א ו ם

בארס

New member
לא לא

אי אפשר ללכת מכות בכלל. אתה יכול רק להכניס לעצמך. עד שתתעורר. וכדי לא לעשות את התהליך קצר מידי מומלץ להכניס לעצמך קצת בירה בהפסקות כי להרביץ לעצמך כל היום זה יכול גם לעשות לך נזק בלתי הפיך. אני אישית עושה מעט מאוד כבר גם מיזה וגם מיזה.

האינסוף

New member
נסה א ו ם

זה אפילו חוקי (חבל שלא בפורום זה) :) כתבת נאה - אך אם אתה יודע כל זה איך אתה מריע לאלימות? :) ואולי נותר לך עדיין דבר מה ללמוד למשל כי אין ולא יכול להיות הבדל בין צורה למהות :) ואולי כי תחושת הידיעה מושכת את חסר הפחד אל החטא אך החיסון כוזב

בארס

New member
קודם כל

...אתה שומע יותר מידי צלילים דימיוניים! לא הרעתי מעולם לאלימות ולא אריע לה גם לא הרעתי להתחסדויות מלומדות וטהורות. דבר שני , ללמוד יש לי עוד הרבה. אבל לא חי על ענן אני ואין לי מניות בחברת התקליטים של אום כולתום, על הארץ הוצבתי , בינות פיראי אדם וחיות טרף, ללמוד וללמד עם נזם באף וליחה בגרון. העבודה נעשית כאן ממש וקולה של האמת ישמע הרבה אחרי צילצולי החרבות באזני מי שהיכולת טמונה בו. המסכות לרשותנו הן לצורך עבודה קדושה אם רק לא נאמין להן מידי ונטעה לחשוב שהן אנחנו, מחד, ונחשוב שהן מקנות לנו זכות להרוס, מאידך. אם טעינו בראשונה (מחד), וגילינו, הרי עשינו צעד קדימה. אם טעינו בשניה (מאידך) הרי שקיצצנו בנטיעות . ומסכות אנחנו מכירים, יש להן פנים רבות, חלקן שטניות וחלקן מלאכיות, הדין אחד הוא ! יהיו אשר יהיו.

האינסוף

New member
נוכחותך כאן

מריעה לאלימות בעצם שתיקתך אליה כל הרוצחים הגדולים היו מסכות של האינסוף וכך לימדו את בני האדם מהי חברה רעה שאין להשתייך אליה דין המסכות לשוב את המקור אך דין האלימות כאב ומרחק מן הכל. מן החוכמה להתרחק ממנה :) חשוב על כך

בארס

New member
איפה הטאו כשצריך אותו?

איפה? אובייקטיבי לגמרי זה (הטאו), אובייקטיבי באופן מוחלט. כל כך אובייקטיבי הוא, שאני על סף התמוטטות מרוב אושר ותחושת ביטחון. כלומר, האמת שלו היא אחודה לחלוטין, אין עיגולי פינות ,אין קיצורי דרך ואין העלמות עין. מוחלט. זה נוסך בי אושר עילאי כזה, בגלל שברור לי לחלוטין שהוא הרבה מעבר לאני הקטן שלי שמדבר אליך עכשיו, כי אני אישית הייתי חונן אותך מייד, הייתי פוטר אותך באהבה ושולך לך את ברכותי הכנות בדרך אל האחד. אבל אובייקטיבי באופו מוחלט זה. וזה מוביל אותי לרגש השני שאני הלום ממנו ברגעים אלו כמעט באותה המידה עצמה, והיא: שאני על סף התמוטטות גם מצער ,יגון וכאב ! תוך כדי היותי מחובר לכמויות ועוצמות הסבל והכאב שאני משלם בגין המרחק האובייקטיבי ביני לבין המקור, אני חש גם במרחק העצום בו אתה ממוקם ביחס אליו (אל אף ,ובעיקר בגין, דבריך), נישמתי מרגישה אותו ומצתמררת נוכח הכרתה את סבל הדרך שתצתרך לעבור בכדי לסגור את הפער הזה. (וזה כמובן במקרה הטוב שתיפתח לך הדלת ושיהיה בך העוז לעשות את הצעד). מן הסתם, גם דברי אלו ישמעו סתומים לאוזניך ולא נותר לי אלא לסיים בברור מיכול אך הנשכח ביותר: את הדין, כל אחד ואחד מאיתנו, משלם וישלם בבוא זמנו, לאחד ! סיימתי את טיעוני.

האינסוף

New member
חמודי

אתה תותח נביא בן נביא מצטנע כמו צדיק ומקלל כמו ירקן במסווה דברי חוכמה יהירים חסוך נא ממני את תמרוני הדימוי העצמי שלך אילו היית רואה בעיני הטאו היית נאלם ונעלם ביקום בדיוק כפי שאני עומד לעשות לשמחתך עכשיו :)

drall

New member
תגיד לי

לא נפגשנו פעם כשצפת מסומם מול החוף בגואה ? תארתי לעצמי שלא , כי לא הייתי שם. אין לי גם כוונות לבקר שם אבל אתה תגיע לשם באיזה שלב אם לא תיזהר. הבנאליות שלך , השיטחיות , חוסר היכולת לתקשר באופן מושגי , הפרימיטיביות התפיסתית שלך וכל יתר התכונות השבלוניות. אלו אינם דברים שיכולים להתקיים בתוך סביבה רוחנית אמיתית. אלו נחלתם של אנשים רדודים שקושרים לעצמם באנדנות עם קישקושים הודיים על הראש ועשוים פרצוף יוגי. אם לא תגאל את עצמך מהסתימות האומית הזאת , מהמוקיונות הפנאטית שמאפיינת אותך , אתה תמצא עצמך מצייף בדלי העכור בין הבומבלה לארנבול דרול

האינסוף

New member
אני שומע

את זעקת הכאב שלך אך קצרה ידי מהושיע אם לא תאחז בידי המושטת על פני התהום לא תוכל לבוא אל האור :) עד מתי תזכור לחם בזיון כאב הנטישה?

YinYang

New member
או קיי...

עכשיו אתה כבר מתחיל לעצבן...

YinYang

New member
על איזה...

אלימות אתה מדבר? אם אתה מדבר על אלימות באופן כללי, אז כן, לפעמים היא מעצבנת אותי, אבל היא די בלתי נמנעת כשחושבים על זה. אם אתה מדבר על האלימות בפורום...ובכן...האמת שאני די נהנה ממנה
אייל

האינסוף

New member
נהנה מאלימות

כך חשבתי אל תנסה שום מדיטציה הטובה תפגום בהנאה זו בגרועה תרצח את קרוביך בשנתם

זו לא את...האינסוף הוא מתחזה

את לא זאת שרודפת את דרול, משהו אישי? כי הסגנון, או"ם "אלימות ומיסתוריות" אבל את אותה אחת וכבר אמרתי לך לפנות לטיפול או משהו בסגנון הכאב שלך משקר, והחוסר כינות מיותרת כאן

האינסוף

New member
ממש לא אישי

וגם לא נקבה רק עצב נוכח ההתפלשות באלימות ונוכח השקר אשר כיסיתם בו את הדרך אל המקור הנקראת מדיטציה עצב לנוכח ליקוק פינכתו הגלוייה של בעל השררה המציג עצמו כבעל ידע בשל אלימותו הרבה :) אך אל דאגה, עוד מעט אצא מחייכם לשימחתו של עגל הזהב האלים השולט באיזור זה וכנראה גם לשימחת מעריציו :) עד הפעם הבאה כמובן

למעלה