טוב נמאס לי לעבור אות אות ולהוסיף..
אני אזכר בעוד אח"כ פטריק הנרי טונה טונג קייט פייק סטרג'יס טרנר סרגיי סיביר קלארק פאלמר צ'צ'נייה ויאטנם ויאטנם ממורייאל וול פולס צ'רץ' רון בוורלי מייקי מת'יו טרנר צ'פלין מטי דלטון לאון כריס...לא זוכרת תשם משפחה... קלואי מדיסון פרנק טריש מתיו אוהרה *AKA uncle matt* פנסקולה נורפולק מיטלס מיטלוף מג אוסטין סקנב טד לינדסי לוק פנדרי פאפי סאדיק פאהאד הארדי... פרגוואי שרה (לא השלוש שכתבו-יש המטוס, מאק, גרנדמה שרה ובייבי שרה ז"ל) CIA נייבי מארינס אייר פורס סיל אקסמן בת' אוניל קת'רין גייל גאני פוסט...רררר יאמי...חח אהבתי אותו במארין גרינס
לייפליין North to union station ג'ורג'טאון מקלאן ג'ינגו אדמירל בראבו*או ברובו...משו כזה*\ דיסטינגווישד פליינג קרוס!! מיסלטו...הייתי חייבת...עכשיו כשאני חושבת על זה היה לי עוד חלום על הארם ומאק הלילה חחח ראפטורס...או משו כזה...זה הסקוודרן שהארם היה בה... פיינטר DW SW DB FS מדים...חח קוקפיט פאנץ' אאוט...חח הארם אמר למאק פעם שכל פעם שטייס עושה איג'קט הוא מתקצר בכמה סנטימטרים...היא ענתה שהוא יכול לוותר על כמה חחחח.... ראמפ סטרייק.. גיטרה
וג'י!! חיחי בלטוויי בורגרס קווין דופרי טוב...אתם ממילא תשאלו אותי מה זה חצי מהדברים...אני זזה למקלחת ל5 דקות חח