א-ב טוקיו

SpongBobit

New member
מי את שתחליטי ?... אולי הוא סתם עייף

וסתם משעמם לו ועושה זין עם היד ?גם אני עושה את זה שמשעמם לי די לשפוט אותו.

SpongBobit

New member
וואי מה אתן רוצות מהבנאדם ?

אסור לו להיות שפוך ? אסור לא להיות עייף ? תזכרו שהוא נבאדם בדיוק כמו כולם ( רק הרבה יותר כוסון ומוכשר XDDDDDDDD)

Rukia nik

New member
../images/Emo45.gif

אפילו האנשים הכי רגועים בעולם איבדו את שפיותם יום אחד ועשו *אהמ* זין!
גם לו מותר!

Tsuf love Bill

New member
מי קרא ? חחח קצת דפוק ../images/Emo110.gif

א-אוי, עכשיו צריך להעיר את הבנים, יש להם הופעה גדולה היום ! ב-"ביל, גוסטב, טום, גיאורג, לקום ! יש לכם היום הופעה במילנו! עוד מעט נוסעים להופעה ! " ג-גיאורג אומר "אויש, עוד פעם איטליה? נמאס לי מהמעריצות האיטלקיות האלה !" ד- " דהה, הן הכי מעצבנות שיש ! אין לי כוח להופיע! בוא ניקח הפסקה קטנה? ניסע לאיזו חופשה מרגיעה.." אמר טום ה- "הוואי אולי? הכי שווה שם יש שם מזג האוויר טוב ו..." אמר ביל. ו-"והרבה בנות כוסיות עם בקיני, הו.. חלום
" קטע טום את ביל וצחק בקול רם... ז-"זמן לצאת !! הנהג כבר בחוץ !! " .. "אבל לא התלבשתי עוד!!" צעק טום .. ח-"חחח טום אתה נראה כמו טרזן עם הבוקסר האדום הזה !
" אמר ביל.. ט-"טוב יאלה, אנחנו באיחור... אפ אפ בנים ! " י-יורדים במעלית............. כ-כוווסעממק, תראו כמה מעריצות.. איך ניכנס?" אמר גיאורג.. ל-"לא נורא, נגיע לדלת איכשהו, אוף, אין לי כוח לעוד מליון מעריצות נמרחות עליי !!" נאנח ביל.. מ-"מאמי!!! תביא חתימה !!! ביל !!!!גיאורג!!! טוםם !!! גוסטב !!!! " צורחות המעריצות נ-"ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי , ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי, סקריייייים !!! ..............." שר ביל בהופעה ... ס-"סע כבר ! נהג! אנחנו עייפים, לאן נוסעים מחר ?" אמר טום.. "לצרפת" ע-"עאעאעאעאעאעא רק לא עם המסריחות !!! אוף, אי אפשר לנשום לשניה ? כל היום הופעות, אני אומר, באמת נסע להוואי !!" אמר גוסטב ! פ- "פששש, גוסטב, אתה בדרך כלל לא אוהב חופשים ! אני מתפלא עלייך ! " אמר ביל (סתם המצאתי את זה הרגע XD) צ-"צריך מדי פעם חופש, לא ?" והם חזרו למלון....... ק- "קוקוריקו ! הגיע הזמן לקום חבר'ס ! " ר-" ר....... והנה זה מתחיל עוד הפעםם !! עוד כמה הופעות נשארו לנו עד להשלמת הסיבוב הופעות?" אומר גיאורג. ש-"שלושה" , אמר ביל .. ת-"תודה ללאל !! אחר כך אפשר לנסוע להוואי !! יש, קצת חופש !!" חחחחחחח קצת דפוק, לא נורא \\= אבל תקראו בכל זאת !

3has3

New member
הוואי הוואי *רקודת ריקוד של הוואי*

"ע-"עאעאעאעאעאעא רק לא עם המסריחות !!! אוף, אי אפשר לנשום לשניה ? כל היום הופעות, אני אומר, באמת נסע להוואי !!" אמר גוסטב !" זה קרע אותי XDD

למעלה