א ה ב ה . . .

eliazimov2004

New member
א ה ב ה . . .

א ה ב ה . ארבעה אותיות שקורעות אותך לגזרים. לפעמים נותנות לך להרגיש שייך ולפעמים בדיוק ההפך. לפעמים אתם עומדים מול המראה ובטח שואלים ת`צמכם: איפה אני מוצא אהבה? השאלה הזאת כל כך מסובכת שכמעט אף אחד לא יודע את התשובה האמיתית. עובדה, רוב האנשים בעולם יאשרו שאין להם אהבה אמיתית ואני לא ידבר על גאים וגאות אלה על כולם וגם על הסטרייטים המוחלטים שבינינו. אני מרגיש שאני יכול לתת לכם תשובה כנה לשאלה הזאת. אין מה לחפש אהבה. או שיש לך, או שאין לך. אם יש, מה טוב? אם אין, אז היא תגיע בלי שתרגיש ובלי שתצפה לה. שנאמר: "האהבה באה מהמקום הכי לא צפוי בעולם". אז אני בתור אחד שהפסיק לחפש והחליט לחקות בסבלנות לאחד והיחיד שלי, מציע לכם לעשות את אותו הדבר ולא להתייאש מאף אחד. אני מאחל לכם שהאהבה שתבוא אליכם תהיה הכי אמיתית בעולם ושתהיו נאהבים לנצח. תודה. אלי אזימוב וכל שוטרי ולוחמי משמר הגבול ששומרים עליכם תמיד. תודה.

buffy2

New member
למה לחפש אותה בכלל../images/Emo35.gif

אהבה..פףףף סתם חרא של דבר! תאמין לי כדאי לך בלעדיה

TwelveEyes

New member
כי...

עד כמה שזה מבאס ועד כמה שבא להכחיש, כולנו זונות של רגשות ובלי המינון השנתי של הודעות "בוקר טוב! אני אוהב\ת אותך..." בפלאפון והאופצייה להתעלם מוולנטיינ'ס דיי בגלל העיקרון ולא בגלל שאנחנו לבד, פשוט נירקב ונמות.
sad but true
. אפילו להיטלר הייתה חברה.

eliazimov2004

New member
כמה שאני מסכים איתך

אתה לא יודע כמה אני מסכים איתך בקשר לזה שאנחנו לא יותר מאשר סתם זונות של הרגשות שלנו אבל בקשר להיטלר הייתי מצנזר...

TwelveEyes

New member
אני בחורה...

ובאשר להיטלר, זה רק בא להוכיח את הנקודה שלי שאפילו אדם כמוהו, על כל השנאה שהייתה בו, היה זקוק למישהי לצידו. זה שהקשר היה מאוד לא בריא, בלשון המעטה, כבר נושא אחר

eliazimov2004

New member
צודקת!

בזה את צודקת. דרך אגב בקטע שכתבתי אני לא התכוונתי לזה שאני לא מאמין באהבה ושאני חושב שצריך לשכוח מהמוסג הזה. אני פשוט התכוונתי שצריך לקחת את כל הרגשות שלנו בפרופורציות הנכנות ולהתייחס אליהם לפי הנדרש. כלומר בעצם אהבה זהו רגש שמחייב יחס מצידינו אבל צריך לדעת להבחין בין אהבה אמיתית ולא אמיתית ולתת לכל אחת מהן את היחס המגיע לה ספציפית.

buffy2

New member
../images/Emo4.gif

איך אמר עברי
"אומרים שזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס "

buffy2

New member
אמממ זו לא אני המחפשת ../images/Emo13.gif

אני זו ה-לא רוצה חחח :)

טיי 1

New member
"אהבה מוצאים במקומות שהכי לא מצפים

להם בעולם" ??? המ.. זה אומר שנגיד בתוך היומן יהודה לוי של הנשיא קצב ?, למשל ?

featherhead

New member
אז אם כבר..

אל תאהב את מה שאתה משיג- תשיג את מה שאתה אוהב הו, פו הדב!

