את מי אתן מרמות ?

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך
חייבת להוסיף

אתה זה שטועה ולא אני, יש לי חברה כזו - בתקופות הרעות שלה היא ממש ממש שמנה, אבל יפהפיה בכל מצב.

למרות שהיא נשואה, אין פעם שהיא לא יוצאת למועדון לרקוד ולא מתחילים איתה גברים בכמויות,

האיש שלה בסטנד ביי כל פעם - איך שהוא רואה שמישהו מתקרב אליה, הוא מייד מגיע, ואת זה הוא מספר לי ולא היא !!!

אני עומדת מאחורי הדברים שלי שזה הכל בראש. ברגע שיש בטחון עצמי גבוה, ברגע שיודעים להבליט את הטוב ולהסתיר את הפחות טוב, ברגע שמשדרים לסביבה שהמשקל לא משחק תפקיד - השמיים הם הגבול בכל סיטואציה בחיים וגברים יקירי לא יוצאי דופן במשוואה הזו.

sumerfield

New member
פסיכולוגיה בסיסית

את בטיול בלונדון, מתה מצמא ורוצה רק בקבוק מים.
מולך שתי חנויות:
האחת מפונפנת, יפיפיה עם פתח צר ומוזהב וריח של מזגן, והשנייה סתם פיצוציה (סופרמרקט קטן) עם מוכר פקיסטני.

לאן תגשי בכדי לקנות את המים?

לאן תגשי אם תרצי לעשות קניות יותר ארוכות ואולי גם לבקש משלוח הביתה?

זה לא עובד ככה

כי אני מראש אחפש לעשות את הקניות לא במקום מפונפן ובטח שלא בפיצוציה.

אני אחפש את החנות שתמצא חן בעיניי :).

תסתכל על כל התגובה של Athena32 ובעיקר על המשפט האחרון כי הוא כ"כ נכון,

כשעוברים את גיל הטפש עשרה, כבר לא חושבים במונחים של - היא קישוט כ"כ יפה לכתף שלי אז אני אצא איתה, אלא על כ"כ הרבה פרמטרים נוספים.

וזה כמובן תקף לשני המגדרים.

פחחחחח

פחחחחחחח

כשעוברים את גיל הטפש עשרה, כבר לא חושבים במונחים של - היא קישוט כ"כ יפה לכתף שלי אז אני אצא איתה, אלא על כ"כ הרבה פרמטרים נוספים.

פחחחחחחח

דונט פחחחחח מי

תחשוב רגע טוב על עצמך כדוג' - כשהכרת את אם ילדיך, האם חשבת רק על המראה החיצוני שלה? האם באיזשהו שלב לא נכנסו שיקולים נוספים למערכת כמו האם היא מתאימה לי ולאופיי, האם היא תהיה אמא טובה, האם לצידה אני ארצה להתעורר גם בעוד ככה וככה שנים...

אצל רוב האנשים זה אותו הדבר גם בתקופת הזמן הנוכחית - יש חיים מעבר לקישוט על הכתף,

במילים אחרות - יפה יפה אבל אהבלה, תהיה מעולה לסטוץ קצר מועד אבל לאורך זמן אין מצב שזה יחזיק ולא משנה כמה אידאל יופי היא תהיה (אלא אם מדובר מראש גם באהבל שאז זה זיווג משמיים).

Athena32

New member
בחנות המפונפנת יהיה יקר והמוכרות סנוביות.

שלא לדבר על זה שבשתיהן יש את אותם המים בדיוק שירוו את צמאוני בדיוק אותו הדבר.
הרי שניה אחרי שאני יוצאת מהחנות ממש לא משנה לי מאיפה המים, חוץ מהשקית לתזכורת וכמה פחות מטבעות בכיס.

טוב, אולי קצת נסחפתי עם האנלוגיה, אבל זו רוח הדברים.

ye44

New member
גיסתי

לא הייתי נוגע בה עם שוקר חשמלי

תמשיכי לעשות לעצמך פסיכולוגיה הפוכה זה טוב למוד

נכון שהכל בראש אז לכי תעשי דיאטה במקום להגיע למצב הזה,
גבר לא יכול לסבול אישה שנראית קטסטרופה

עם כל הכבוד לנשמה ושיש לה
זהב, גברים מחפשים כוסית
במיטה ולא איזה " דודה "

מתוקה ה
שלי 172 על 58 ק"ג תודה לאל ואת ?

בוא נגדיר את זה ככה

אתה ואני לא גיסים וגם לא נהיה תודה לאל, גם לא כביטוי.

מעבר לכך - אין ספק שהיא יותר יפה ממני וגם מהסווטה שלך,

ולא באמת מפתיע אותי שכתבת שלא תיגע בה גם עם שוקר,

כי היות והסווטה שלך קוראת בפורום ואתה נראה לי מהפרימיטיביים האלו שלא מרשים

לה אפילו להסתכל על אף אחד אחר, אז אתה מתנהג כמו שאתה מצפה שהיא תתנהג.

