|א-פ|שאלון על הבוקר

Koki Girl1

New member
|א-פ|שאלון על הבוקר../images/Emo11.gif

אז יאללה קומו
1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? השאלון לקוח משאלנוים לכל מקלדת

דניאלע../images/Emo99.gif

1.שם: יעל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 6.11 4. כינוי:
5. תכונה טובה: אמממ.... נחישות? 6. תכונה רעה: כל השאר 7. חולשה: תמימה. מדי. וגם אכפתית מדי. 8. אובססיות: לודעת 9. פאדיחה:
10. כאב: ? 11. משאלה: לודעת 12. זיכרון רע:
13. זיכרון טוב?
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לודעת 15. געגוע: לודעת 16. פחד: לומגלה
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לודעת 18. איפה את\ה גר? שם 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גפילטעפיש
22. שתיה מועדפת: קולה
אין לי כוח יותר

rivka155

New member
תשובה

.שם:רבקה 2. גיל:14 3. תאריך לידה: 15/5/1991 4. כינוי: rivka155? 5. תכונה טובה:אהה לא יודעתת 6. תכונה רעה: תמימה מידי.. לפחות ככה אומרים.. 7. חולשה: אייס קפה ונסטי..
8. אובססיות:אהה לא יודעת.. 9. פאדיחה:כול יום משהו חדש 10. כאב:
11. משאלה: אאהה שיהיה שלום 12. זיכרון רע:אההה 13. זיכרון טוב?אהה..
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כיתה א' חח..
15. געגוע: לגור לד סבתא חח..
16. פחד: אהה.. ליות לבד.. ??
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת 18. איפה את\ה גר? כפר נטר 19. החג האהוב עליך: שבועות 20. אוכל מועדף: ספגטי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דג !!!!!!! 22. שתיה מועדפת: נס טי 23. קינוח מועדף: גדילה
24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: גבינה!!!!!! 26. צבע מועדף: סגול לפי חברות שלי.. חח.. אני אוהבת את כול הצבעים
27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:חתולה 29. ספורט מועדף: אהה
לא יודעת 30. מספר מזל: אהה לא יודעת 31. ספר: אהה אלכס לרנר דפי ואני 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות וטרזן 33. סרט: פרל הארבור 34. שחקנ\ית: אהה לא יו טלי שרון חח..
35. זמר\ ת: שירי מימון.. ח..
36. סדרה מעודפת: אבודים טב"ע חברים ואווו מלא דברים..
37. מקצוע אהוב: אההה חינוך אפשר לישון 38. מקצוע שנוא: כל השאר.. ?? 39. מקום בעולם:פריז 40. המעשה הכי נועז שעשית: אהה
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לענות על החידון הזה כבר אין לי כוח..
42. פריט לבוש מועדף: שמלה..
חח..
43. ההמצאה של כל הזמנים:טלפון מחשב טלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אהה לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? גם וגם לפי החשק 48. שקיעה או זריחה? שקיעה.. רומנטי.ץ.. חח..
49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי מתי..
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?אהה גם וגם.. 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? חח..
פסוליה ו.. מלא.. והילדה הכי יפה בגן 60. שיר שגורם לך לבכות? האם להיות בך מאוהב.. ו.. מלא מלא.. שירים.. 61. השיר של כל הזמנים? your beautiful"" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אהה.. הילדה הכי יפה בגן 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? אהה.. שאני יגיע לזה.. חח..
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אהה לא יודעת.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? פסוליה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אהה חברותית?? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? אהה דנדיאל נוי נופר מיכל.. 68. הגלידה הכי טעימה? אהה ויי.. קינדר..
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?אהה ב2005 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?ואללה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?טב"ע אבודים ככה זה בחיים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? rivka15 השם שלי והתאריך שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן!!!!!!!!! 75. באיזה פורומים אתה?הייתה שאלה כזאת
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת ...ץ..
לא ידוע על מקרא כזה.. חח..
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן!!! הם חמודים!!
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזר לישון חח..
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך?מחשב טלוויזיה ספרים טלפון חברים חברות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא את מי את מה מטוב כדי לחזור 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דורדורט.. וטלפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?אהה.. חתולה
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהה.. לא יודעת.. מה שביאים תודה רבה
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?ערב.. סלט..
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?ספגטי..
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?טבעת..
92. מי החברים שלך בפרום? אהה דנדן..בעיקר.. וכולם..
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אהה תרומות לראש השנה הנוחכי
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אהה לא יודעת... לפני שבוע בערך...
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אהה מה שמי שקובר אותי חושב..
שלא נדע!! ה' ישמור.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי מיכ.. בחוף ים
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי משנה כלום אבל לחזור לתקופת הדנזאורים למשך דקה ולחזור חזרה
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אהה בגליל
פה בארץ
לא עוזבת
חח..
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אאהה שאלה קשה.. אני!!! אני לא מאמינה שעניתי על השאלון הזה..
כנרא משעמם לי חח..

