א ו ם

YinYang

New member
אז מאיזה...

ספר אתה מצוטט את כל השטויות האלה?
מה יש? אתה לא סומך על הלשון שלך? באמת נראה לך שמישהו פה מתייחס ברצינות להגיגים השייקספיריים שלך? אתה לא מחדש כלום...כבר שמענו את הטימטום שלך בכמה וכמה גירסאות, ואני חייב לציין שכל אחת משעשעת(ומשעממת) מקודמתה... היחיד פה שהצלחת להרשים בינתיים הוא את עצמך. אז תמשיך לברבר, לשעמם, לצטט...מתי שהוא יגמרו לך העמודים. ואל תטרח לענות לי בעוד ציטוט לירי...זה ממש לא מרשים אותי. אייל

האינסוף

New member
הנה

עכשיו הכנסת לי שברת את המראה המכוערת ואתה מרגיש טוב יותר :) עזוב מדיטציה היא עלולה לקלקל לך את ההנאה

YinYang

New member
אם אתה חושב...

שהנביחות שלך באמת מסוגלות לעצבן מישהו...הרשה לי לנפץ את אשליית הטימטום הזו. תצטרך להשתדל קצת יותר מזה.. היום שבו אני אתעצבן עליך, יהיה היום שבו תוכיח שאתה ראוי לכבוד הזה. נשיקות
אייל

drall

New member
הקרציות מטיבן

מתנפחות אם מספקים להן דם. הבה לא נשתתף במשחק הזה. הבה נשתוק ונביע אימון בדממה. אותם מוקיינים , צטטנים , מתייראים ממנה , כיוון שהם מתייראים מעצמם. אבל מה לנו לפחוד, האמת היא בת בית באור ובחושך , ברעש ובשקט אז הניחו לכלהים לנבוח האו , מיאו , אום אתם לא תזכרו אותם בשבוע הבא מת עליכם
דרול

האינסוף

New member
:)

השיכחה היא סימן ההכר של האמת אחרת כולם היו כבר נאורים אפילו ישויות חושך מהשוג של דרול :) בעוד רגע לא תזכרו כי הייתי כאן הפסקת התה בגיהנום הסתיימה כולם לצלול :)

למעלה