א ר נ י ם!!!!

icy rain drop

New member
א ר נ י ם!!!! ../images/Emo23.gif

תגידו, יש לי שאלה קצת מוזרה. אבל אני חייבת לדעת. ואם אתם לא יודעים, אז מי ידע?? כשמתחילים את המשחק, בתור ארן, אתה מתחיל מרמה 200, ומשתמש בפול ארם האגדי שנקרא maha. אחר כך, אתה קופא בתוך גוש קרח, ומתעורר במערה שבה יש את המראה. איבדת את הזיכרון, אתה שוב ברמה 1, לילין לידך, וחרב בידך. אתה עושה את הצעדים הראשונים, עד שאתה מגיע לריאן ושם יש לך את התמחות העבודה הראשונה. היא מתבצעת כשאתה מניח את ידיך על maha ונזכר ומאז אתה מזוהה כגיבור שנשקו הוא פולארם בהתמחות העבודה השניה שעשיתי גם יצא לי לדבר עם maha ובעבודה רביעית אני זוכרת שגם נלחמים בו אבל אני חייבת, חייבת לדעת! האם יום אחד נזכה להשתמש בו? איזה מן סוף יש לסיפור בלי לקבל את maha ברמה 200?? אין לי בעיה לחכות 200 רמות!!! רק תיתנו לי את maha בסוף!!! מישהו יודע על זה משהו??? ומעבר לזה, כל מה שאתם יודעים על ארנים אתם מוזמנים לכתוב לי בבקשה אף פעם לא הייתי לוחמת, רק פריסט וקשת אז אני בכלל nib מחכה לתגובות!!! ווילה

לבנדר א

New member
סיפור הרקע של האראן=../images/Emo23.gif

לא יודעת את התשובה לצערי... האראן שלי רק רמה 17. אבל יצא לך לנסות אוון? גם הם ממש מהנים למשחק והסיפור שלהם מובנה מאוד יפה.

icy rain drop

New member
אנלא יודעת.. נמאס לי מקוסמים אני 104 פריסט

וחלאס בא לי לשחק לוחם פעם אחת שעושה דמג' כאילו, גם אוונים הם חזקים בצורה בלתי רגילה אבל חלס עם הקוסמים זאת רק אני או שהסיפור של הארן ממש ממש, ממש עצוב????

מ י ל ר

New member
בקשר לארן

אני נוב במשחק ויש לי קוסם קרח רמה 74, אני ממש אוהב אותו אבל הוא חלש, אראן ברמה 76 הרג את באבה בוס הזה החזק שהוא רוח רפאים כזאת, כאילו, WTF?! אם יום אחד אני ארצה לגוון, אני אפתח גנב שזורק שוריקאנים XD איזה שווה זה להיות עם סקיל שנותן מהירות :) והם גם לא פראיירים בכלל, יכולים לזרוק שוריקאנים שהם תנועה / באוויר בזמן קפיצה, לא כמו הקוסם שלי שכול הזמן עומד בזמן הקסם.

icy rain drop

New member
רגע רגע ר-גע

איזה בוס? אני יותר אוהבת בנדיטים, אלה שדוקרים עם פיגיון ובקרוב יהיו עוד סוגים של גנבים :) אני בתור ארן בכיף מתקיפה וקופצת באותו זמן איזה כיף זה ושלא נדבר על הקומבואים והקווסטים של הארנים!!!

למעלה