את רחוקה ממני

את רחוקה ממני

שעת בוקר מוקדמת,ארבע אולי אני יושב במטבח ספל בידי,גומע ברקע שיר שקט,שיר של אהבה ואני חושב עלייך. את שם ישנה במיטתך אולי ערה חושבת עליי אולי אותו שיר מתנגן ברדיו שלך. את רחוקה בקילומטרים את קרובה בתוכי את ללא הפסקה נמצאת אצלי. יושב בשקט העולם מתעורר אסיים לשתות,השיר הסתיים ואת תהיי איתי כל היום ואני אחוש לא בודד בזכותך.

שמים1

New member
סהר חושק ../images/Emo79.gif

שעת לילה מאוחרת רק מחשבותיי עדיין מרחפות אל מעבר לדקות אל אותו בית קט שם אתה חולם בין הסלון לשמיכה מכורבל בתוך עצמך. במבט מעורפל מביטה באותן עיניים כמעט נעצמות חובקות מחשבה אחרונה לצלילי מנגינה רכה. מתקרבת אליך מתוחה כמיתר על קצות בהונות התשוקה מתפתלת אל תוך חלומך מבעד לתריסי עיניך הירוקות להטמין ניחוחותי בגופך לאורו של סהר חושק.

אתה הזר

פוסע בשבילי החיים מהיר וחופזני הרחובות קוראים בשימך זוכרים רגעי בדידות באשמורת ראשונה טרם מתעוררות כמיהותך אל יום חדש עקר מאהבה. פוסעת רשרוש שמלתי מרטיט קרני שחרית שירת הדרורים ניחוח קיץ חמים. בין קווים לבנים במעבר חציית החיים יפגשו לרגע מבטים של איש ואישה.

Shame in you

New member
מעורר הזדהות

המחשבות האלה, מה האחר עושה כשאנו חושבים עליו... עולם מוזר.

יערית 1

New member
טיפות של ערגה

פעימות ליבי מתנגנות בסער, בטללים של בקר אזהר, טיפות קטנות של ערגה, קרן שמש תבשר בואך. עטפוני זרועותיך ליבי ניבט מעיניך. משתוקקת וגועשת סוערת ונסערת. ענן שמים כיסה, גשם זלעפות היכה, דמעה מעיני זלגה בלכתך .

למעלה