מסיימת תשאלון../images/Emo11.gif
23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: שוקולד. סתםסתם
הכל 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: תוכי 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: 2 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: פיטר פן 33. סרט: טרויה
34. שחקנ\ית: ג'ולי אנגרוז 35. זמר\ ת: בית הבובות
36. סדרה מעודפת: הומ. 37. מקצוע אהוב: כוריאוגרפיה
38. מקצוע שנוא: תנך
39. מקום בעולם: אממממממממממממממ הבית של גלגל
סתםסתם
לודעת נו 40. המעשה הכי נועז שעשית: לודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה 42. פריט לבוש מועדף: גופיה ומכנס 43. ההמצאה של כל הזמנים: אני
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
אלף פעמים קיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? קצת 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא
47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה. זה אומר שיום חדש מתחיל
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי דעה 50. ג'ינס או סתם מכנס? לומשנה לי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? השני 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? לומשנה 59. שיר שגורם לך לצחוק? לודעת 60. שיר שגורם לך לבכות? לודעת 61. השיר של כל הזמנים? לודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: סיגפו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? לודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אממממממממממ.... אמממממממממממ.... לודעת
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בלונדינית
גם יופי (או החוסר...) וגם אופי במילה אחת
67. שמות החברים הכי טובים שלך? סודי ביותר. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם שוקולד כזה. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הן תמיד שם בשבילי
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לודעת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?\ לודעת 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? תשוקות ופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חייכנית (רק פה אני מוסיפה תמקסימה כי אין סתם חייכנית)- כי אני חייכנית, מה ;[ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? לא אמרנו כבר?
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפנים
78. יש לך חבר\ה? נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נרדמת 83. מה התחביבים שלך? לרקוד, להדריך. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את עצמי
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לודעת 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מסטיק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? הטעימה מכולן 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לודעת 92. מי החברים שלך בפרום? אממממ גלגל, דרע, אורטע, עדי, רותמע, דניאלע, ונראלי זהו.... אם שכחתי מישהו- סורי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל פעם שאני עושה משהו בתנועה זה נחשב. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לודעת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ת.נ.צ.ב.ה מאיפה לי??? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתו, ולא משנה לי איפה LOL 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? דברים אישיים שלא אמורים לעניין אתכם 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? חלילה!! אני אמות בלי לחשוב פעמיים