בעברית, עלית לי על העצבים
האם פעם שמעת מישהו אומר את דעתו בענין מסויים והוא טועה לדעתך, ופתחת עליו בצעקות א-מ-א-ל-ה,
מתוך הנחה שלא, למה פה כן פתחת בצעקות , ובתוך אותם צעקות גיוואלד לא הואלת בטובך להסביר את דעתך אפי' לא פעם אחת,
רק כמו ילד קטן שרואה שעומדים לגבור עליו, שהוא צועק אמאל'ה ומוסיף אתה לעולם לא תנצח אותי.
האם את באמת סבורה שהמצב מסוכן שצריך לצעוק אמאל'ה.
ואולי, זה מתוך שטיפת מוח של אנשים קטני מוח.
האם כשאת אומרת את אותם משפטים את לא אומרת אותם בדיוק כפי שהמורה שלך או ההורים שלך או כל מי שהשפיע עליך היו אומרים אותם.
כתבת שאף אחד לא יכול לקחת לך את האמונה,
אני חושב שזה מסיבה פשוטה, שאין לך מושג במה את מאמינה.
כלומר, האם את יודעת מה כתוב בתורה שאת מאמינה בו.
האם פעם בחייך סיימת את התנ"ך,
האם פעם בחייך לימדו אותך מסכת בש"ס,
האם את יודעת מה כתוב בזוהר ובספרי המקובלים, שאת מאמינה בכל זה.
האם את יודעת שישנם הרבה העתקות בתוך התנ"ך מתוך עצמו, ובכל ההעתקות יש שינויים,
דוגמאות לכך, את יכולה לשבת ולהשוות בספר דברי הימים מפרק י ואילך לספר שמואל ומלכים, שימי לב בעיקר לזה שכל הסיפורים המלוכלכים על דוד מושמטים מדברי הימים, ואיך שמושמץ שם שאול, נראה אם עדיין תחשבי שהתנ"ך אינו כתיבה אנושית.
טלי חומש לידך, ותשווי בין הכתוב בפרשת מסעי לבין המסעות שכתובים בפועל בשעת הנסיעה החל מפרשת בשלח.
האם את יודעת בדיוק במה את מאמינה, כלומר האם את מאמינה שיש ביהוה תכונות אנושיות כרוגז, כעס ורצון לנקמה.
או אפילו אם דעתך שכל התכונות האלו הם משלים לצורת התנהגות, כמו שמרבים לכתוב כל מיני רבנים, הלא בסופו של דבר כולם מודים שהכל מחמת הרצון להיטיב, האם את לא חושבת שאף זוהי תכונה אנושית.
טוב, סתם פרקתי, בתקווה שבכלל הבנת מה אני רוצה לומר, יש לי עוד הרבה מה לומר, אשאיר לך להמשיך לשוטט באינטרנט הטמא, אולי זה יועיל לך קצת.