א-נ-י ר-ו-צ-ה ל-מ-ו-ת

Xboy123

New member
א-נ-י ר-ו-צ-ה ל-מ-ו-ת

לא יכול יותר! נמאס לי מהחיים! אני רוצה למות וזהו! נמאס לי שכל הזמן הומואים מדליקים אותי ואני מתאהב, ובסוף תמיד קורה משהו שהורס הכל! הפעם מישהו, ממש מושלם לדעתי, שאני מאוד אוהב, רוצה לעזוב לאילת, לאיזה כמה שנים בטח, כי שם הוא מצא את המקצוע שלו, הבמה. ואני לעזאזל אוהב אותו וזה שהוא נוסע לאילת זה אומר שבחיים לא אראה אותו.. כמו שציפיתי לפחות ... והוא.. אין לוברירה... ואני בינתיים מדוכא בגללו ומרעיב את עצמי כל הזמן... הוא לא רוצה להישאר עוד בחיפה.. הוא רוצה לעזוב.. להתרחק מכולם וממני.... מה אני אעשה?!?! כבר שבוע שאני עם הבשורה הזאת ולא מצליח להתמודד... אני פשוט רוצה לתקוע לעצמי סכין בבטן ולמות!

בגלל זה אתה רוצה למות?

בן אדם תבין יש דברים יותר גרועים מפרידה. כשאח שלי נהרג בתאונת דברים-רציתי למוות. באמת שרציתי אבל לא יכולתי להכאיב שוב לאבא שלי. כשאני קוראת/שומעת בן אדם אומר את זה אני משתגעת משום שאותו בן אדם לא יודע מה זה באמת לאבד מישהו שאוהבים. כשמישהו מת באמת איבדת אותו. אז עשה טובה לאנושות ותפסיק להגיד שאתה רוצה למוות.

Xboy123

New member
אני מצטער לשמוע שזה קרה לך...

ואני לא ממש מחשיב את חומרת המקרה... אני פשוט נפגעתי. אמרתי לעצמי אולי אני בעצם לא אוהב אותו. אבל משום מה כל הזמן חשבתי עליו. לא יכולתי לאכול בגללו.. לא היה תיאבון. רק בכיתי, שמעתי מוזיקה עצובה, ואפילו חלמתי עליו כשישנתי. אני לא שולט בעצמי במקרים כאלה.. כל התגובות האלה באות לבד, אז מה הטעם להאשים אותי בזה שאני מגיב ככה בגלל מישהו שאני מכיר רק באינטרנט?

detleth2

New member
אני לא יודע איך אפשר לעזור לך

אמרתי לך מה אני חושב. כל חודש אתה מאוהב במישהו אחר ולא חווית אהבת אמת ואין לך עם מי להשוות ואתה בוטח בכל אחד ומתחבר לכל אחד ואין לך סיווג או בטחון. אני מציע לך להפסיק כל הזמן להכיר ולהתאהב ולתת לזמן ולחיים לעשות את שלהם. אתה צריך להבין שאלו הדלקויות ולא אהבות גדולות ומושלמות כמו שאתה מציג אותן ולמה אתה מצפה באמת? אני חושב שאתה משלה את עצמך ולא מסתכל למציאות בעיניים והיא כל פעם תוקפת אותך. הרי זה מישהו אחד ועוד כמה שבועות יהיה מישהו אחר, החיים ממשיכים...רק בגלל אדם אחר אתה רוצה למות? איזו מן התסכלות מעוותת על החיים? החיים סובבים סביב קשר-סקס-אהבה-פרטנר? אין משהו אחר בחיים לעשות? חברים? תחביבים? יציאות? לימודים? טיולים? משפחה? כל הזמן הכל סובב אצלך סביב מישהו, וכל פעם שוברים לך את הלב ואתה מחדש תעשה הכל כדי למצוא מישהו. חשבת פעם שאולי אתה עוד לא מוכן לקשר רציני? מכל מיני בחינות וגם מבחינה טכנית שההורים שלך לוחצים עלייך. קח את החיים ביתק קלות, לא הכל עליות ומורדות ואהבות סוחפות.

Xboy123

New member
detleth מאוד רואים שאתה דיי נגדי

מאז התגובה על מכתב הפרידה הזאת. אני לא מתאהב ונדלק (נדלק .. לא משהו רציני.. עובר אחרי יומיים) כל חודש במישהו אחר כמו שאתה חושב. אתה אפילו לא מכיר אותי(גם אני לא אותך, גם לא מעוניין) אז איך לעזאזל אתה רושם פה דברים עליי כאילו אתה מכיר אותי כבר שנים?? בקיצור לא מעניין אותי התגובה שלך, רשמת שטות אחת גדולה....

