באה לי מחשבה...

La Bruja Buena

New member
באה לי מחשבה...

חשבתי לעצמי, בנוגע לקטע הזה של הקומונות, למה לא לפתוח קומונה ולעבוד בה ביחד על בסיס חומרים כמו: Three Books of Occult Philosophy / Agrippa Self-Initiation into the Golden Dawn Tradition Initiation into Hermetics / Franz Bardon וחומרים של מיסדרים ואגודות שהיו, או, עדיין קיימים, ועוד ספרים וחומרים באמת רציניים שיציעו חברי הקומונה. לעבור על החומר, ללמוד, לכתוב מאמרים שמסכמים ומפתחים רעיונות, לחבר דברים ביחד, ליצור איזו מערכת משותפת שתחבר בין עוסקים בכישוף ומאגיה בארץ. היום נראה שכל אחד מהעוסקים בתחום עושה דברים בדרך אחרת, שזה נהדר, אבל לעבודה בקבוצה יש לדעתי המון מה להציע להתפתחות האישית של היחיד. חשבתי על משהו כמו, קומונה סגורה שיש תנאים מוגדרים כדי להיות חברים בה, מפגשים של, נגיד, אחת לחודש, סלקציה לגבי המשך חברות בקומונה אחת לשלושה חודשים, כדי להישאר רק עם מי שבאמת תורם לקבוצה, וכו... מה אתם חושבים? יש ביקוש? הצעות לשם לקומונה? שיר.

.m

New member
"חשבתי מחשבה קטנה..."

בעיני זה רעיון מצוין. יכול להיות מעניין מאוד לראות איך כל השיטות השונות משתלבות בדרך מאוחדת... האם אתה מתכוון לקבוצה שתעסוק בצד הפילוסופי של המאגיה? בצד המעשי? גם וגם?
mai

ToryMaster

New member
ואני תוהה

למה אי אפשר להתחיל במשהו כזה על גבי הפורום?

כי קבוצה כזו לא תתאים לכולם

קבוצה כזו היא לא בדיוק קבוצה למתחילים, והרבה אנשים בלי רקע סתם יתבלבלו מהחומר. זה גם לא מתאים לכולם מבחינת הגישה - הגישה שמציגה המכשפה הטובה היא בהחלט הגישה של המאגיה המערבית הטקסית-הרמטית, שלא כולם הולכים בה. כך גם יש פיקוח על מי משתתף בדיון, בלי שכל מיני מבקרים מחוץ לפורום "יתרמו" הערות שבהחלט לא תורמות לדיונים. בפורום פתוח לציבור קשה לשמור על זה שאנשים לא יבלגנו את העסק.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אני לא בעד תכנון קומונה על גבי הפורום, ובעיקרון פרסום קומונות אסור על גבי הפורומים, אבבבבבבבבבל, לא אקטע את העניין. אני בהחלט חושבת שיש מקום לפצוח במשהו כזה על גבי הפורום, האנשים ש א מתאים להם, יכולים לא להשתתף, והאנשים שלא מתאימים לזה, לאט לאט יעלמו.

סליחה על הבורות...

ראיתי היום איזה מאתיים פעם את המילה קומונה אבל לא הבנתי מה זה... מישהו יכול להסביר לי?

תפוז פתחו שרות "קומונות"

זה "כאילו" פורום, שכל אחד יכול לפתוח אחד לעצמו ולהיות המנהל שלו. יש פחות אפשרויות מאשר יש למנהל פורום - אבל כל אחד יכול לפתוח לעצמו מעין "חדר דיונים" שכזה ולהיות הבוס שם. כל אחד יכול להשתתף גם בקומונות אחרות. מנהל קומונה יכול לבחור שהיא תהיה קומונה סגורה - ולאפשר רק למי שהוא רוצה לכתוב באותה הקומונה (ובכלל, גם לקרוא מה שנכתב שם). בקישור הזה תוכל להכנס לעמוד הראשי של הקומונות. כמו כן, פתיחת קומונה מאפשרת שינוי הכרטיס האישי (כנס לכרטיס אישי של מנהלי קומונות ותראה איך זה נראה), משם אפשר גם להגיע לקומונה אותה מנהל בעל הכרטיס.

למעלה