למה לי אהבה היום
דווקא בתקופה הזו, אחרי שאני 5 חודשים בערך בלי בן זוג אני מתחיל להרגיש נח עם עצמי, עם הסוג המסוים הזה של הלבד. חברים שם מידי פעם, אבל כולנו יודעים שמדובר בסוג אחר(חוץ מפעמים מסויימות) של אהבה. לא שהיא לא חשובה, להיפך, אנחנו צריכים לנצור ולהוקיר אותה ולהחזיר מינון כפול של אהבה לסביבה האוהבת אותנו
. כמו שארז אמר, יש לנו נטיה להפוך את הדברים למסובכים יותר אולי מתוך כוונה שנבין אותם טוב יותר. אבל כוונות לחוד ומעשים לחוד. אני ממש כמוך אלי לא מחפש אהבה, אני יודע שכשהיא תבוא היא תבוא. אני לא נרשם לאתרי היכרויות, לא יוצא למסיבות כדי להכיר בחורים. האמת היא שאני גם מאמין שאהבות גדולות צומחות בדיוק מתחת לאף שלנו. לרוב מבלי שנשים לב אליהן. וגם אם נשים לב אליהן, אין ערבות שהצד השני ירגיש אותו דבר או לא יהיה מרותק לכסא שלו מרוב פחד. אהבה היא לא דבר בטוח, כולנו יודעים את זה. אבל בוחרים להסתכן שוב ושוב מתוך הרצון הזה שדנה דיברה עליו שיגידו לנו שאוהבים אותנו. שיחבקו אותנו חזק חזק ושיתנו לנו הרגשה שמעבר לעצמנו, גם אחרים אוהבים ומעריכים אותנו. לפעמים אני לא מבין למה אנחנו כאלו. מסובכים כל כך וחסרי רגישות. למה בינינו צועדים אנשים שפוחדים ללכת על מה שהלב אומר מתוך חשש שזה לא מעשה בטוח ומי יודע אולי חס וחלילה תפרדו. אבל אם היתה שם אהבה, כנראה שהיא היתה שווה את זה. אני אישית מקיים הפרדה בין סוגי אקסים. לדעתי מכיוון שלא מעט אהבות הן לא ממומשות לא צריך להתעלם מהן. אני מקיים הפרדה כמו שאמרתי בין
אקסי רגשי לנגיד שנקרא לזה
אקס מעשי. ז"א יש הבדל בין אקס שהיית איתו אבל לא התפתחו רגשות לבין אקס שלא היית איתו וכן התפתחו רגשות, כנ"ל קיים הזן הזה של אנשים שהיית איתם ואהבת אותם. ולצערי זה לא תמיד קורה. אז כמו שהבנתם- אקס מעשי זה אדם שהיתה לכם מערכת יחסים רצינית איתו. אקס רגשי זה אדם שהיה לכם רגש כלפיו. ויש אקסים שהם גם וגם. אני משוכנע שחצי ממה שכתבתי נקלט לחלקכם כזיון שכל, אבל אני באמת מאמין שההפרדה הזו למשל כן נותנת כבוד לאהבה. כי אני למשל שהייתי מאוהב במישהו, לא היה משהו רציני מעשי בינינו. ובתור אדם ובתור דמות שהייתי מאוהב בה הוא היה מאוד מרכזי בתקופה מסוימת בחיים שלי, תקופה שלדעתי לא מאפשרת לי להתעלם ממנו וממה שהוא היה בשבילי. אקס, אבל כזה שהיה רגשי בלבד. תאשימו את באפי שהכריחה אותי לכתוב