א י ז ה - מ ש ח ק ! !

שח28

New member
ואתה אוהב צהוב שחור קרעת אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב... אבל די לא יפה...

בודי

New member
לא מעניין אותי שאתם שונאים אותו

גם אני לא אוהבת הרבה אנשים ולא איחלתי לאף אחד עדיין שיקבל סרטן. אם יש לכם מחשבות בסגנון הזה, תעשו טובה ואל תכתבו אותן פה.

נשתדל

מה לעשות שהעלו את הנושא. ושאוהדי ביתר שרופים שומעים את השם הזה אבו קוף זה עושה הרגשה מגעילה. וחייב לאחל לו מוות בייסורים

בודי

New member
תעלו תעלו מהרמה הזו

זה ממש לא בשבילכם כל השטויות האלה אייל.....

הבעיה היא

שרובן כאן ילדות בנות 15 שהם יגדלו הם יבינו שכדורגל זה שואו ולא קללות ונאצות.. אלה שמדברים יפה הם מעל גיל 20 פחות או יותר..

בודי

New member
18 נחשב מעל גיל 20? ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שגם בנות חביבות בנות 15 יודעות לשמור על כושר הדיבור שלהם....

rony77

New member
הבעיה היא.....

שהבנות הטובות האלה רואות גברים ונשים יותר בוגרים שמקללים בלי הפסקה ומתנהגים באלימות והן לומדות את זה מהם הן אומרות:" אם הם עושים את זה, גם אנחנו יכולות, גם לנו מותר "

אנחנו צריכים לגנות את זה

כי לפעמים כשאני קורא מה כותבים כאן יוצא לי החשק להיכנס זה הכל, אני אוהב שמנהלים דיון תרבותי והגיוני לנתח וכו

כן בטח!

תעשה טובה אני ראיתי אנשים יותר גדולים ממני ומדברים ככה בגילך אז בבקשה על תשחק אותך גדול! וזה שאנחנו בנות 15 לא נותן לך זכות לדבר לזלזל בנו אוקיי כי ליפעמים הקטנים יותר בוגרים יותר!!!

מצחיקה

גם אני מקלל תוך כדי משחק וזה די טבעי.. כמו כולנו .. שצועקים יבן ז*** וכו אבל מכאן ועד לאחל לו סרטן וכאלה.. אני מבטיח לך חמודה שבגיל 20 פלוס לא תדברי כך.. תקליטי אותי ;)

לא קשור ...../images/Emo4.gif

אני לא מדבר ככה לכל שחקן רק לאבו-קסיס ולהבועל ת"א כי הם איחלו לנו דברים יותר חמורים מזה . כמו שחס וחלילה יהיה פיגוע בט.. או שלמני לוי יש חבר בבית לוינשטיין נימני שאלוקים יקח אותך שיתפוצץ לכם הס... ועוד מלא שירים יותר גרועים. אז לא קשור לגיל אני גם בגיל 30 ימשיך לקלל אותם צודקים זה לא מתאים לפורום פה . אבל לא להגיד שזה ילדים שריםאת זה כי כולם שרים את זה ומי שלא שר. אז שיתחילו לשיר על הבועל האלה !!

דנה 102

New member
אוהב צהוב שחור..

אם בית"ר בשבילך זה רק המשחקים שאתה הולך או הקטע של כמה יצא ואם נצחנו, אז זה עצוב מאד! כדאי מאד שתתחיל להרגיע גם בקטע של הגיל, כי אני לא בת 15 אבל הקבוצה חשובה לי, והכבוד של הקבוצה גם חשובים!!! ולא רק לי. אז ברגע זה אני מודיעה: אלוהים, תן בקרוב לאבו קוף מוות בייסורים קשים! ואם זה נקרא לרדת רמה, אז אני מסכימה לעשות את זה ולרדת רמה.

טוב-אחר כך שאומרים שאוהדי ביתר

אלימים,אל תתרעמו ותתחילו להתפלא כי אני מבין...אוהדי ביתר מה לעשות-הקהל הכי טוב בארץ-אלים!

אם את אוהבת לרדת אז בכיף ח ח ח

וברצינות אנחנו צריכים להראות להם שאנחנו לא נרד לרמה שלהם זה הכל.. גם אותי זה מתסיס מה שהם שרים לנו ולמכבי

אורי1213

New member
אייל וכל השאר-תכנסו1!!!!!!

תפסיקו כבר עם כל משפטי הנאצה האלה!. סרטן? שימות? מה?! גם אני שונא את אבוקסיס,גם אני שונא את הפו*ל,אבל הכל הכל בגדר של ספורט!!!!!! מה זה? זה ממש מגעיל! אחר כך אומרים שהאוהדים שלנו אלימים וגזענים...וואלה אני מתחיל להבין אותם ואולי אף להגיד שהם צודקים. חבל,זה הורס את כל האווירה הכייפית של הכדורגל. זה ספורט! ספורט! ספורט! כייף,הנאה!. תשנא את הפועל,תשנא את אבוקסיס,אבל הכל בגדר של כדורגל וגם על רקע ספורטיבי. זה מוריד מכבודם של אוהדי ביתר,ואחר כך שאומרים שאנחנו אלימים וגזענים וקהל רע וכו' וכו'-כולם מתרעמים.

a n i 1

New member
את בסדר????

עם כל אי אהבה שלי להגועל ת"א ובמיוחד ליוסי אבואיכס אני לא מאחל לאף אחד לקבל סרטן,אני לא יודע אם את מבינה מה זה בכלל סרטן?אני מבקש ממך לא לומר שוב את הקללה הזאת כי זה חורג מגבול הטעם הטוב אפילו אם אוהדי הגועל אומרים עלינו דברים מכוערים. שכולם יהיו בריאים ומאושרים אמן

למעלה