ג'אג!!!!!
S shipper heart New member 11/2/04 #51 כן היה ג'וש- ג'וש פנדרי. גאני גלינדז ויקטור...שזה בעיקרון גאני אבל גאני זה דרגה חחח ג'וש פנדרי ג'אג ג'ייסון טיינר
כן היה ג'וש- ג'וש פנדרי. גאני גלינדז ויקטור...שזה בעיקרון גאני אבל גאני זה דרגה חחח ג'וש פנדרי ג'אג ג'ייסון טיינר
O omer landau New member 11/2/04 #55 דווקא עכשיו התעוררתם דווקא שמתחילה הסדרה הכי יפה בעולםםםםםםםםם(גאג לא כלול כי זה בלי תחרות גם עשרים וארבע חחחח) 24 אני אחזור עוד שעה ביי ביי ויש גם גיימס אליוט דייויד חחחחחחח
דווקא עכשיו התעוררתם דווקא שמתחילה הסדרה הכי יפה בעולםםםםםםםםם(גאג לא כלול כי זה בלי תחרות גם עשרים וארבע חחחח) 24 אני אחזור עוד שעה ביי ביי ויש גם גיימס אליוט דייויד חחחחחחח
O omer landau New member 11/2/04 #9 אני אחכה לכם כי אני עושה את זה לבד אני אחכה לכם לפני שאני אמשיך כי אני קצת עושה את זה לבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אחכה לכם כי אני עושה את זה לבד אני אחכה לכם לפני שאני אמשיך כי אני קצת עושה את זה לבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O omer landau New member 11/2/04 #11 וגם הארם חחחחח אבל למה לעשות את זה מדורג ולא משורשר לראשי כי ככה בסופו של דבר זה יהיה מבולגן אם משרשרים אות לאות
וגם הארם חחחחח אבל למה לעשות את זה מדורג ולא משורשר לראשי כי ככה בסופו של דבר זה יהיה מבולגן אם משרשרים אות לאות
S shipper heart New member 11/2/04 #52 ויקטור גלינדז ולהלה איילנד...אה לא זה מכושפות חחח וט או vette' חח קיצור לקורבט חיחי
S shipper heart New member 11/2/04 #59 יאפ...סידני וולדן...חחח איזה קטעים היה עם זה בפרק ביומשבת חח ווטרטאון
O omer landau New member 11/2/04 #13 (ה) כן כן אני יודע שיש כבר חחחחח אבל אם נשאיר את זה ככה אי אפשר יהיה לשים עוד ד וישארו לאן זה שייך