א' אוהל ב' זה בית

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif ס'- סוזי!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

חחחח...איזה הומור עצמי הורס..... ס- סוזי....האשה השניה של DJE.....אחרי שהוא התגרש חפוזות מננסי ציימבוקס ברגע שהניח את עיניו על סוזי.

Nushi G

New member
שרה (מקנזי soon to beראב),

שרה (סבתא ראב), שרה (המטוס)... שאני אמשיך?

omer landau

New member
זה לא מתאים השם הזה אבל גם לא הארם

זה לא מתגלגל בפה כזה חחחח אבל הארמון ראב זה מצויין

דיברנו על זה כבר!!

שרה מקנזי ראב!! נשמע נ-ה-ד-ר!!!

omer landau

New member
אני ידוע זה הייתי אני גם פעם קודמת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nushi G

New member
(ש)=שיפריות!!!! נו באמת!!!

איך יכולתם לשכוח את הדבר החשוב ביותר!?!?!??! I am a hopeless shipper- forever and then some...

omer landau

New member
איפה אתם????../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

זה לא כיף לבד אני משאיר לכם את השרשור חחחחחחחחחחחחחחח למה אין פה לאחרונה אף אחד !!!???

פגית

New member
אנייייייייייייייי פההההההההה

אין לי כוח לכתוב ................... ואני לא מצליחה לחשוב על מה לכתוב.....

shipper heart

New member
טוב נמאס לי לעבור אות אות ולהוסיף..

אני אזכר בעוד אח"כ פטריק הנרי טונה טונג קייט פייק סטרג'יס טרנר סרגיי סיביר קלארק פאלמר צ'צ'נייה ויאטנם ויאטנם ממורייאל וול פולס צ'רץ' רון בוורלי מייקי מת'יו טרנר צ'פלין מטי דלטון לאון כריס...לא זוכרת תשם משפחה... קלואי מדיסון פרנק טריש מתיו אוהרה *AKA uncle matt* פנסקולה נורפולק מיטלס מיטלוף מג אוסטין סקנב טד לינדסי לוק פנדרי פאפי סאדיק פאהאד הארדי... פרגוואי שרה (לא השלוש שכתבו-יש המטוס, מאק, גרנדמה שרה ובייבי שרה ז"ל) CIA נייבי מארינס אייר פורס סיל אקסמן בת' אוניל קת'רין גייל גאני פוסט...רררר יאמי...חח אהבתי אותו במארין גרינס
לייפליין North to union station ג'ורג'טאון מקלאן ג'ינגו אדמירל בראבו*או ברובו...משו כזה*\ דיסטינגווישד פליינג קרוס!! מיסלטו...הייתי חייבת...עכשיו כשאני חושבת על זה היה לי עוד חלום על הארם ומאק הלילה חחח ראפטורס...או משו כזה...זה הסקוודרן שהארם היה בה... פיינטר DW SW DB FS מדים...חח קוקפיט פאנץ' אאוט...חח הארם אמר למאק פעם שכל פעם שטייס עושה איג'קט הוא מתקצר בכמה סנטימטרים...היא ענתה שהוא יכול לוותר על כמה חחחח.... ראמפ סטרייק.. גיטרה
וג'י!! חיחי בלטוויי בורגרס קווין דופרי טוב...אתם ממילא תשאלו אותי מה זה חצי מהדברים...אני זזה למקלחת ל5 דקות חח

למעלה