיע לשיאי, לא התאפקהתי, וגניחות רמות החלו לצאת מפיי, הוא לא הפסיק, עד שצרחה של עונג יצאה ממני, והגעתי לאורגזמה שהציפה את כולי. ואז החלטתי לקחת יוזמה, הפכתי אותו על גבו, התחלתי נוגעת סוף סוף בגופו, נוגעת ומלטפת כל חלק וחלק בו, נישקתי וליקקתי, ואז הגעתיי לזיין שלו ובלי שום פחד, לקחתי אותו בידיי והתחלתי ללקק אותתו כאילו הוא סוכריה התחלתי מהכיפה למעלה, ואז עברתי עם הלשון על כל האורך,, ירדתי לכיוון הביצים שלו, לקחתי אותן בתוך פי , והתחלתי למצוץ אותן, עליתי שוב לכיוון איברו , והכניסתי אותו לאט לאט לתוך פי, כל פעם קצת , ומוצצת עוד ועוד. עולה עם הפה שלי למעלה לומטה על הזיין שלו. הוא שכב בלי יכולת לזוז ,פי עשה את עבודתו נאמנה, הוא ליטף בינתיים את שערי . " אני עומד לגמור אמר לי.." וברגע שאמר זאת, עליתי על גופו , כיוונתי את האיבר שלו לתוכי, והרגשתי כיצד הוא מחליק לתוכי, ובמהירות התחלתי לרדת ולעלות על האיבר שלו, הידיים שלי היו על החזה שלו , טיפה שורטות. ידיו על החזה שלי מועכות אותו.. הוא גנח וצעק בעוצמה. רצינו יחד, אמרתי לו שיתאפק, ועוד ועוד, עולה ומתחככת יותר מהר ויותר מהר... וכןןןןןןןןןןןןן זה הגיע. הרגשתי איך הוא מתרוקן בתוכי, כל הגוף שלי רעד , האורגזמה שוב שטפה אותי.... באפיסת כוחות הנחתי את הראש שלי עליו..... לאחר מכן קמתי, השמש החלה לעלות, התלבשנו, ונכנסו לרכב. הוא הסיע אותי למלון שלי, וליווה אותי עד לפתח הדלת. נישק אותי התחבקנו, ואז אמר לי רגעע אני לא יודע איך קוראים לך, אנילא יודע בת כמה את בכלל. נעים מאוד אני........ הנחתי על שפתיו את ידי ואמרתי לו.... "בלי שמות, בלי מקומות, רק עונג" אבל אני רוצה.... ושוב אותו סימן ידיי על פיו..... לפני שהלך , לחשתי באוזנו, תודה שהגשמת לי את הפנטזיה....... והלכתי...... אחרי שנכנסתי עוד הצצתי מחור הדלת.... הוא עוד עמד שם.... ספק הבין , ספק לא הבין.... אך אני יודעת את הלילה הזה שנינו לא נשכח לעולם.......

חוקרת, תרשי לי לומר.........

ווואוווו, מדהים וכתוב בצורה כל כך מוחשית כאילו אני רואה סרט.......

זאביקDR

New member
ואחרי סיפור כזה ...

את רוצה שגם אני אכתוב ? הרי יכולת הכתיבה שלי שואפת ליכולת של פיל לטפס על עץ שסק

זאביקDR

New member
אני לא יודע לגבי איכות המעשה אבל...

באחת הפעמים שהייתי באילת היה לי נורא משעמם .. אז הלכתי לחוף והחלתתי למצא לעצמי איזו בחורה להעביר איתה את הלילה ... לא הספקתי להגיע לחוף ובדיוק חבר שלי (מאילת) מתקשר אלי ומזמין אותי למסיבה בחוות היען ... אני כמובן כמו ילד טוב מניע את הג'יפ ונוסע אליו הביתה לאסוף אותו למסיבה ... ניכנסנו למסיבה והתחלנו לרקוד ... פתאום אני קולט איזה בחורה מתחילה לרקוד לידי ואני כמובן מנצל את ההזגמנות ומתחיל לרקוד איתה ... תוך כמה דקות הבחורה לוקחת אותי לצד ומתחילה לנשק אותי ולמשש את כל חלקי גופי תוך כדאי הנשיקה הסוחפת ... יצאנו החוצה ונסענו לכיוון ההרים שליד החווה כשבזמן הנסיעה הבחורה מוצצתי לי עד שהחלתתי לעצור ככה באמצע שום מקום לקחתי את השמיכה שתמיד היתה בג'יפ ופרסתי אותה על הקרקע .. התחלנו להפשיט אחד את השני, המשכנו להיתחרמן ולהיתנשק (לא ממש זוכר פרטים) היזדיינו ואז לקחתי אותה לאכסניה שבה ישנתי שכבנו שוב והלכנו לישון ... בבוקר כשקמתי הבחורה כבר לא היתה לידי ...

ממממ נשמע טוב

ןמה רע בזה? אחלה סיפור, ויותר אחלה מעשים זאביקוווווווווווו פשוט עכשיו הבנתי יותר

למעלה