באה אליי בחלומות

• פותח הנושא lee68
  • פורסם בתאריך

lee68

New member
באה אליי בחלומות

נחשו מי ... נכון הבחורה אגב אנחנו לא בידיוק חברות אלא ידידות לא יצאנו להפסקה ביחד כבר איזה שבוע כי לא יוצא אני מרגישה גם שמשהו השתנה , אתמול הפסיכולוגית אמרה לי שזה לא שהיא השתנתה אלא היחס שלי כלפיה * בכל אופן התחלתי גם לחלום עליה - לא יודעת מה יש לי עם הבחורה הזו אל תיבהלו - לא סיפרתי לה או משהו חלילה וגם הסברתי פה אני לא נטפלת אליה או מטרידה אותה אני בכלל לא ניגשת אליה היום לדוגמא היא באה למקום שבו ישבתי והיה לי כזה בלב " ניפגש בלילה" לא יודעת מזה כשלושה ימים רצוף חלמתי עליה * הפסיכולוגית אמרה לי שחלק מהעניין הוא שגם בגלל שאני לא מדבת עם אמא שלי ואין לי קשר איתה אז יש לי צורך באהבה אימהית ומשום מה אני מחפשת את זה בבחורה הזו , מעבר לזה היא אמרה לי שבגלל שאני בת יחידה אז אני לא רגילה להתחלק עם אנשים אחרים בתשומת לב היא אמרה לי שזה מאד נפוץ שאנשים עם מס' ילדים אז יש פעמים שההורה עושה משהו עם ילד אחד ולא עם האחר , וזה בסדר ובגלל שלי לא היה את זה אז קשה לי לקבל את זה אצלה. * כמו כן דיברתי איתה על כך שהיא מעדיפה את החברה השנייה על פניי והיא הסבירה לי שהיא חושבת שהיא אוהבת את שתינו אבל בצורה שונה היא אמרה לי לדגומא לי יש שני ילדים ואני אוהבת את שניהם אבל בצורה שונה וזה לא אומר שאני אוהבת אחד יותר מהשני. * בכל מקרה היחסים איתה די התקררו בשבוע האחרון - למרות שהיא בטח לא מרגישה כלום אבל אני מרגישה שהיא מעליבה אותי למרות שהיא לא מתכוונת לזה. * בכל מיקרה אני בטח אפגוש אותה "הלילה".

קוראת אותך

וסלחי לי מראש על מה שאכתוב כעת אבל ההרגשה שלי שאת מתאהבה בה, ומפתחת אליה רגשות אהבה מאד עמוקים ואום לרגע הייתי מחליפה את המילה אותה באותו זה היה נשמע נורמלי לגילך אולי יש בך צורך לאהבה אמהית , אבל את מתאהבת בבחורה בת גילך לא בגיל של אימך האם יש לך ידידים בחיים , האם את בוחנת את הקשר של גבר אשה עם הפסיכולוגית שלך אני אבין אם לא תרצי לענות לי ואקבל את זה בהכנה , אבל חשוב לי שתעשי את התרגיל הזה ותקראי את ההודעה שלך ותחליפי את מיליה אותה באותו ואם תריגישי אותו הדבר? אני מבינה שסביבית העבודה שלך כולם נשים , לכן נוצרה אהבה כלפי האשה/בחורה הזו , אולי את צריכה לגוון את המפגשים ולהפגש גם עם המין השני , מה את מרגישה ושוב מבקשת סליחה אם פגעתי גבך כי זו ממש לא הכוונה שלי מתוקה

lee68

New member
נסיכה

ואם בחורה מתאהבת בבחורה , מדוע את מתארת את זה כדבר לא נורמלי ? * מעבר לזה בגלל שאני שמנה גברים לא אוהבים אותי אז לא אין לי ידידים כל מערכת היחסים שלי עם בני המין השני אני חושבת שהיא בעייתית אני לא יודעת איך לגשת בכלל.. * אני לא יודעת האם אני מאוהבת בה , אבל גם אם כן אני לא רואה בזה כמוך דבר פסול ולא נורמלי. * אני לא נפגעתי באמת שלא , אבל אהבה היא דבר יפה ונורמלי , בין אם זה בין גבר לאשה בין גבר לגבר , בין אישה לאישה..

