א-נ-ש-י-ם!

לאנה

New member
א-נ-ש-י-ם!

נחשו מי זאת?....., נכון, זאת אני, לאנתכם (?!) האהובה שחזרה מהגלות. טוב, לא בדיוק מהגלות, אבל, אה, דיטיילס..... איך התגעגעתי!, אני ממש מצטערת שלא נכנסתי, כמו שאמרתי שאני יעשה, אבל המחשבים שהיו שם לא ידעו לקרוא עברית, והמחשב הנייד שלי לא ממש רצה לתת לי את האפשרות להכנס ולדבר עם חברי הפורום האהובים שלי. אבל כן נכנסתי פעם אחת, ויש לי הוכחה...*אהמ*הודעה למיכל*אהמ* יש לי כל-כך הרבה לספר!!! אבל לפני הכל... - אכלתי פופ-טארטס!, וזה טעים!, אנד דה קראוד גוז "דההה..."..., אבל לא מעניין אותי עם זה ברור מאליו, אני אכלתי את זה, וזה ט-ע-י-ם!!!, יש המון סוגים, רק שתדעו. אמממ..., מה עוד?..., אה, ראיתי את הספר של ב"ג. אבל לא קניתי. אל תעשו לי ככה
, זה היה הספר של דין ורורי, וממש, אבל מ-מ-ש אין לי צורך בו. למרות שלפי הרפרופים שלי יש שם משהו טוב אחד. לא טוב, מעולה. לא מעולה, מצויין. בעצם, מה יותר טוב, "מעולה" או "מצוין"?, חחח..., כמו שאתם רואים, המלמולים עדיין איתי..., ובחזרה לנקודה. הדבר היחיד הטוב בספר הוא.....*תופים*....., תמונה של טריס!, אה, וכתוב שם Tristin, ולא Tristan, כלומר, רק מתחת לתמונה היה כתוב Tristin, ובתסריטים כתוב Tristan. נראה לי. כל הקטע הזה היה בעצם שאלה - איך כותבים את השם של אהובי? בשורה מעולה בפי!, טוב, בעצם היא ממש לא תשנה לכם, אולי רק למיכל, כלומר, היא תשמח....., ראיתי פעמיים את הפרק עם הקטע האהוב של "she like´s Jess, doesn´t she?"!!!, וזה היה כל-כך יפה!, חחח..., איזה רעה אני. נאאא, לא ממש. לירון, תקשיבי לזה... - הייתי בהופעה של דיפולט!!!, טוב, רק לאיזה עשר דקות, אבל בכל זאת..., דיפולט!, קצת גלשתי לסגנון צ´אטי, אני יודעת, אבל זהו, עכשיו אני מסיימת. אז אני הולכת לקרוא את כ-ל האימיילים, ואת כ-ל ההודעות, ואת כ-ל ההודעות שנכתבו בפורום מאז שעזבתי, לא בטוח שאני יגיב, כלומר, אין ממש טעם, אבל נראה....., אז רק תזכרו שאני אוהבת אתכם מאד מאד!

לאנההההההההה!!!!../images/Emo24.gif

מה שלומך??? נהנת?? באיזה מקומות היית? בזמן שהייתי לך בחו"ל אנחנו פה בפורומים (בנות גילמור ודוסון קריק) חגגנו את יום הולדתו של צ´אדי המתוק (קבלי תמונה
) והיה בערוץ 4 פלזנטוויל הסרט היפה בכיכובו של טובי מגוויר המתוקי.. סתם שתדעי.. כי את גם אוהבת אותו. וראית את הפרק האחרון של ב"ג? נראה לי שכבר לא היית בארץ.. טוב לא חשוב.. ושיהיה לך שנה טובה ומתוקה וגם לכל מי שבפורום בנות גילמור!

לאנה

New member
אוי!, אייקונים חדשים!