RoRiL

New member
עונה על רבע../images/Emo123.gif../images/Emo134.gif

1.שם: רותם 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 28.9.91 4. כינוי: RoRiL? 5. תכונה טובה: אממ.. סלחנית ואכפתית 6. תכונה רעה: עקשנית?
7. חולשה: שושו בל
8. אובססיות: פיפס 9. פאדיחה:
10. כאב:
הסתימה שאני תכף הולכת לעשות
11. משאלה:
12. זיכרון רע: צעקתי משהו ואז היה שקט וכלם שמעו
13. זיכרון טוב? אמריקה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני ויעל הולכות מכות 15. געגוע:
לא חשוב 16. פחד: לאבד את מי שיקר לי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
גלגלינה כותבת לוח 18. איפה את\ה גר? במקום תקוע 19. החג האהוב עליך: פסח? חנוכה? כל חג
20. אוכל מועדף: פיצה? 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ירקות
22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: שוקולד
24. ממתק מועדף: קליק 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: תכלת, סגול בהיר.. 27. חיה מועדפת:
28. חיית מחמד [אם יש]: שושו בל
29. ספורט מועדף:
30. מספר מזל: 2 31. ספר: הראי פוטר
33. סרט: אממ..
34. שחקנ\ית: כל מיני.. אליסה
35. זמר\ ת: קלי
36. סדרה מעודפת: מכושפות
ועכשיו גם OC
37. מקצוע אהוב: אומנות
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: אמריקה
40. המעשה הכי נועז שעשית: *מובכת* 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה.. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס ? 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ- אביב
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? אני אפס
60. שיר שגורם לך לבכות? היא לא דומה

Charmed Or

New member
יוהו!!!!!!../images/Emo12.gif

1.שם:אור 2. גיל:15 3. תאריך לידה: 5.8.1990 4. כינוי:נחשו:p 5. תכונה טובה:אין. 6. תכונה רעה: פוגעת באנשים. 7. חולשה: ידע. 8. אובססיות: שמואל. 9. פאדיחה:הרבה;[ 10. כאב:חוסר ידע. שמואל רחוק
11. משאלה:לגעת בשמיים+ להתנשק עם שמואל;[ 12. זיכרון רע:יותר מדי 13. זיכרון טוב? לא מספיק 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:לוזוכרת
15. געגוע: שמואל. 16. פחד: מעצמי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אטסרופיזיקה זה משעמם" [כע.. עכשיו יעל תגיב לי בזה. מכירה ת'קטע
] 18. איפה את\ה גר? רחוק מאהובי
19. החג האהוב עליך: החופש הגדול 20. אוכל מועדף: אמ. שניצלתירס
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר;[ 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה בלי קפאין/אייסקפה;[ 23. קינוח מועדף: אמ. לומשנה;[ 24. ממתק מועדף: מנטוס:p 25. עוגה מועדפת:שוקולד?
26. צבע מועדף: סגול ושחור 27. חיה מועדפת: אמ. לומשנה 28. חיית מחמד [אם יש]:אין;[ 29. ספורט מועדף: שחייה 30. מספר מזל: לא מאמינה בזה.. אבל אם כבר.. אז 9 31. ספר: מהטל"ג 32. סרט דיסני מועדף:אמ. לוזוכרת כרגע 33. סרט: מהטל"ג 34. שחקנ\ית: הולי 35. זמר\ ת:לומשנה;[ 36. סדרה מעודפת: מ-כ-ו-ש-פ-ו-ת
37. מקצוע אהוב: אמ.. אסטרופיזיקה 38. מקצוע שנוא: אנגלית, חנ"ג
39. מקום בעולם:ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ. לוזוכרת;[ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מדי 42. פריט לבוש מועדף: אע. מכנסיים כאלה של פוקס;[ 43. ההמצאה של כל הזמנים: תורת היחסות
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אמ.. אביב;[ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נופ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס
48. שקיעה או זריחה? שקיעה:] 49. בליינד דייט- בעד או נגד?למה לא למה לא;[ 50. ג'ינס או סתם מכנס? מה שיוצא 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?אמ.. לפעמים ככה לפעמים ככה 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?אמ.. לישון ולחלום על שמואל, לקום ולהתנשק עם שמואל
55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה;[ 59. שיר שגורם לך לצחוק? אמ.. לוזוכרת;[ 60. שיר שגורם לך לבכות? או. כל מיני 61. השיר של כל הזמנים? hero של ניקלבאק
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Here Without You 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?לודעת;[ 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?ממש לודעת;[ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אמ... כל מיני;[ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? דפוקה 67. שמות החברים הכי טובים שלך?ליהי וקרן... וכמובן כל החברים שלי מהפורומים:] 68. הגלידה הכי טעימה?תות
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות. וזה שהיא מקשיבה לשטויות שלי;[ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ו'. ה' אולי;[ 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז. ולא רק שמשעמם:p 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?880
, 402
וזה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?שאני אוהבת מכושפות;[ אין סיפור;[ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?אוך. כתבתי למעלה! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אמ.. לודעת. לא חשוב לי מראה חיצוני 78. יש לך חבר\ה?אכן:p [ואי.. איזה כיף להגיד את זה] 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?ל-א כי הם ערס ופאקצה;[ 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיניים;[ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת על שמואל:] 83. מה התחביבים שלך?כל מיני:] 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?שמואל 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? לודעת;[ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור. לעוף... לגעתבשמיים
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?שמואל!!!!!!!!!!!! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לודעת;[ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אמ.. לא בדיוק קשורה לחפצים... אני מניחה שהשרשרת שקיבלתי מסבתא. 92. מי החברים שלך בפורום? כמעט כולם:] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול:p [וכל שניה בליבי] 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן נקברה אור ארנפריד, שתמיד תיגע בשמיים" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בזרועותיו של שמואל 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אע... יותר מדי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איפה ששמואל גר;[ 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?כן

SpinZ

New member
אין חללית@!%%^^@^$^../images/Emo112.gif

חובה לשים בטאגליינס, זה יקרה רק פעם בחיים.

Koki Girl1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:-

אורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

Charmed Or

New member
לא קראתי נכון ת'שאלה../images/Emo122.gif../images/Emo112.gif

התכוונתי לזה שאני מוכנה שאני ימות למען מישהו;[

למעלה