א' אוהל ב' זה בית

omer landau

New member
א' אוהל ב' זה בית

אני יודע שעשינו את זה פה לפני כ חודש וקצת אבל זה יהיה נחמד שוב גם בגלל שיש פה חברים חדשים אז משרשרית את כל האותיות בעברית שאתם מכירים ולכל אות כותבים מושג מישהו או משהו שקשור לגאג אז יאללה לעבודה ראיתי את זה בפורום אחר וחשבתי שזה יהיה ממש נחמד לעשות את זה כאן שוב

shipper heart

New member
טיכונדרוגה

טייכו טייגרס טייגר טייגר *לא הפרק! למסע עצמו קוראים ככה!!* *אני שונאת USMC!! הם מעצבנים אותי!!חחח בכל הסדרות חוץ מבג'אג הם מעצבנים אותי כל כך שבא לי להחטיף להם מכות...USN רולז!*

shipper heart

New member
בושו לכם אנשים...חח

אוקינאווה (איפה שמאק שירתה לפני כן*איפה שהיא שירתה עם פארו..חיח*) איי.ג'יי-שניהם... איכס(באגמי) אטלנטיק אושן *איפה שהארם מתרסק הא הא חיחי* אליזבת הוקס *סקייטס* איימס, קרוליין *קומנדר איימס* אל"מ (קפטיין/קולונל...הדרגות הבאות של H/M שסביר להניח שהם לא יקודמו אליהם..) אהבה- כי זאת אחת הסיבות שיש כל כך הרבה אנשים שרואים את הסידרה..גאד הם כל כך מושלמים. אוסטרליה (באגמי והפרק ה100) אקשן!! כי הארמיפו חולה אקשן! חיחי אממ....אין לי עוד כרגע...חח

omer landau

New member
למה לא יקודמו???????

אם זה קשור למשהו שהם עשו או התפטרו התחתנו משהו שהוא ספויילר אל תגידי אבל אם זה כללי תגידי

shipper heart

New member
זה כללי...

הארם עושה הרבה יותר מדי צרות ולגבי מאק *זה נוגע גם להארם* אם יקדמו אותם הם יועברו מג'אג...לפי מה שהבנתי מכל מיני שיחות *לומשנה איזה ואיפה כרגע חח* אל"מים מועברים למקומות אחרים ליעץ לצבא כשהוא בפעולה. לא יוכלו להחזיק אותם שם כי כשהם בדרגה כזאת הם צכים להיות בשטח... אבל הארם באמת עושה יותר מדי בלאגנים...אולי בסוף הסדרה אבל לא נראה לי שבעונה הקרובה ועד לפחות הכמה פרקים אחרונים של עונה 10 יקדמו אותם...הם לא מספיק זמן בדרגה הזאת...כאילו העלייה לאל"מ זה קפיצת מדרגה יותר גבוהה מאשר בין רס"ן לסא"ל...עושה לי רושם לפחות אז לדעתי הם יצטכו לחכות עוד והארם יצטרך להישאר רחוק מצרות...ומשום מה זה דבר שלא הולך לו טוב כל כך...חח כל דבר שהוא עושה משו קורה...חח הייתם צכים לראות תמשימות ב903-905 חח

shipper heart

New member
נו באמת אנשים אני כועסת...דרך אגב

נעמה- וולקאם בק...
מי מיסד יו
בוני!!!! הא הא הא בוני רוקס! בייב איי.ג'יי. חחח ברונט- השם משפחה של פרנק, הבעל של אמא של הארם...

omer landau

New member
(ג) גאנני

תעשו מיני שרשור של כל אות זה יהיה מסודר יחסית לפעם שעברה חח ואיי אין לי יותר ב ג חחחחח היה גוש????

למעלה