לדעתי דרו די עזר להרים את דוסון קריק מהשיגרה המתוסבכת.. אז היה נחמד אם היו מחזירים אותה לפחות לכמה פרקים לדוסון קריק אנדי סתם קרציה מרגיזה שמרחמת על עצמה וגורמת מי שמתקרב אליה להפוך לדמות משעממת במיוחד.. איב.. מי מכיר אותה בכלל?! היא היתה חמשה פרקים בערך לא?
ללא ספק הייתי מחזירה את אנדי! היא היתה מתוקה - בעיקר בהתחלה ובסוף... (באמצע פחות) את דרו שנאתי, גרטשן סתם היתה מיותרת...מי זאת איב? ד"א, אבי היתה מגניבה, חבל שהרגו אותה...
אני הייתי מחזירה את אנדי, אני חושבת שהיא הוסיפה לתוכנית והיא הייתה ממש חמודה... למרות שהיא הייתה קצת לוקו... אבל לא משנה... הייתי מחזירה גם את מיץ´, אבא של דוסון...
אבל את לא זוכרת שבמסיבה שפייסי עשה והוא היה שיכור הוא התקשר לג´ואי והשאיר לה הודעה ואז הוא אמר לה שהוא שיכור והוא משאיר לה הודעה מטומטמת אבל זה בסדר כי גם היא עשתה את זה ואולי אם הוא לא היה שומע את ההודעה הוא היה חוזר ללוס אנג´לס ואבא שלו אולי היה עדיין בחיים!!
הייתה במסיבה של פייסי אבל הוא לא השאיר לה הודעה, הוא היה לפני זה עם ג´ק במסיבה של האחווה והוא השתכר.אח"כ כולם באו למסיבה של פייסי ואז הוא התחיל לדבר עם ג´ואי שכבר קלטה שהוא שיכור ואז הוא אמר לה את זה...
את לא זוכרת שהוא אמר לה: הייתי אמור להתקשר אליך ואני מצטער אז הנה אני אתקשר עכשיו,הוא עמד לפניה ואמר משו כמו אני במסיבה של פייסי וחבל שאת לא פה ואז...מה שאמרתי בהודעה הקודמת היא הייתה מולו אבל הוא כאילו השאיר לה הודעה..