אבל אל תדאג - אני יכולה להרגיע אותך , בטוחה אני שגם היא לא הייתה אפילו יורקת לכיוון שלך.

ye44

New member
כל התגובה שלך

נובעת מתיסכול
אני אהיה יותר עדין
לטעמי היא "קובבה"
שלא לועסת את האוכל אלא ישר בולעת והמשקל שלה אין לי צל

של ספק נוצר מתיסכולים ואת התיסכולים לרוב אתן מוציאות על
המקרר

ה"סווטה" שלי לא קוראת בפורום וצר לי לאכזב אותך אני דוגל
בתחייה ותן לחיות
ה
שלי יכולה לעשות מה שהיא רוצה.

עכשיו כשאת כותבת " יורקת " זה מה זה עושה אותה סקסית
אבל במימדים האלה יורקת זה כמו בהמה טיבטית שמקיאה

את יודעת למה את לא סובלת אותי ? כי אני יחידי ששם לך ת'מציאות
שלך מול הפנים

אתה כ"כ טועה

אני לא סובלת אותך בגלל שבשבילי אתה מצטייר בפורום כאדם קטן בכ"כ הרבה מישורים:

# ההתייחסות המגעילה שלך כלפי נשים,

# הדעות הפוליטיות שלך, שלא נדבר על הערצה עיוורת של מנהיג שמזכירה דיקטטורה ולא דמוקרטיה,

# הדרך שבה אתה מדבר ומתייחס לילדים - הן לבת שלך והן לילדים של זוגתך,

# הידע (הקריפי יש לציין) שלך בכדורים פסיכיאטרים,

# הדרך שבה אתה עונה בפורום, הירידה לפסים אישיים, הפטישים המטופשים...

כל אלו רק מראים לי עד כמה אתה אדם שטוח וטפש - ולי אין סבלנות לכאלה ולשכמותך.

המציאות שאתה חושב שאתה שם לי מול הפנים היא החלום שלך ושל עוד לא מעט אנשים, כי אני - יקירי - בניגוד אליך, נהנית מכל העולמות. יש לי מי שיחבק אותי בלילה, יש לי עם מי לחלוק את היום ועם מי להתייעץ, יש לי עם מי לבלות אבל במקביל אני גם יכולה להזדיין עם מי שבא לי חוץ ממנו, מעין סרט רומנטי שבו כולם ביחד חיים באושר ובעושר עד עצם היום ההוא...

ye44

New member
פשוט נפלא אין על אירית לינור

"המציאות שאתה חושב שאתה שם לי מול הפנים היא החלום שלך ושל עוד לא מעט אנשים, כי אני - יקירי - בניגוד אליך, נהנית מכל העולמות. יש לי מי שיחבק אותי בלילה, יש לי עם מי לחלוק את היום ועם מי להתייעץ, יש לי עם מי לבלות אבל במקביל אני גם יכולה להזדיין עם מי שבא לי חוץ ממנו, מעין סרט רומנטי שבו כולם ביחד חיים באושר ובעושר עד עצם היום ההוא..."

סיפור נפלא תמיד טענתי שאירית לינור סופרת נפלאה

עכשיו לריאליטי

אני מתייחס נפלא לנשים ורובם כאן מכירים אותי ויעידו כך שמה
שאת חושבת מופרך לחלוטין

תמשיכי לאכול את ה
נתניהו יהיה ראש הממשלה שלך לעוד
שנים רבות כך שאני מוכן לממן לך מונית לטרמינל 3

הדרך שאני מתייחס לבת שלי הלוואי והאקס שלך היה מתייחס
בעשירית לילדים שלו כנ"ל לגבי הבנות של ה
שלי אין לך
שמץ של מושג מה אני עושה למענם

הידע שלי בפסיכיאטריה נובע מכמות הנשים המתוסבכות שהכרתי
בחיי ואני מאזין לורה רזיאל בדרכי הבייתה, מה לעשות שעולות

אלפי נשים ומפרסמות מעל גלי האתר את ה
שהן
לוקחות נגד דיכאון וכו'

אני לא פה על תקן של ללטף את האגו של אנשים אני על תקן
שלשים את המציאות כפי שאני שם לך עפ"י הפוסטים והתשובות
שהם כותבים מי רוצה יפנים מי לא שימשיך הלאה

ולסיום

" כל אלו רק מראים לי עד כמה אתה אדם שטוח וטפש - ולי אין סבלנות לכאלה ולשכמותך. = אני מתפוצצת הוא מוציא אותי מדעתי

אם כבר

אז עירית לינור = מוכיח שאתה טפש.

ואם כבר ריאליטי:

# סווטה סיוויק - ביטוי גזעני שאתה נטעת ועוד טענת משהו על המקצוע בו הן עוסקות
# התייחסות עדתית גזענית שאתה משמיע ללא הרף
# נשים חופרות, נשים מתוסכלות וכו'

כל אלו לא מראים על התייחסות נאותה לנשים אלא אך ורק על זלזול בהן.