SarcaSeriouS

New member
הוא רק ניסה לעזור לך.

אם כי בצורה שלו. אני לא מאשים אף אחד כי אין אני שופט. חבל על הויכוחים חסרי הטעם האלה. אני אמנם גם התווכחתי עם לברון אבל הגענו לפשרה. חבל להתווכח במיוחד כששניכם חותרים לאותה מטרה: לעזור לאנשים. אוהב את שניכם!
. כן, כן, כמה שנדמה לך ככה אבל אני לא יכול לשמור טינה להרבה זמן. חוץ מזה, היא עצמאית והיא תעשה מה שבא לה. ד"ש לכל משתתפי הפורום.

Xboy123

New member
גם אני אותך Sarca למרות שפחדתי

שאתה שונא אותי מאז... אתה יודע... אבל למרות הריב שהיה אני גם.. לא יודע לשנוא.. מקסימום לכעוס ... מקווה שנישאר ידידים טובים
ואוקיי הבנתי.. אבל משום מה DETLETH הזה לא מוצא חן בעיניי.. אולי הוא צודק אבל הדרך שבא התבטא נשמע כאילו הוא נוזף בי.. אבל יכול להיות שאני רק מדמיין, DETLETH אם אני טועה ויש לך כוונה טובה בתגובה הזאת אז אני מאוד מתנצל ותודה על הניסיון לעזור

Human Nature

New member
ואני כן מכיר אותך...

אני יכול לאשר שכל מה שהוא אמר נכון לגמרי. אתה לא מוכן לקשר, ואתה לא התאהבת בו. אתה נקשרת אליו. יש הבדל ענקי בין שני הדברים. אתה רוצה למות כי אתה מרגיש דחיה מכיוון מישהו. זה טבעי לחלוטין, אבל זה גורם לי לתהות, פעם נוספת- אתה לא מוציא את כל העסק מפרופורציות? אלוהים, עוד לא נפגשתם. לא באמת התאהבת בו, ואתה תתגבר עליו עוד מעט. אתה תשכח, וכמו שאמרו למעלה, תעבור לבחור הבא. מקווה שתרגיש טוב יותר...

Xboy123

New member
HUMAN HUMAN HUMAN../images/Emo24.gif

יואווו .. עוד שנייה אני פותח את הג'ורה הענקית שלי
אבי'לה... פושפושון... אז איך תסביר את התגובה שלי על אותו אחד שאני אוהב? אני יכול להגיד לך שנדלקתי על המון בנים .. אמנם באינטרנט אבל אף פעם לא ייחסתי לזה כל כך משמעות לגביי.. שכחתי מזה... אבל הבנאדם הזה.. פשוט זה יוצא דופן! התחברתי אליו ולאופי שלו.. דיברנו שעות... על המון דברים.. הוא כבש אותי פשוט!.. אבל אולי באמת זה לא התאהבות.. אולי זאת ההרגשה העצובה שאני הולך להפסיד משהו באמת שווה בחיים.. אולי פירשתי את זה לא נכון
ואני בטוח אשכח רק שזה לא יהיה בזמן הקרוב... והבחור הבא.. מקווה שיהיה לי בכלל.... ואני רוצה למות כי אף פעם לא הולך לי בקשרים שיש לי עם בנים.. אף פעם היעד שלי לא מגיע.. תמיד הכל יוצא הפוך.. אבל יש עוד סיבות לא קשורות שלא אגע בהם פה... אוהב אותך אבי, מקווה גם לעצמי שארגיש טוב יותר

Human Nature

New member
יה, רייט.

יקיר, אני זוכר את השגעון שהיה לך לפני כמה חודשים. אני זוכר גם בדיוק עם מי זה היה, וכמה היית מדוכא מזה שהוא לא רוצה אותך, בלה, בלה. היתה לך אז סיבה. דחיה זה כואב. להרגיש שאתה מפספס משהו זו בהחלט תחושה לא קלה, אבל מפה ועד "אני רוצה למות"? אני מכיר אותך, ואתה דרמטי. כאלו ההכרזות שלך, וכזו הגישה שלך לחיים. הכל אצלך גדול פי כמה מאיך שהוא במציאות. והערתי לך לגבי זה. פשוט קשה לי להתיחס אל "כשלון מערכות היחסים שלך" מפני שמעולם לא היתה לך מערכת יחסים לא-וירטואלית.

