באג ושאלה...

abunadav1995

New member
באג ושאלה...

הבאג: תקפתי איזו מדינה שתקפה אותי אז החזרתי לה והרגתי לה איזה 4300 אזרחים, ראיתי אחרי התקיפה שכתוב את התוצאות. עכשיו, כשבדקתי בחדשות מלחמה היה כתוב שלא השמדתי לו אזרחים והכל היה אפס (זה באמת מה שהיה, הכל אפס חוץ מהאזרחים שהרגתי לו אבל בחדשות זה הכל אפס).. שאלה: יש לי 100 ארטילריות רמה אחת ושיפור טכולוגי אחד של ארטילריות. לחצתי על תכנון היחידה, בדקתי שיש לי מספיק משאבים והכל במחשבון, ואז כשלחצתי צור נשק וזה היה 50 ארטילריות, היה כתוב שאני יכול להחזיק רק סוג נשק אחד. מה זה אומר? מקווה לתשובה, חבר של ברית פ33ה.

ליאב111

New member
שכתוב לך את התוצאות 0

זה אולי באג.... שאתה מייצר ארטיליה אתה חייב קודם למכור את הארטיליה שיש לך.. אם מכרת אז תוכל לייצר... אי אפשר לייצר שיש לך ארטיליה.

Winston

New member
קצת ברור יותר

אתה יכול בכל פעם להחזיק רק סוג אחד מכל נשק. נניח שיש לך ארטילריה שלב 10, אתה לא יכול לקנות ארטילריה משלבים אחרים, רק מ10. עכשיו רכשת שלב טכנולוגי לייצור ארטילריה, אבל כדי שתוכל לייצר, נניח שלב 2, אתה יכול להחזיק ארטילריה רק בשלב 2. אם כבר יש לך ארטילריה משלב אחר, אתה חייב למכור/לשחרר אותה קודם, ורק אז לייצר.

aviad u

New member
אבל הוא אמר

שיש לו 100 ארטילריה ברמה 1 וטכנולוגיה של ארטילריה ברמה 1 אמורה להיות לו האפשרות לייצר כנראה באג

vagz

New member
לא כי אתה אותו סוג נשק

נגיד הארטילריה שלכה השם שלה זה xfd1 סתם שם מומצא אז אתה חייב למכור את זה כדי לייצר נשק לא משנה הרמה

Winston

New member
זה לא היה אמור להיות ככה

אבל כנראה שאתה צודק. זכור לי משהו כשהמשחק עוד היה בחיתוליו, שנגיד יש לך טנק של 10 שקוראים לו "יוסי" ואה מייצר טנקים בעצמך שלב 10 וקורא לו "אבי", פשוט כל הטנקים שקראו להם "יוסי" הופכגים להיות "אבי". כנראה בסוף זה לא נכנס, לא יודע למה, שם זה רק שם מה שחשוב זה השלב.

gindis

New member
זה תוקן בעבר ...

אבל אשמח אם תרשום לי את המספר מדינה שלך ואני אבדוק.

abunadav1995

New member
../images/Emo208.gif ומשהו מוזר...

עכשיו רואים את התווצאות.. זה ממש מוזר.. וערן, גירשו אותי מהפורום הרגיל על אין לי מושג למה, ואני גם לא יכול להרשם. אתה יכול לברר לי? תודה

emperor orko

New member
גם אותי גירשו מהפורום הרגיל

עכשיו אני לא יכול להכנס לפורום בכלל!

למעלה