א-נ-ש-י-ם!

לאנה

New member
חחח..., גם את חמודה!!!

אמממ, קניתי את כל הדיסקים שתכננתי לקנות, קצת התאכזבתי משל וויזר, אבל, אה, הו וול. אה, והייתי בהופעה המדהימה של דיפולט רק 10 דקות כי לא ממש תכננו ללכת אליה..., הסבר - טיילתי עם המשפחה שלי במנהטן (אמא, אבא, שלושה אחים*שדים*קטנים), ופתאום שמענו מוזיקה ממש חזקה. המשכנו ללכת, וראינו גב של במה (כלומר, את יודעת, את המאחורה). שכנעתי את אבא שלי ללכת איתי לראות מה זה (מה שלא היה קל כי אחים שלי מתו ללכת לטויז אר אס, גם לזה יש סיפור) וגילינו שזאת הופעה. הופעת רוק ליתר דיוק. אני כמובן הייתי חייבת לגלות של מי. לא היה כתוב בשום מקום את שם הלהקה. אז אבאב שלי שאל איזה עובד בטחון, והתברר שההופעה של דיפולט. ידעתי שהשם מוכר לי, והבנתי שזאת אותה להקה שראיתי באמ.טי.וי ולא הצלחתי להבין איך קוראים לה. ואז קלטתי - אני נמצאת בהופעת רוק, של להקה מעולה, וחדשה, שהופיעה באמ.טי.וי!!!, במנהטן!!!, אז איכשהו אבא שלי השתכנע שנשאר קצת, גם צילמתי תמונות, אני אסרוק אותם, ואח"כ הלכנו לטויז אר אס, אותה חנות בה היינו שעה וחצי (!) בקומה וחצי (!). עצה - אם יש לך אחים קטנים, השתדלו להמנע מהחנות עם הארבע קומות והשלט הענקי שאומר TOYS R US, אתה רק תגרר פנימה.

z O e i

New member
חחחח בעע איזה חבל...

אפל לא נורא... יא אני מה זה מקווה שכשאני אטוס בחורף (חמסה חמסה טפו טפו טפו שום בצל עין) לאמריקה (חמסה חמסה טפו טפו טפו שום בצל עין) אני אלך להופעות רוק
(חמסה חמסה טפו טפו טפו שום בצל עין) עד אז... נחלום להיות בהופעה של סיסטם אוף אה דאון ... (או רובים ושושנים... אבל הם כבר לא עושים הופעות אה?) פכל מקרה, שמחה שנהנת

לאנההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ברוכה השבהההה
או השווההההה
או כל דבר אחררררר
לכי תסתכלי בשרשור
שעשו לך (נראה לי ששמרית השניה עשתה אותו) יחד עם צ´אד

לאנה

New member
כבר קראתי אותו!

והגבתי לו, אבל לא הצלחתי להקפיץ אותו, אז בבקשה, תכנסו לעמוד השלישי ב"עמודים פעילים", הוא שם.

Chloe

New member
מוררררררררררררררררררררר!!!!

חזרת, זות´מרת אני יודעת שחזרת כי כבר דיברנו בטלפון וגם כי אני עכשיו אצלך בבית... אבל בכל זאת welcome back!!!!!!!!!!!!!
|נרקיס| חחחח

לאנוששששש!!!!!!!!!!!!

*פורצת בבכי היסטרי* כמה שאני התגעגעתי אלייך! ככה
ועוד הרבהההההההה יותר!!!!!! איך, איך, יכולתי לסבול כל כך הרבה זמן בלי תאומתי האבודה (שנמצאה)? החצי השני שלי? מיי סול מייט? *סניף, סניף* אכן, מסמך אנושי מזעזע!!!!! אני... *סניף* אני... לא מסוגלת לעכל... איזה אושר!!!!! אם הייתם רואים אותו בזה הרגע, הייתה מוזיקה אלוהית ואור אלוהי עליי בזה הרגע!!! (לאנה,
) אוישששש... קוראים לי לאכול!!! אח, החסרונות של הלימודים. בעצם, כ-ל הלימודים זה חסרונות. אוקיי, אני ממלמלת, ו *רגע!* אני ממשיכה ת´הודעה אחרי האוכל. היכונו לעוד!!![ נ.ב - לאב יו סיס!!!

לאנה

New member
מיכלוששששש!!!!!

*פורצת בבכי היסטרי גם היא* כל-כך התגעגעתי!!!, איך יכולתי להסתדר בלי היחידה שמבינה אותי?, אחותי היחידה?, הבן-אדם שמשלים אותי הכי טוב?, אנגלית-עברית?, בדיקות בטא?, בדיחות שרק שתינו מבינות?, אכן, המסמך האנושי, והמזעזע, ממשיך... אז אני הולכת לשלוח לך, אה, משהו, עוד לא החלטתי מה, ו..., אה, אני מקווה שנדבר בקרוב מאד!!!, לאב יו טו סיסי!!!!!

למעלה