Xboy123

New member
אני לא דרמטי

אבל אני מודה שאני מאוד רגיש.... ואני רוצה למות לא רק ממקרה אחד לעזאזל.. אני רוצה למות מרצף של בעיות שקורות לי בבבת אחת.. ואתה עוד לא יודע מהם... אז אל תדבר סתם חמוד :). על מה שאתה עשית אני לא רוצה לדבר פה.. אבל כבר קרה מה שקרה וצירך להמשיך הלאה לא..?

why not me

New member
קצת הזדהות

אני יכול לומר לך עצות חכמות והגיוניות עכשיו על כמה שאתה מגזים ושזה רק אדם אחד שכנראה לא שווה את זה, אבל מכיוון שאני עברתי משהו כזה גם אני מבין איך אתה מרגיש, וכל עוד אתה לא עושה משהו קיצוני אז זה לגיטימי לחלוטין להרגיש ככה. אני הפגתי את תחושותיי הרעות על ידי שירת שירים בקולי קולות (כשאני לבד בבית), וכתיבת שירים שבהם ניקזתי את כל הכאב והייאוש שלי (כשאני לא לבד בבית). זה כואב, וזה יכאב עוד הרבה זמן, אבל בסופו של דבר זה יעבור ואתה תמצא מישהו חדש. אתה עוד צעיר!

Xboy123

New member
גם אני שומע מוזיקה במצבים כאלה

מוזיקה דיי עצובה.. אבל לא כותב שירים.... לא מספיק יצירתי אני
אבל זה רעיון טוב מה שאתה מציע....
אני מקווה שאכיר... בינתיים אני צריך להתמודד עם מה שקורה לי..

James Hammerton

New member
באמת אף בחור לא שווה את זה...

בנוסף לכל הדברים שאמרו כאן, תזכור שאתה צעיר ושיש לך עוד עולם שלם ואדיר לגלות והמון חוויות לחוות - באמת כדאי להפסיק הכל בגיל 16? נשמע לי די בזבוז... בחורים יבואו וילכו, חלק יגידו לך לא ולחלק אתה תגיד לא, אנשים יפגעו בך ואתה תפגע באחרים, אבל הכל חלק מהחיים בסה"כ. התאבדות היא אף פעם לא פתרון כי זה לא נותן כלום, אתה רק תפגע ביותר אנשים. במקום זה תנסה לראות איך אתה משפר את החיים, משנה, מתקן, הולך קדימה. גם אם יש רגעים לפעמים שבהם המוות נראה עדיף על החיים צריך להרגע, לחשוב שוב, לסלק את הרעיון הזה מהראש, להתמודד, להתגבר, להמשיך הלאה.

Xboy123

New member
נכון! אף בחור לא שווה את זה!

אבל אתה אחד מהבחורים לא? :/ (אתה בטח לא בחורה..
) אבל אתה לא נראה לי אחד כזה כמו אלה שהכרתי... אממ בינתיים פחות או יותר שכחתי מהקטע עם זה שאני אוהב מאוד ועוזב, אולי נישאר רק ידידים... נרגעתי קצת... אינ מודה לכולכם על הניסיון לעודד אותי
. מוות.. זה לא שמישהו אחד גורם לי לרצות למות.. זה המון דברים שקרו לי היום... המון המון המון... אבל זה לא המקום לדבר על זה. אבל OFF קטן.. גיליתי היום שמישהי שאהבתי במשך כחצי שנה, (בת לא בן), והיינו חברים לחודשיים, שיקרה לי והיה לך מישהו אחר .... בזמן שאני והיא היינו בקשר, אז ניתקתי איתה קשר סופית.. ואמרתי לה שיהיה לה בהצלחה.. אמנם אני כבר לא אוהב אותה כרגע.. אבל עדיין.. עצם העובדה שהיא אהבה מישהו אחר ואמרהשהיא אוהבת רק אותי.. זה שקר.. היא שיקרה לי.. סיפור מורכב .. לא משנה

אאוץ'../images/Emo12.gif...

אני מבינה למה נעלבת...זה מאוד פוגע. וזה אולי מזל שידעת על זה רק עכשיו (?). חשדת בה? איך גילית את זה?

