בִּקְצֵה הַמֵּזַח

שמים1

New member
בִּקְצֵה הַמֵּזַח

הָלַכְתִּי מֵאַחֲרֵי נָהָר קוֹצֵף תְּחוּשׁוֹת מִתְפַּתְּלוֹת בְּהִבְהוּבֵי עֵינַיִם זְהוּבוֹת בָּרָק הִבְלִיחַ בְּלִבִּי בִּקְצֵה הַמֵּזַח שֶׁל חַיַּי . לְרֶגַע הָיִיתִי רוֹצָה לִהְיוֹת חֵרֶשֶׁת לֹא לִשְׁמֹעַ אֶת זַעַם חַיַּי גּוֹעֵשׁ לוֹ גּוֹלֵשׁ לוֹ וְנִלְכַּד בָּרֶשֶׁת כְּמוֹ דָּג בּוֹדֵד . הָלַכְתִּי מְעַט סֹמֶק מְלָאכוּתִי עַל לְחָיַיִם דְּמָעוֹת נִסְתָּרוֹת לְהַחְזִיר בָּרָק לָעֵינַיִם בִּמְשִׁיחוֹת מִכְחוֹל לְהָבִיא שֶׁמֶשׁ בָּעֲנָנִים לְסַדֵּר תַּפְאוּרָה נְכוֹנָה אוֹר וְצֶבַע מַתְאִים. בְּרַגְלַי הָלַכְתִּי נַפְשִׁי הִיא זוֹ הַנֶּאֱחֶזֶת מְּסָרֶבֶת לְהִתְנַתֵּק.

odo13z

New member
על סף תהום....../images/Emo66.gif

הלכתי...... מאחורי שברי אהבה מוטלים מתים על כביש האספלט החם של האוטוסטרדה..... עופות טרף.....זוללי נבלות עטים על ..... נוברים......תולשים......מגרגרים.... מחליפים בינם לבין עצמם מבטים מבודחים......זחוחים...... שמחים לאיד.... חושבים על הטרף הבא..... מצפים.... הלכתי....... כי תש כוחי. אבל משהו בי זועק בלי קול אחותי. נשמתי. בואי. חבקי אותי.

שמים1

New member
הלכת ../images/Emo79.gif

כאשר הלכת לקחת עימך חיוך שחייכתי שחר סתווי הלוכד בענן דימעה נוצצת אחת. ניחוחות גופך לוטפים שובל שמלתי שלכת דוממת ואותי.

יערית 1

New member
דמעה בשלכת

ימים של עצבת, דמעה מלוחה כעלה בשלכת, התפזרה ברוח. מה רבה ערגתי לך, מה רבים כיסופיי אליך וטרם נגוז העצב השוכן בליבי, הנסתר מעין כל, הגלוי לעיניך. יגורתי פן תלך מעימי ולא אחסה עוד בזרועותיך, דמעה נפשי ואגווע בלאות, בחדלון.

odo13z

New member
דואליות....../images/Emo66.gif

"אני עצובה".....אמרה לי נשמתך הלא מצונזרת...... די לי ממך..... אמר קול קר....דומה לזה שלך... "עצוב לי....לראות את כאבך".... לחשת אלי באלם... אתה רוצה ליהנות מכל העולמות.... כתבת אלי בתוכחה.... אוהב לשמוע את קולך. הרך.....גם המוכיח..... לראות את הכחול במבטך..... אהבתנו חיה ונושמת..... את זאת אני יודע.... בעצב. בגעגועים. בחיוך. בתוכחה.

למעלה