לי ../images/Emo24.gif בקשתי לעלות את המודעות שלך

אין פסול באהבה בין אשה לאשה , אבל עצם היותך שמנה לא פוסלת קשר של גבר אשה , רציתי לכוון אותך לעניין שעמו שאת מפתחת ציפיות מהקשר איתה , כך מתפתח קשר בין גבר לאשה אז למדי ממנה איך ליצור קשר עם המין השני , ככה תוכלי בעתיד לפתח זוגיות משלך וחברות צריכה להיות הדדית, האם היא רואה בך חברה או שזה מתפתח מרחמנות אליך תדברי עם הפסיכולוגית על הדרך בה את בוחרת לפתח רגשות אולי אותה החברות יכולה להתפתח עם בנות נוספות באותו מקום עבודה כך יהיו לך מספר חברות , ותוכלי לייצר לך חבורה שמחה ולא תלויה באחת בלבד ועוד דבר האם השומן שאת צוברת וצברת היא ההגנה שלך מהחברה ? שלא יחזרו אחריך ? כי ככה אני הגנתי על עצמי שהגברים שעבדו לצידי לא יתענינו בי מינית שהייתי בגילך את צריכה לבדוק עם עצמך למה את לא מחפשת את האהבה של בני המין השני כי זה הקשר היותר נורמלי ומקובל שיתפתח, למרות שכיום רואים גם זוגות של נשים מה שמתאים לך תעשי אבל מה שחשוב שתעבדי על להכיר את עצמך ומה את אוהבת

lee68

New member
תודה , היחס שלה כלפי ממש לא נובע מרחמנות

אני לא חושבת גם שיש סיבה לרחם עליי אבל תודה .

טוב אז בואי נתקדם קצת

אני חושבת שאני יכולתי להיות אמך בגילי , אז קראי את זה כאילו נכתב לבת שלי , שלצערי לא ילדתי וגדלתי אמי ז"ל לפני מותה בקשה מצאי לך שנית בן זוג, את הזוגית פרקתי כדי לבוא לטפל בה , כל כך ניסיתי ולא הצלחתי לקיים את בקשתה האחרונה כיום זה בלתי אפשרי הבריאות שלי על הפנים חלקתי 10 שנים מחיי עם גבר , למרות שחלק מהשנים נאבקתי בסרטן , שהייתי בת 30 ונראיתי כבת 18 הוא היה לצידי גם בקרחת ובהקרנות שנשרפתי כולי, עזר לי לקום לשבת להתלבש ולהתפשט , ממש סיעודית ,והיום אני יודעת שחשבתי כמוך המון שנים מי יאהב שמנה , ובפועל נשארתי לבד, ולב שלי מזייף שזה נס שאני חיה , וכותבת לך את זה שאני כיום בת 53 עם נסיון חיים מורכב ,היה קל יותר יחד שאני סיעודית מאשר שאני לבד ועצמאית החברה הכי טובה זה הבו זוג , שאיתו חולקים חיים בחברות ותקשורת טובה ,זה הוא שיביא לך כוס מים שצריך ואת לו , זה החברה הכי טובה שתהיה לך בחיים כי חברות טובה תמצאי רק באהבה ובזוגיות מחייבת , את צעירה עדיין ולא רואה את החשיבות של קשר זוגי ועל זה תחשבי , שהיום את בונה חברות עם בחורה מחר היא תכיר בן זוג לא יהיה לה זמן עבורך ואז מה את את תעשי ? תשארי שוב לבד וכואבת , ואני מדברת מנסיון חברה הכי טובה יותר מ30 שנים , כיום נשואה אם ל2 בנות גדולות ולמזלי שניהם חברים תחליף לאח ואחות שאין לי כי הוא הבין כמה הקשר שלנו חשוב לה,, ועודד אותי להשאר שם אחרי שהם התחתנו לפני המון שנים ולצינטור חירום לפני כשנה היא שלחה אותו לשבת לצידי אחרי הצינטור , שהייתי מאושפזת בבית החולים היתה חייבת להיות בעבודה ,כך הוא ישב לצידי במשך 12 שעות שרק סדין מכסה את גופי ודאג שאני ארגיש טוב אבל זה אנחנו , כי הינו מודעים לחברות המיוחדת שנבנתה, שהוא זכה בחברה ואני זכיתי בחבר , ברגע שהם הץתחתנו וזה מאד נדיר , הם היום המשפחה שלי ,,] שישבתי שבעה על אמי בערב כולם התפזרו , והם ישבו איתי כל ערב שנלקחתי למיון קראתי לה ביום ששי , הם היו אמורים לארח חברים ,הוא שלח אותה למיון להיות לצידי , והשלים את ההכנות לאירוח , מרגע שהיא הגיעה למיון תוך רבע שעה העלו אותי למחלקה, אחרי שעות במיון אז אני לבד , אין לי הורים, יש לי דודות מבוגרות , אח שלא בקשר טוב איתי בגלל אשתו ולא עם האחיינים שלי אבל זכיתי בזוג חברים ,והיא כל הזמן אומרת לי תמצאי לך חבר/בן זוג , , את לא יכולה להשאר לבד ואני אומרת לה תודה שהשאלת לי את בעלך שהייתי צריכה חבר לצידי , לעיתים קרובות הם עושים לי קניות ובחגים ההורים שלה מזמינים אותי אליהם , אני כבר מאומצת במשפחה , תביני אני לא נערה/בחורה כמוך עכשיו את מבינה על מה אני מדברת על חברות , זו חברות לחיים \ רואים את זה אחרת שאת בת 53

זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני.

אני חושבת שטוב לאדם שתהיה לו אהבה בחיים, וסוג האהבה והקשר משתנה בשלבים שונים בחיים. לפעמים זו חברה, לפעמים בן זוג, לפעמים משפחה, לפעמים בעלי חיים... הדברים לא באים זה על חשבון זה, ולפעמים יש כמה מהם בו זמנית, לפעמים אחד ולפעמים אף אחד.

כשגבר/אשה לבד

הם הולכים לאיבוד בחיים הללו , אדם/אישה לא אמורים לחיות לבד האדם הוא יצור חברתי החי בקבוצות משפחות מורחבות או בקבוצות של חברים כמו בקיבוצים של פעם כאילו שיש קשר חברתי בין האנשים והנשים

שיודעים את הטעם של ביחד

אז קשה יותר להסתדר עם הלבד במיוחד הלילה שיש כאבים חזקים אז הלבד והשקט קשה מאד למרות שאני בצט מוקפת אנשים אני מאד לבד

יש גם גברים שאוהבים שמנות...

מציע לך לא להיכנס להכללות האלה.. אין בהן ממש
גם אני תמיד חשבתי שכל הבנות חייבות להימשך אלי.. בזמן האחרון סוף סוף מתחיל לרדת האסימון והבנתי שיש כאלה שאני הטעם שלהן, ויש כאלה שלא. ככה זה היה, וככה זה תמיד יהיה
מעבר לכך, מאחל לך חיים עם אהבות חזקות, ארוכות וטובות, עם גבר או אישה, לא משנה.. רק שיהיה טוב!

תשימי לב,

שכשאתן נפגשות הרגשות שלך כלפיה חוזרים לפרופורציה. נראה לי שכדאי לך להשתדל לטפח את הקשר הזה בצורה שתהפוך אותו לחברות נעימה ואמיתית, ודרכו תלמדי את כל הדברים שצריך - להתחלק באדם אהוב (שזה קשה גם אם יש לך אחים), ולהתייחס אליה באמת ולא רק למה שרץ לך בראש.

למעלה