באג

• פותח הנושא E442
  • פורסם בתאריך

E442

New member
באג

המבצע ל- לכוד משלוח סיוע נכשל ! חיילים שנהרגו חיילי אויב שנהרגו תוצאות המבצע 2 24 המבצע היה מוצלח אבל החיילים שלך גילו שספינת המשא הייתה ריקה.

E442

New member
../images/Emo4.gif

זה דבר רציני , המשחק יוצא עוד פחודת משעתיים , וחבל שהוא יצא עם באגים לא ?

nci1001

New member
נכון

המטרה זה לחטוף משאבים נכון? לא הצלחת-אז נכשלת

E442

New member
אז למה שלא יכתבו ש...

הם צריכים לכתוב ככה : המבצע נכשל - כי לא נמצאו מטרות. ולא ככה : המבצע נכשל | סדגש| - המבצע הצליח אך ספינות המשא היו ריקות. זה קצת מסובך שאומרים שזה גם נכשל וגם הצליח - זה כן באג !

E442

New member
אופס .. כתיבה מתוקנת להודעה

הם צריכים לכתוב ככה : המבצע נכשל - כי לא נמצאו מטרות. ולא ככה : המבצע נכשל - המבצע הצליח אך ספינות המשא היו ריקות. זה קצת מסובך שאומרים שזה גם נכשל וגם הצליח - זה כן באג !

DoronPr

New member
כן, יש קצת באגים במה שכותבים-

כעיקרון, המבצע שהחיילים ביצעו היה מוצלח, אבל המטרה לא הושגה.

E442

New member
נכון ! זה מה שאני אומר !

אז פשוט אפשר לכתוב שהמבצע נכשל - כי לא נמצאו מטרות , או שיכתבו שהמצבע הצליח - אבל לא נמצאו מטרות (כמו פעם)

DoronPr

New member
התרגום הוא לא אי אי,

ויודעים את זה. בכלל, אני לא יודע למה ערן לא עובד על הדברים הקטנים. למה בדף ההוראות, הכתובית היא של מפקד צבאות- למה העיצוב הוא כזה לא כיפי):, היום עולה גרסא שערן יכול לקבל ממנה תמורה לעבודתו, אבל עיצוב כזה לא חמוד- וחבל, כי המשחק עצמו יש לו פוטנציאל, אבל שמשתמש חדש נכנס, זה גם מסובך לו, וגם העיצוב מרתיע ומפחיד.

E442

New member
נכון , זה מה שאני אומר.

אז פשוט אפשר לכתוב שהמבצע נכשל - כי לא נמצאו מטרות , או שיכתבו שהמצבע הצליח - אבל לא נמצאו מטרות (כמו פעם)

למעלה