מי קרא ? חחח קצת דפוק ../images/Emo110.gif
א-אוי, עכשיו צריך להעיר את הבנים, יש להם הופעה גדולה היום ! ב-"ביל, גוסטב, טום, גיאורג, לקום ! יש לכם היום הופעה במילנו! עוד מעט נוסעים להופעה ! " ג-גיאורג אומר "אויש, עוד פעם איטליה? נמאס לי מהמעריצות האיטלקיות האלה !" ד- " דהה, הן הכי מעצבנות שיש ! אין לי כוח להופיע! בוא ניקח הפסקה קטנה? ניסע לאיזו חופשה מרגיעה.." אמר טום ה- "הוואי אולי? הכי שווה שם יש שם מזג האוויר טוב ו..." אמר ביל. ו-"והרבה בנות כוסיות עם בקיני, הו.. חלום
" קטע טום את ביל וצחק בקול רם... ז-"זמן לצאת !! הנהג כבר בחוץ !! " .. "אבל לא התלבשתי עוד!!" צעק טום .. ח-"חחח טום אתה נראה כמו טרזן עם הבוקסר האדום הזה !
" אמר ביל.. ט-"טוב יאלה, אנחנו באיחור... אפ אפ בנים ! " י-יורדים במעלית............. כ-כוווסעממק, תראו כמה מעריצות.. איך ניכנס?" אמר גיאורג.. ל-"לא נורא, נגיע לדלת איכשהו, אוף, אין לי כוח לעוד מליון מעריצות נמרחות עליי !!" נאנח ביל.. מ-"מאמי!!! תביא חתימה !!! ביל !!!!גיאורג!!! טוםם !!! גוסטב !!!! " צורחות המעריצות נ-"ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי , ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי, סקריייייים !!! ..............." שר ביל בהופעה ... ס-"סע כבר ! נהג! אנחנו עייפים, לאן נוסעים מחר ?" אמר טום.. "לצרפת" ע-"עאעאעאעאעאעא רק לא עם המסריחות !!! אוף, אי אפשר לנשום לשניה ? כל היום הופעות, אני אומר, באמת נסע להוואי !!" אמר גוסטב ! פ- "פששש, גוסטב, אתה בדרך כלל לא אוהב חופשים ! אני מתפלא עלייך ! " אמר ביל (סתם המצאתי את זה הרגע XD) צ-"צריך מדי פעם חופש, לא ?" והם חזרו למלון....... ק- "קוקוריקו ! הגיע הזמן לקום חבר'ס ! " ר-" ר....... והנה זה מתחיל עוד הפעםם !! עוד כמה הופעות נשארו לנו עד להשלמת הסיבוב הופעות?" אומר גיאורג. ש-"שלושה" , אמר ביל .. ת-"תודה ללאל !! אחר כך אפשר לנסוע להוואי !! יש, קצת חופש !!" חחחחחחח קצת דפוק, לא נורא \\= אבל תקראו בכל זאת !