את עדין לא מרוצה?!

את עדין לא מרוצה?!

שלום ילדה, כמה זמן כבר לא כתבתי לך... קודם כל ברצוני להגיד לך שאני לא מבינה אותך... זה תמיד ככה, אף אחד לא ממש מבין אותך ילדונת. ילדונת, את מנהלת פורום! פורום משלך! כמו שתמיד רצית! ועכשיו יש לך את היכולת לתקן בעצמך את כל מה שאף פעם אל הייתה לך את ההזדמנות! אז למה את בכל זאת עצובה ילדה...? למה את מקנאה ילדונת? בגלל שמישהי קיבלה מכתב מזל טוב ממישהו שגם את רצית מזל טוב ממנו? אז מה? זאת סיבה לקנא? ואז מה עם חשבת שהם לא ממש בקשר? אז מה? ילדונת, למה? ואת יודעת, שבחרו אותך כי אין אף אחד אחר... אוי ילדונת... חשבת שאנשים עוזרים לך... וכמה שזה נשמע מוזר, שטוב לך יותר, כשמישהו עוזר לך במקום כשאת עושה את זה לבד. כמה שאת מוזרה ילדה, מעולם לא הבנתי אותך. ואיך שאת פטתית ילדה... כמה נאיביות יש בך??? "הודעה 1 חדשה", את מקווה, את מתחננת שגם את קיבלת מכתב בהצלחה, את חושבת שאולי, אם קיבלת, אז הוא בטח דיבר עם סתיו... הרי מאיזה סיבה הוא ישלח מכתב? ואת נחנקת מדמעות כשאת חושבת על זה... למה? וזה לא הוא, סתם הודעה ללא חשיבות. אז את כותבת לו הודעה, "תודה", מאיפה את בכלל יודעת שהוא עזר לך? פטתית ילדונת, זה מה שאת. וכזאת תמימה, ואת עדין לא מרוצה.

ה מוזה

New member
../images/Emo50.gif לפיצית שלנו

זוכרת כמה רצית ..פינה שלך לאהבת הסוסים והרכיבה והנה חלום התגשם לו ,אולי לרגע אחד תאשי לעצמך להנות ולפרגן גם קצת לעצמך ,אה.? ואת לא מוזרה בכלל ..אנושית לחלוטין מנהלת פורום ,כינוי שצבוע בכחול שם מאחרי המסך יש מישהי שזקוקה למילה הטובה לתשומת לב קטנה ..לקוות ולייחל ולרצות כל כך מילה או מכתב של מזל טוב ובהצלחה זה בכלל לא פאתטי ולא נאיבי זה כל כך ...טבעי ואנושי . כל אחד מאיתנו זקוק לחום ולפעמים מילה חמה ממישהו שאוהבים ואכפת ממנו עושה את כל ההבדל ..זו לא תמימות לקוות לתשומת לב אישית זה נקרא רגישות פנימית שיהיה לך פיצית הרבה כייף בפורום , זה כל העניין לעשות את מה אוהבים ולהיות מרוצים . מרוצים ממה שיש ,לפעמים מה שיש הוא בעצם ..הרבה (חצי הכוס המלאה )

מי מנהלת פורום, מי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

פיצית???????? יאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! מאמי
למה לא מספרים לי כלום בבית הזה?

ה מוזה

New member
פירגון ../images/Emo41.gif לפורום רוכבים צעירים ../images/Emo41.gif

אי"ב .. למה לא מספרים לך כלום בבית הזה ?
אולי...שכחת להוציא את הדואר מהתיבת דואר ? אז הנה - פורום חדש נולד רוכבים צעירים אני כבר ביקרתי
ואהבתי

מוזי מתוקתי... ../images/Emo13.gif

התגעגעתי אלייך! תגידי לי, גם את מרגישה מן גאווה כזו? מן "שוויץ" כזה על הילדה המדהימה הזו שעכשיו מנהלת לה פורום מדהים? אל תגלי לה, שלא "תשוויץ"...
הלכתי לבקר גם כן, זה רעיון נפלא!!! פיצוש...

vale la pena

New member
כבר אמרתי, אבל...

בהצלחה!!!!!!!! אוהבת אותך המון פיצפונת מקסימה שכמוך...

S H I L G I

New member
פיצי!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

מתוקה! את לא צריכה ברכת "בהצלחה" או "מזל טוב"! את המנהלת הכי טובה שיש! וחוץ מזה, למה לדעתך קיבלו אותך למרות שאת קטנה מהגיל שצריך לנהל? כי את מקסימהההההה!!!!!!! ואם עדיין חסר לך הברכת "מזל טוב" או "בהצלחה", אז: בהצלחה פיצית!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

שלי! אני אוהבת את כולכם אתם יודעים את זה...כן? בטח שכן... על מה אני מקשקשת... אויייייי... אני יכולה ממש לבכותתת...
~פיצי מתמוגגת~ אי"ב, אולי פעם הבאה כדאי שנשלח מישהו אחר להביא את הדואר? את תמיד מפספסת מכתבים... חחח, סתאאאם....

למעלה