א-ב טוקיו

Anat TH LOVE

New member
XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ק- "קוקוריקו ! הגיע הזמן לקום חבר'ס ! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותתתי

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifביל רוצה לבוא איתי לחופשה?

א- אי אפשר להמשיך ככה. ב-בנים אתם חייבים לקחת הפסקה ג- גוסטב? גיאורג? למה אתם לא מקשיבים לי? ד-"די לשגע אותנו!" ה- היי אני לא משגעת אותכם אתם חייבים לקחת הפסקה מהעבודה ולנוח. ו-וגם אתה טום. טום אתה מקשיב לי?! ז- זאת אומרת אה כן כן רק תזכירי לי...מה אמרת? ח- חצוף. לא הקשבת! אמרתי שתיקחו חופש כבר ט- טימטום את. לא ניקח שום חופשה. אנחנו חייבים לעשות 267847547487649 הופעות בצפרת לפני שניקח חופש. מסכנות המעריצות. אנחנו לא מופיעים שם מספיק. י-יודעים מה? כ-כן מה? ל-לא מדברת איתכם. בילוששש!!! מ- מה? נ- נכון שאני ואתה נוסעים עכשיו לחופשה זוגית לצרפת? בלעדייהם? ס- סליחה אבל לא לצרפת. שונא תצרפתיות המסריחות האלה ע- עולם נוכל לראות גם באי טרופי חמים פ- פחד. לא רוצה להתקל בסירחון שלהן. צ- צודק אז לא. אז ניסע רק אני ואתה לאי טרופי חמים ק- קול מתוק יהיה לך אחרי החופשה איתי ר- רק תגיד למתי להזמין תכרטיסים ש- שעה מעכשיו ת- תודה. נתראה:] יצא דפווק לחלוטין

אני P: ~יצא דפוקXD~

א-אני לא מבינה איך הם עומדים בכול ההופעות האלה
ב-בטח השיער של ביל לא עומד בכל הפאנים האלה,בטח שרוף לגמרי
ג-גוסטב!!העאעאעאעאעאע
[איזה לא קשור
] ד-דיי!! הם חייבים לנוח
ה-הם יכולים לבוא לישראל לחופשה
ו-ולבוא לבית שלי,יש מקום
ז-זה יהיה נחמד לראות את טום נוחר
ח-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-ככה אני אצחק כשאני אשמע אותו נוחר
ט-[אבל] טוםביל ישנו עד מאוחר וזה לא טוב..
י-יאללה!
שילכו לאיזה בית מלון!לא רוצה אותם אצלי בבית!
כ-כשהם יהיו פה בארץ אני בטוחה שחנה תצעק "גוסטבבב!!דווו מי!!!"
ל-למה שהם לא יופיעו בבאר שבע:
מ-[אבל]ממתי להקות באות לחור הזה הא?!
|בוב|[בוב!!~האעאעאעאעא
] נ-נו שיבואו ,יהיה הרבה קהל,אני אדאג לזה
[NOT] ס-ס'כיף יהיה לעצבן את גיאורג ולקחת לו את המחליק
ע-על [נוו אל] תסתכלו עליי ככה,כן אני מפגרת
פ-פפייי קר לי
[דאממ מה זה קשור?
] צ-צודקים!
ביל באמת דומה לבת!עוד מעט תגידו לי שהוא שם גם שפתון
[זה לא נאמר בכוונה לפגוע במישהו,בצחוק,אל תתיחסו.] ק-קדימה! ישראל מחכה...............או שלא
ר-רק עוד חודשיים יש לי יומולדת!!
ש-שוש!
|בוב|[בוב!!~האעאעאעאעא
] ת-תודה שהשקעתם מזמנכם כדי לקרוא את הטימטום הזה
יצא דפוק,לא להתייחס
אמא
כמה סמיילים

מנסה:p

א- אני אוהבת את טוקיו אבל ב- בכל זאת הם צריכם לצאת לחופשהועדיף שזה יהיה ב ג- גבעת שמואל מצדי בבית שלי, כי לביל יש קול של ד- דלת חורקת וזה בגלל שהוא מעשן (או שלא) ה- הללויה אני אשיר כשגוסטב יתראין סוף סוף ו- ויגיד משו מועיל ז- זתומרת שהם חייבים לקחת חופשה ח- חד פעמית או משו במקום לקבוע מיליון הופעות בצפרת :| ט- טוב כי כמה כבר אפשר להופיע מתחת למגדל אייפל? י- יותר טוב להופיע בישראל... כ- כולם יבואו לראות אותם ל- למרות שמפרסמים עליהם המון המון כתבות ולא מ- מספיקים לדבר עליהם, כל המעריצות הכפייתיות חופרות עליהם כמו לאדעת מה נ- נון סטופ ס- ס'חופרות המעריצות שרושמות חפירה באווי על איך הן היו מזיינות את טומביל ע- על מה עוד אפשר לכתוב? פ- פרצופים יפים יש ללהקה אך זה לא העקר כי צ- צריך להעריך להקה ע"פ הכישרונות המוזיקלים ולא ע"פ המראה החיצוני ק- קלינטון אמר פעם שגם הוא אוהב טוקיו הוטל ר- רוזה חפרת D: ש- שירים יפים להם יש שיבואו לישראל בחמש ת- תנו מחיאת כף כי סיימתי
D=

linoroosh

New member
פחחח...

"קלינטון אמר פעם שגם הוא אוהב טוקיו הוטל"-- ??!?!?!!?!?!??? "שירים יפים להם יש שיבואו לישראל בחמש"-- חח מאיפה זה בא?

למעלה