ובכלל, איך שינו פה... ולענייננו (אה!, אמאל´ה!, איילת!, שמרית, את יודעת למה אני מתכוונת...)... אמממ..., הייצי בניו יורק, קונטיקט, מסצ´וסט, ובוסטון. אבל בעיקר בניו יורק. כלומר, לא בניו יורק סיטי, במדינת ניו יורק. היי ממש כיף, אבל, אין כמו הארץ... (וכולם ביחד - אווו...), חבל שהפסדתי פלזנטוויל, אבל לא נורא, כי ראיתי את זה שבעים פעם..., אוי!, איך שכחתי?!, אנשים (ובעיקר אנשות), ראיתי שש פעמים ספיידרמן!, כלומר, פעמיים בקולנוע..., וארבע פעמים במטוס!!!, זה היה כל-כך כיף!!!, והכנתי משהו לצ´אדי, נורא התעצבנתי שלא יכולתי להכנס ב-24.8, אז אני יעלה את זה אח"כ, זה עדיין במחשב הנייד.

אופס שיצא לי אותה הודעה פעמיים!

אני ראיתי רק הפעם פלזנטוויל אז חכיתי כבר שישימו את זה.. איזה כיף לך שראית ספיידרמן 6 פעמים!! בטח את יודעת כבר כל מה שהולך לקרות קטע אחרי קטע... איזה כיף שעוד הקרינו את זה במטוס!! ומה הכנת לצ´אדי? והנה תמונה של טובי בספיידרמן..

לאנה

New member
איזה מדהים הוא!!!

לצ´אדי?, וול, זה לא משהו מדהים, אבל היה לי משעמם יום אחד כשהייתי בארה"ב, ומכיוון שתוכנת ה"צייר" כן עבדה, הכנתי לו מין ברכה כזאת...

לאנהההההההה../images/Emo24.gif

מה שלומך?? נהנת? באיזה מקומות היית?? בזמן שהיית בחו"ל אנחנו פה בפורומים (של בנות גילמור ודוסון קריק) חגגנו את יום הולדתו של צ´אדי החמוד (קבלי תמונה
) וסתם שתדעי כי גם את אוהבת אותו, היה בערוץ 4 הסרט פלזנטוויל בכיכובו של טובי מגוויר המתוק! וראית את הפרק האחרון של ב"ג? נראה לי שכבר לא היית בארץ... טוב לא חשוב.. ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה וגם לכל מי שבפורום בנות גילמור!

מתן ב

New member
לאנה!!!

וולקום לך! איזה כיף לך, כמה זמן לא היית? כמה שבועות טובים... הלוואי ואני הייתי טסה לחו"ל... ברוכה השבה!!!

זיושי

New member
ואו! בכוכה השבה! ../images/Emo24.gif!!!!!!!!

יא... כפי שאת ראה היצוב הזוועתי וה|אבטיח|חי... אייקונים חדשים ואתר משלי!!!!!!! האתר לא כל כך אבל בבקשה כנסי!

z O e i

New member
יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה חמודה היא הזכירה אותייי
יווווו איזה כיף לך
*משננת קללות מתחת לשפה*
אבל למה רק 10 דקות
איך היהההה
קנית הרבה דיקסים
וואלקאםםם בק

LillipooT

New member
גם פה.. ../images/Emo60.gif

אני אגיד לך ברוכה השבה לארצנו הקטנטונת ..

ד י י ז י

New member
ברוכה הבאאאאאאאאאאאאה!!../images/Emo65.gif

איך היה??? (כבר ענית על זה , וכולם כבר שאלו , אבל בזמן כתיבת שורות אלה , אין לי מה לשאול.. בכל מקרה , חגגנו לך יום הולדת בלעדייך!!!זה היה דיי מוזר.. אבל לא משנה... בכל מקרה , ברוכה הבאאאאאאאה!!!

לאנה

New member
חחח...

היה ממש נהדר, וכן, סיפרו לי שחגגו לי ולצ´אדי יום הולדת כשלא הייתי, אני הולכת לחפש את השרשור..., אמממ..., עכשיו.

לאנה

New member
הגבתי לך!!!

פשוט התשובות שלי התבלגנו קצת..., אני הולכת לבדוק את האתר. אגב, אנשים, ממש תודה על שירשור היום הולדת, קראתי, הגבתי, ניסיתי להקפיץ, אבל אני לא יודעת אם שרשור יכול, אה, לעבוד דפים. אז בכל מקרה, תכנסו לדף השלישי ב"עמודים פעילים".

למעלה