א מינית? תהיות

orald

New member
חברה שלי בעבודה...

עברה נסיון אונס קבוצתי, וניצלה ברגע האחרון מהחוויה המלאה. אפילו מולה אני לא יכולה להרהיב ולומר שאני יכולה להבין בדיוק מה היא מרגישה. ישנה הזדהות, חששות משותפים, אבל מה שהיא עברה היה הרבה יותר חמור וקשה, ואני חושבת שזה יהיה שקר גס לומר שאני יכולה להבין את הכל, או להשוות את מצבי למצבה. כמו לקבל חבורה ולהשוותה לשבר.

בפגיעות מיניות, החוויה הנפשית היא המשמעותית

ביותר. לא הפרטים הטכנים של מה בדיוק היה. משהי למשל ספרה שחבורה של נערים תפסה לה את הידיים בזמן שהשתזפה על החוף בים ונגעו בה. (בטן וכאלה) אין אונס, לא חדרו אליה, לא נישקו אותה. 'רק' נגעו בגופה. עצם העובדה שהיא לא יכלה להגיב בכלל, משמעותית הרבה יותר ממשהי שנניח נגעו בה, אבל היא ישר הגיבה. לכן, אי אפשר להשוות אף מקרה לרעהו, ועם זאת, הדמיון גדול ממה שנוטים לחשוב. ואל תעשי את הטעות שכולם עושים, ותחשבי שמדדים טכניים כמו אלו שנמדדים בבית משפט, הם באמת בעלי משמעות. את למשל חושבת שאונס אורלי פחות גרוע מאונס אנלי? או אנלי מוגנלי? כי לפי החוק יש הבדל... ואונס זה אך ורק חדירה (לא משנה עם איבר מין או חפץ) לאיבר המין נשי. מה שאומר אגב, שגברים לא יכולים להאנס. 'רק' לעבור מעשה סדום במקרה הגרוע ביותר...

למעלה