את מי אתן מרמות ?

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך
אתה חושב שאני ברורה יותר?

אתה חושב ככה כי אני אשה ואתה גבר? כי זה בערך הקשר שיש בין האשה - גבר ... שלי לשלך.

מרינה - מסכימה איתך,

לגבי 3 האחרות שבעיניי דר"א מהממות - אף אחת מהן לא עוברת את מבחן הברבי ולכולן יש מעט עודף משקל = שמנמנות.

אתה זה שכתב: בדיוק כמו שאני מפספס את אהבת חיי השמנמונת!

וגם: כשאני רואה אישה עם עודף משקל אני לא נמשך אליה גופנית ולא יעזור שום שכנוע עצמי!

אני הייתי זו שבסה"כ ניסתה להראות לך שגם אם אתה טוען שאתה לא אוהב שמנמנות, הכל תלוי בשמנמנה שעומדת מולך ושכתוצאה מכך גם הפרמטר הזה נתון לשיקול.

אני - ולא משנה איזה גבר מהמם הוא יהיה, לא אצא עם נמוך ממני ולא אתגמש בנושא.

rani69

New member
מרים ידיים~זה לא קורה הרבה~!

הרעיון הכללי היה להראות לך כשצידדת במשפט שאנחנו כבר לא בגיל הטיפשעשרה ובני הזוג שלנו כבר לא ~תכשיט~
שהשריטה שלי עם נשים שמנות לא שונה בכלום מהשריטה שלך עם גבר נמוך ממך!
~את עדיין מתעקשת שלא תצאי עם גבר נמוך ממך אבל משכנעת אותי שזה בסדר להתפשר על שמנה או שמנמנה~
סגרנו?

נסכים

שלא להסכים וזה בסדר גמור,

אבל בתור זו שחייבת לומר את המילה האחרונה - כל אחת מהנשים שנתתי בדוג' כולל התמונה של נועה תשבי המהממת (שלא נראה לי שעברה פוטושופ), אם תעלינה על המשקל תהייה בקצה העליון של ה BMI התקין ובטח שלא בחלק התחתון שלו או אפילו באמצעו, מה שאומר שיש להן מעט משקל עודף ובכל זאת לדעתי הן תעמודנה יופי בקריטריונים שלך ויש לי תחושה שלא תהיה לך כל בעיה להימשך אליהן למרות שהן לא ברבי קלאסיק.

יותר מזה

מילת המפתח אצלי היא ממני !!! נמוך ממני !!!

לא הגדרתי שום פקטור אחר כאחד שבגללו לא אצא עם גבר , בטח שלא פקטור שקשור למראה חיצוני .

אתה יכול לומר אותו הדבר עליך?

Athena32

New member
אתה יודע מה, אלו שירצו את הכוסית

יתלהבו גם מאוטו נוצץ, סלולרי מפונפן ובטח גם יראו האח הגדול.
בקיצור, לא כוס התה שלי אניווי.

rani69

New member
הכי קל להקצין!

המרחק בין כוסית לשמנה ארוכה מאוד!

Athena32

New member
רגע, רגע. אני רוצה להוריד את מפלס הצדקנות.

ברור שבהינתן שתי תמונות ובהיעדר כל ידע מוקדם, אעדיף יותר את החתיך המסוקס.
א-ב-ל כיון שיצא לי כבר להימשך בטירוף לכאלו שבמבט ראשון אמרתי "נוווו וווויייי", אני בהחלט לא אשלול היכרות למטרות זוגיות עם מנעד רחב של טיפוסים.
זהו.
עכשיו אפשר להתפנות לשעת השנ"צ הקדושה.

אייבורי

New member
אהמממממ

אבל אם אני רק בקטע של כוסיות
ואוטו נוצץ וסלולרי לא מעניינים את התחת שלי ?

ye44

New member
כנראה שאת עדיין

בטראומה מהגרושין שלך תתחילי להפנים שאם לא תשמרי על עצמך
אז כמו שכתבתי לך יש סיכוי שתהי 12 שנה לבד עד שתמצאי את

האביר אבל אם לא תשמרי על עצמך יש סיכוי שגם 24 שנה לא
יעזרו לך למצוא את המיועד
את כל ה"אבו עלי" ומשפטי המחץ

שלך ושל ה"קונדוטורית" כדאי מאד שתשמרו לעמצכן כי המציאות כואבת

פותח הפוסט נשוי באושר
וכן זיינתי גם את הכוסית של השכבה
בדיוק לפני כ 8 שנים כשהייתי פרוד והיא רווקה

מוקסמת 3

New member
אצלי הלינק בכלל לא נפתח

מעניין אם פספסתי או הרווחתי

בכל אופן ולפי מערך התגובות שהתקבלו כאן, מציינת שאדם חייב לשים דגש על המראה שלו.
המראה החיצוני בנוי משני חלקים: החלק הראשון הוא החלק המולד אותו אין לשנות כגון גובה, מבנה גוף..
החלק השני הוא אותו חלק אותו אנו בוחרים או שלא לטפח ולהשקיע.

מי שאוכל חופשי מבלי לדפוק חשבון לכמות השומן שהוא מכניס, מי שבוחר לעשות קרחת (מגעיל אותי.. בעעע), מי שלא מסתכל על עצמו במראה לפני שהוא יוצא מהבית, שלא יתפלא אם הוא ישאר לבד.

מובן שהדברים מופנים כלפי שני בני הזוג באותה מידה וכמובן שישנם גם חריגים לכאן ולכאן כדוגמת אותם אלו שניראים זוועה בלשון המעטה ותמיד ניראים כשלצידם אחת מושלמת וההפיך.

קיצר - הבלאנס הכי יעיל הוא למצא את מי שניראה בינוני גם באופי וגם ביופי ! לחפש מושלמות זה כבר פרוייקט אחר

למעלה