אם כבר
אז עירית לינור = מוכיח שאתה טפש.
ואם כבר ריאליטי:
# סווטה סיוויק - ביטוי גזעני שאתה נטעת ועוד טענת משהו על המקצוע בו הן עוסקות
# התייחסות עדתית גזענית שאתה משמיע ללא הרף
# נשים חופרות, נשים מתוסכלות וכו'
כל אלו לא מראים על התייחסות נאותה לנשים אלא אך ורק על זלזול בהן.
# אכן לצערי יש סיכוי רב שנתניהו יהיה שוב ראש ממשלה, כל עוד יש לו עוד חיילים שכמוך, שלא נדע מטומאה.
# הבת שלך? אותה אחת ש"זרקת" על גרושתך כשהתגרשתם כי היה לך נוח? אותה אחת שהפסקת לדבר איתה כי היא התנהגה לא יפה בביה"ס? אבוי לנו אם אתה נחשב להורה שפוי . שלא נדבר על הילדים של זוגתך - בנות אאל"ט, אגואיסטיות, לא מתחשבות במה שאמא שלהן מבקשת מהן... מה אתה עושה עבורן??? אני מניחה שזה כולל תהיו יפות, תשתקו, תעלמו לכמה שיותר מהבית ובתמורה אני אקנה לכן משהו ...
# ורדה רזיאל ז'קונט - נו שויין, זה מוכיח בקלות על כמה אתה שטחי שהרי מי מקשיב לה?
בחייאת YE, הדמגוגיה שלך מעולם לא עבדה עליי ומעולם לא תעבוד עליי, נסה פעם לקרוא מה שאתה כותב לפני ה - שלח - ותבין עד כמה אתה אדם רדוד, טפש, גזען ושאינו יודע כלום על חינוך ילדים.
מוציא אותי מדעתי ??? פחחחח, אתה לא מסכים מתוחכם בשביל להצליח לדגדג לי את קצה הדעת, שלא נדבר על זה שאפילו לרגע קטנטן אחד אני "קונה" את ה - כמה טוב לי בחיים, כמה אני מאושר, כמה זה חשוב להתחתן שוב...
אמרתי לך בעבר (ואני לא היחידה) - אם באמת היית מאושר, אם באמת היה לך טוב, לא היה לך מה לחפש פה בפורום גו"ג, מקסימום היית עובר לפורום פרק ב'/משפחות מורכבות, ואל תתחיל עם ה - חברים שלי פה... כי בשביל זה יש דבלין, פלא' ופייסבוק.