# אכן לצערי יש סיכוי רב שנתניהו יהיה שוב ראש ממשלה, כל עוד יש לו עוד חיילים שכמוך, שלא נדע מטומאה.

# הבת שלך? אותה אחת ש"זרקת" על גרושתך כשהתגרשתם כי היה לך נוח? אותה אחת שהפסקת לדבר איתה כי היא התנהגה לא יפה בביה"ס? אבוי לנו אם אתה נחשב להורה שפוי . שלא נדבר על הילדים של זוגתך - בנות אאל"ט, אגואיסטיות, לא מתחשבות במה שאמא שלהן מבקשת מהן... מה אתה עושה עבורן??? אני מניחה שזה כולל תהיו יפות, תשתקו, תעלמו לכמה שיותר מהבית ובתמורה אני אקנה לכן משהו ...

# ורדה רזיאל ז'קונט - נו שויין, זה מוכיח בקלות על כמה אתה שטחי שהרי מי מקשיב לה?

בחייאת YE, הדמגוגיה שלך מעולם לא עבדה עליי ומעולם לא תעבוד עליי, נסה פעם לקרוא מה שאתה כותב לפני ה - שלח - ותבין עד כמה אתה אדם רדוד, טפש, גזען ושאינו יודע כלום על חינוך ילדים.

מוציא אותי מדעתי ??? פחחחח, אתה לא מסכים מתוחכם בשביל להצליח לדגדג לי את קצה הדעת, שלא נדבר על זה שאפילו לרגע קטנטן אחד אני "קונה" את ה - כמה טוב לי בחיים, כמה אני מאושר, כמה זה חשוב להתחתן שוב...

אמרתי לך בעבר (ואני לא היחידה) - אם באמת היית מאושר, אם באמת היה לך טוב, לא היה לך מה לחפש פה בפורום גו"ג, מקסימום היית עובר לפורום פרק ב'/משפחות מורכבות, ואל תתחיל עם ה - חברים שלי פה... כי בשביל זה יש דבלין, פלא' ופייסבוק.

ye44

New member
אם כבר

טיפש
אבל מזמן ציפורים לחשו לנו שאת הזויה

עירית אפשר גם ב א

עצם התגובה שלך מראה שאת מתפוצצת

זה שאת רהוטה בכתיבתך עדיין לא אומר שאת נורמלית

הפורום הזה הוא פורום חברתי שמדבר על הכל מכל אני פה
שנים רבות ונהנה מכל רגע
את פה מתוך תסכול

אם כבר

גם אסנת אפשר לכתוב אוסנת, מירב אפשר לכתוב מרב, יורם אפשר לכתוב יהורם ועוד הרבה מאוד שמות.

הבעיה היא שעירית לינור אפשר לכתוב רק עם ע' כי ככה היא כותבת אותו !!!

יודע מה ההבדל בינינו? אני לא צריכה אף אחד אחר שיגיד לי שאתה טפש (למרות שיש לא מעט שטוענים את זה) כי אתה עושה עבודה מופלאה בשביל להוכיח את זה כל פעם מחדש,

אבל אתה לעומת זאת צריך להסתמך על מקורות אחרים לגביי כי לבד אתה הרי לא מסוגל לגבש דעה (ע"ע טפש).

והפורום הזה? תקרא את שמו ותבין מה מטרתו ולאיזו אוכלוסיית יעד הוא מיועד. כל פורום הוא פורום חברתי מעצם היותו פורום, למשל בפורום צליאק יש מפגשים כל הזמן, בפורום הורים לפעוטות מדברים על כל מיני נושאים שלא תמיד קשורים לפעוטות, בפורום ביקורת מסעדות יש אפילו מפגשי פורום במסעדות נחשבות (ולא - דבלין לא נכנס לקטגוריה הזו) ובמבשלות בירה.

היות ואתה כבר נשוי בפעם השנייה, אולי הגיע הזמן שאת הידע הנרחב שלך לגבי תרופות פסיכיאטריות תחלק קצת בפורומים אחרים, שמתאימים יותר לסטטוס המשפחתי שלך.

אם קשה לך לבחור רק תגיד - אני בטוחה שבלי הרבה מאמץ אני אמצא לך איזה פורום או שניים שבו אולי אפילו יעריכו את הידע שלך.

אלי

תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם,

האומץ לשנות את אשר ביכולתי,

והתבונה להבחין בין השניים.

בכל מה שקשור להוא - כבר עברתי את השלב שלך ואני פה :) .

ye44

New member
אני "טיפש "

שנשוי באושר
אבל את בודדה גלמודה וממורמרת

מה עדיף ?

אתה

טפש (המרכאות מיותרות) שנשוי "באושר לאשה שאתה קורא לה סווטה ומשמיץ את כל המגזר שלה,

בעוד אני עושה חיים משוגעים.

נראה לי שהתשובה למה עדיף ברורה לשנינו.

למעלה