א-נ-ג-ל-י-ת

SHARON 103

New member
א-נ-ג-ל-י-ת ../images/Emo198.gif

מה קורה יא זאלאמא? תגידו, יש מצב שהפרק הקשה של האנגלית שהיה עם 5 משפטים של ניסוח מחדש ושני קטעי קריאה לא מובנים בעליל עם 6 שאלות כל אחד והשלמת משפטים ממאדים- זה פיילוט במקרה? ועוד משהו, נראה לי היה משפט של ניסוח מחדש עם השמש ועם כדור הארץ ושרואים נקודות קטנות עם כוכבים אחרים ...יש מצב שאני הוזה או שבאמת הייתה שאלה כזאת בניסוח מחדש באנגלית באחד הפרקים הנורמלים? תודה לעונים

RYaniv

New member
תהיה ספציפי

ממתי אנגלית זה ברור ?
הדבר השני שדיברת עליו עם השמש וזה אכן הופיע בהשלמות משפטים. לא זוכר מה סימנתי שם, אבל אני זוכר שהתעכבתי על זה מסיבה מסויימת.

SHARON 103

New member
כן...

זה היה משהו לא ברור כזה שלא ידעתי איך לגשת אליו.... אתה זוכר קצת את התרגום של זה לעברית? תודה

ploni100

New member
זה לא היה פיילוט

היה 2 אנגלית והשאלה הייתה המשפט אמר שאנו רואים רק קרן אור מקטן מהככוכבים (נראה לי שהוזכר במערכת השמש) למרות גודלם בגלל מרחקם משהו כזה

Hagai007

New member
אם נבחנת בבוקר...

אז מה שאתה מדבר עליו כנראה היה פיילוט.. ובקשר לשאלה השניה אני לא ממש זוכר את התשובות אבל סימנתי משהו...עם זאת אני זוכר שבשאלה אחת או שתיים היו לי קצת בעיות לבחור את המשפט כי ארבעתם נראו לא קשורים... Hag-(o) <3-E

RYaniv

New member
אם סימנת משהו אפשר להיות רגועים ../images/Emo13.gif

Hagai007

New member
אממ..

הייתי בטוח שהוא שאל אם הייתה תשובה נורמלית לשאלה הזו.. אז אמרתי שסימנתי משהו..(ולא התכוונתי למשהו בעלמא אלא מתוך ידיעה...) Hag-(o) <3-E

RYaniv

New member
עלמא? מה אתה, תלמיד פסיכו ?

יש מילים שאין שום סיבה לדעת ובטח שלא להשתמש בהן אלא אם אתה מתכנן להיבחן לפסיכו בקרוב. תפנים, זה נגמר.

Hagai007

New member
אה...זה הסימפוטמים שאחרי...

קשה להשתחרר...זה חזק ממני =]]

Hagai007

New member
כנראה פיילוט

ובקשר לשאלה השניה אני לא זוכר...אבל אני זוכר שהיה משפט אחד או 2 ש4 המשפטים לא היו 100% נראים לי אבל בכ"ז היה משהו שהיה יותר קורץ... Hag-(o) <3-E

SHARON 103

New member
../images/Emo207.gif מילים חמות ../images/Emo97.gif

תגידו, נכון רוב המילים שהופיעו היום בבחינה לא נכללו ברשימה של מילים חמות של ידינו היקר מהפורום סנטה? שמתי לב שרק מילים אחדות הופיעו בחוברת שלו.... ולעומת זאת לפי הדיווחים כאן פורום רוב המילים שהופיעו בבחינה של יום חמייש אכן היו במילים החמות שהעלו לפורום.... מישהו שם לב לזה?

סנטה

New member
דווקא לא...

תראי, לפי מה שאומרים פה היה את המילים מעקשים - מכשול חריט - ארנק היה לצנינים בעינו - הרגיז אותו מאוד שם לאל - שלל ביטל דחה

Fame18

New member
קטע קריאה של שריפת חומרים-היה לכם?

משהו עם זכוכית ואנרגיה...?

SHARON 103

New member
זה היה קטע באנגלית במקרה?

אני חושב שזה היה פיילוט..הוא היה קשה למדיי והוא היה בפרק של 5 ניסוחים מחדש.... כמעט בטוח פיילוט....

למעלה