Blackice

New member
*מוסיף מהגיגיי*

אחת האמיתות שאני הכי דבק בה, היא שהדברים החשובים בחיים- הם פשוטים. פשוטים כמו המשפט הזה. ואם דברים חשובים נראים מסובכים- זה לא שהם מסובכים, אלא אנחנו מסבכים אותם. כי לבני אדם יש נטייה מאוד חזקה לסבך דברים. אני לא חושב שאף פעם אהבה זה מסובך ונמאס. אהבה לא כוללת את הדברים האלה. היא פשוטה. זה דברים ש*אנחנו* יוצרים מסביב לאהבה שהם מסובכים ומאוסים. ובקשר למשפט "אהבה לא מחפשים, אהבה מקבלים"- אהבתי, ואני הייתי עוד מוסיף: אהבה לא מחפשים, אהבה נותנים". קשה לי לראות איך נראים חיים בלי אהבה. גם למי שכתב פה בשרשר שהוא לא מחפש אהבה, הוא מגלה אהבה כל יום- אהבה לקרן שמש, לטעם או צליל, אהבה למחשבה או רעיון. ואהבה לאדם, לבן זוג, זה סימפטום של אותו דבר. ארז

eliazimov2004

New member
צודק!

איזה דברים חכמים. אני תמיד ידעתי שיש אנשים שיודעים לבטא את עצמם. אתה צודק במליון האחוזים בקשר לאהבה.

buffy2

New member
המממ גם יכול להיות

שאלו אנחנו הם שעושים חיים קשים לעצמנו.. זו דרך אחת להסתכל על זה- דרך אופטימית לשם שינוי
אהבתי

טיי 1

New member
על אמיתות ומיטות ..המ..

(סליחה על הכותרת הפרובוקטיבית. הייתי חייב שתיכנס :) ארז, ממש מקסים מה שכתבת. מה גם שזו אחת האמיתות שאני תמיד אומר (המ.. מקבלים בבית המשפט בהאג' גם תביעות על גניבת משפטים ?) אם כי אני (כהרגלי) מסבך את המשפט הזה , ואומר שהדברים הם באמת פשוטים, אבל גם מאוד מסובכים. באותה מידה ובאותה רמה. (אמיתות אחרות שאני חי לפיהן לא כדאי להגיד אותם כאן.) בכל מקרה, לא האמנתי שאני אעריך דברים של מישהו שתחומי העניין שלו הם טולקין ומשחקי תפקידים :) הפעם האחרונה שמישהו הציע לעשות איתי משחקי תפקידים באיזה יער, בהקרנה של שר הטבעות : שני הצריחים , התפללתי לאלוהים שהוא התכוון למשהו מיני, כי אני לא מוכן נפשית לכל הדברים המוזרים שאתם עושים שם עם אביזרי הסִפרוּת שלכם.

adamsplit

New member
תיקון סופרים?

כולנו לא*זונות* של רגשות כולנו אנושיים ואם הייתי רוצה לחיות בלי להרגיש הייתי פשוט מת ההבדל לא משמעותי להיטלר הייתה חברה וגם לי יש אחת אבל אני לא הולך לרצוח עם תודה על ההשוואה אני לא יודע מה אנשים עושים פה לפני שהם חושבים אם הם בכלל עושים משהו(וזה ממש לא בטוח) כולנו יהודים ואנחנו חושבים שזו פריוולגיה שמרשה לנו לדבר ככה גועל נפש של אנשים

buffy2

New member
המממ

כמו שאנג'ל (מהתוכנית "באפי קוטלת הערפדים") אמר: Without passion we'd be truly dead וואי והאמתי שגמאני חושבת כמוהו ולא חשבתי שזה יתפתח לדיון כזה ארוך
פשוט התכוונתי שתמיד שיש אהבה יש לה סוף ותמיד הסוף רע. ברור שהיא יכולה להיות גם טובה ואנשים לא יכולים בלעדיה אבל לרוב היא לא
המממ זהו :)

למעלה