לxboy

טוב, כמו שכולם אמרו, שום דבר לא מצדיק התאבדות. החיים שלך שווים יותר, ועוד כמה זמן (אולי אפילו חצי שנה) תסתכל אחורה ותבין כמה זה היה טיפשי לרצות למות, מה היית מפספס אם היית עושה את זה. קשה לך לראות את זה עכשיו, קשה לך לדמיין שיהיה טוב יותר כי אתה בדיכאון, אבל המצב ישתפר...מבטיחה לך. ושלא תחשוב לרגע שהוא רוצה להתרחק ממך (
) אפילו תשאל אותו את זה ותראה מה הוא יענה לך... אם כבר אתה מה שגרם לו לחשוב ברצינות אם כדאי לו לא לנסוע בסוף לאילת, אני בטוחה שגרמת לו הרבה התלבטויות... אולי יש לך מחשבות שאתה מקולל או כאלה בסגנון "למה אני?", או "בחיים לא יהיה לי קשר רציני"...המחשבות האלה בטח שלא נכונות ויותר מזה- הן לא עוזרות לך בכלום. הפיתרון היחיד לבעיית הרווקות זה להמשיך לחפש. מקווה שעזרתי
, ואם לא, לפחות שלא החמרתי את המצב...

Xboy123

New member
אוקייי אני אספר הכל כמעט

בקשר לזאתי שהייתי איתה במערכת יחסים... פחות או יותר.. פשוט דיברנו במצלמה פעם.. והיא התחילה סתם לצחקק לה.. היא אמרה שיש מישהו חמוד שנורא מצחיק אותה והיו לה פנים של מאוהבת פשוט.. מאוד חשדתי.. אני חשדן.. אבל לא ייחסתי חשיבות. היום היא אמרה לי שיש לה אהוב חדש כבר מזמן.. והיא פשוט.. ****... מסתבר שטעיתי כשחשבתי שרק בנים יכולים להיות חראות של אנשים... ואת צודקת.. זה באמת לא מצדיק התאבדות.. כרגע אני יותר גרוע.. והאמת אני קולט בעצם שהתגובה שלו על הכאב שאני מרגיש בגללו, היא אדישות. והוא ממש לא שווה את זה, כך שזה אחד הסיבות שאני רגוע עכשיו.. נמאס לי לבכות בגלל מישהו שלא שווה את זה. הוא לא רוצה להתרחק.. הוא פשוט רוצה להתרחק מהעיר בה הוא חי.. כי הוא לא ממש מאושר בה כנראה.. ומסתבר שבגלל פרידות קודמות שהיו לו הוא לא רוצה מערכת יחסים חדשה כרגע וזהו... אז אני מצדיק אותו טיפה... בינתיים הוא לא עונה לי משום מה אבל נראה (אני מקוה שהוא לא קורא את ההודעה ולא יזעם שאני שופך פה הכל) וכן אני מרגיש מקולל ... כאילו מישהו הטיל עליי קללה שהיא בעצם שלא אהיה מאושר בגלל אהבה... שלא תהיה לי מערכת יחסים נורמלית ולא וירטואלית אף פעם.. אבל לפעמים אני מרגיש שזאת רק תחושה... שיכולה להיעלם .. ולפעמים אני אופטימי ומרגיש שעם קצת אומץ להיפגש עם אנשים, אולי יהיה לי משהו עם בן כלשהו..
את באמת עזרת
כל תגובה פה עזרה לי (פרט לאחד בשם DETLETH.. שלא מצאה חן בעיניי התגובה משום מה) מת עלייך כבר מזמן גברתוש שוקוש
(אוף למה אני אלרגי לשוקו.. יש לי מזה כאבי בטן!! טוב. .את בטח שוקו מיוחד .. את עושה לי להפך מכאבים
) (טוב לא הגזמתי?!) (מהקורה לי!?!)

חחחחחח

אוי תודה
love you too
ולמועדונים של גייז אתה הולך? לאגודה? בתי קפה של גייז? (אני בטוחה שמישו כמה שירשורים מתחת אמר שיש כזה דבר)

Xboy123

New member
ברור שאני הולך!! אבל בחלומות שלי../images/Emo13.gif

אין בעד מה
בתי קפה של גייז נשמע מוזר .. חח אבל אם באמת יש דבר כזה אז שיהיה להם לבריאות :) ובאמת .. אני אלרגי לשוקו אוף.. הייתי שותה 2-3 שקיות שוקו כל יום! אפילו בהפסקות וכשאני מכין את הילקוט בבוקר.. הייתי שוקוהוליק
וואל.. בתקופה מסוימת התחלתי לחטוף מזה כאבי בטן ובחילות.. ויותר גרוע.. אז בצער רב נפרדתי מהשקיות האלה

למעלה