א"ש לילה!

לא זה לא...

נועה, בררתי לך היום מה זה ה-צ´ השניה ואמרו לי שזה צורה.... על בטוח

זה צורה....

תודה לכולם...
ואם אתם שואלים אז היה א"ש לילה בסדר, רק הסוף היה חרא...! אנחנו בדיוק יורדים מהגשר אני קולטת את חניכה שלי שורטת איזה אוטו - אבל ממש שריטה עם כל הלב... מה זה היתחממתי עליה צעקתי עליה וכאלו, אבל איך כבר יכולתי להעניש אותה? אז ויתרתי... ופיתאום אני קולטת - למרכזת הדרכה יש כזה אוטו, היא כאן, אולי זה האוטו שלה? אאה!!!! ואז אני קולטת אותה אדומה כמו אנלא יודעת מה ועשן יוצא לה מהאוזניים והיא צועקת - מי עשה את זה?????? היא תפסה את הילדה הזו כימעט הרגה אותה בצעקות!!! מגיע לה (לחניכה)!!! אסור היה שהיא תצא מיזה בלי להיענש... עכשיו בטח ההורים שלה יהרגו אותה!!! ומיסכנה המרכזת... אני מרגישה מה זה לא נעים שזו החניכה שלי ואני הרי אמורה לישמור עליה...
איזה פאק!!!! נועה.

אווצ´י...

חפיף נועה... זו לא אשמתך שיש לך חניכות מופרעות
את לא יכולה לראות מה כל אחת מהן עושה כל שניה... אני בטוחה שהמרכזת הדרכה לא מאשימה אותך...

א"ש לילה!

א"ש לילה זה אחד הדברים הכי כיפים שיש בחיים...!!! ולנו עושים כל שנה איזה שני א"שים מה-זה שווים ומושקעים...! ומחר אני עושה לחניכים שלי א"ש לילה, אז יש לכם רעינות יפים, מפחידים, מה אפשר לעשות להם? שלא יישכחו בחיים את הערב הזה? וזה גם האש לילה הראשון שלהם (והם בכיתה ו´... כ"כ עצוב...
) וספרו על כל מיני דברים מגניבים שהיו לכם בא"ש לילה... נועה. נ.ב מישהו יותדע מה האשי תיבות של ת"ג בצצ"ת?

אההההה, אני יודעת../images/Emo70.gif

מה הראשי תיבות של ת"ג בצצ"ת
בערך... כי אמרו לנו בפעולת שכב"ג האחרונה... זה ראשי תיבות של איך להתנהג במארב או משהו כזה: ת- תנועה ג- לא יודעת ב- ברק צ- צבע צ- לא יודעת ת- תוואי התנהגות (או משהו דומה) עכשיו, בקשר לא"ש לילה... אני זוכרת שכשאני הייתי בכיתה ד´ והיה לנו את הא"ש לילה הראשון אז המדריכות שלנו "העלימו" את הילד האחרון שהיה בטור בלי ששמנו
ואחרי כמה דקות הן אמרו לנו להתפקד ואז גילינו שהוא נעלם והתחלנו לחפש אותו ואז הגענו לאיזה דיונת חול כזו שהילד שנאבד היה שם עם הגב אלינו ואז המדריכות אמרו לנו שקרה לא משהו (לא זוכרת מה) וכולנו התחלנו לבכות
ואז הוא הסתובב והם גילו לנו שזה היה סתם (לא זוכרת איך הם גילו לנו) ואז הם החלימו אותנו על ההשבעה של כיתה ד´... אולי תעשי גם לחניכים שלך
הרי אמרת שזה הא"ש לילה הראשון שלהם (
)...

Alexis14

New member
אמממ...../images/Emo113.gif

אני יותר גדולה מכיתה ו´ ואף פעם לא היה לי א"ש לילה...
מה עושים בזה? זה בטיול?

Alexis14

New member
הקפצה+אריאלה!../images/Emo113.gif

אני מק
, דבר ראשון. דבר שני- אריאלה, למה לא התייעצת איתי בקשר למשחק בפורום אולסן
אני לא יכולה בגלל שבשבע אני עדיין לא בבית כי בשש וחצי נגמרת הפעולה בצופים
וחוצמזה- גם אני חשבתי שאני לא אוכל לבוא ותכננתי לשלוח לך מסר שתעשי את זה לבד/שנקבע יחד זמן אחר אבל את פשוט קבעת לבד...

תודה...

ת - תנועה ג - גוון ב- רק צ - צבע צ - לא יודעת ות - תוואי לוואי! קיצר, ידעתי הכל חוץ מאחת הצ´ אוף! מה אני אעשה? אף אחד לא יוד מה זה...! השיטה הזו של לחטוף ילד - עשו לנו את זה בכל אש לילה מד´ עד ט´ וכל פעם האמנו מחדש...
אז אנחנו נעשה להם את זה, ואח"כ נחלק אותם לשתי קבוצות חיילים וערבים ואז הם יצטרכו ליתפוס את את השני - כמו שוטרים וגנבים. נועה.

אם אני לא טועה...

אז ה-צ´ השני זה באמת צל כמו שצופיפניקית מושבעת אמרה אבל אם את רוצה אני יכולה לברר לך כי המדריך קורס אצלנו בדיוק חזר מהגדנ"ע והוא מזבל לנו כל הזמן את השכל עם ת"ג בצצ"ת... למתי את צריכה את התשובה
לפני יום ראשון
וממש אהבתי את הרעיון של שוטרים וגנבים

למעלה