את מי אתם מעדיפים

Gal Nissan

New member
ברבי הייתה ולנצח תישאר!

אני לא אוהבת את הלוק של הבראציות הן מנותחות מידי, שפתיים מפה ועד הודעה חדשה , והסטיילינג של הפלטפורמה מזעזע! ברבי היא קלאסית , עדינה, גבוהה , רזה , טבעית , מודל לחיקוי מהממת!

ToryMaster

New member
טבעית?!?!?!?!?!

יש לך מושג המ היחסים בין החזה והמותניים שלה?

Gal Nissan

New member
מה קשור?

למה אין נשים עם מבנה גוף כמו של ברבי? אני בכול זאת חושבת שהיופי שלה טיבעי ועדין אפילו כול הקטע של האנוורקסיה וזה, ברבי תמיד תישאר מס' 1 !

Gal Nissan

New member
ו...

וטבעית התכוונתי חסרת ניתוחים... את רוצה להגיד לי שהיא עושה ניתוח במותניים =\ ?

ToryMaster

New member
היא בובה!

איך בובה יכולה לעשות ניתוחים? ולא, זה לא טבעי ואין נשים כאלה, היחס בין המותניים שלה לחזה או לישבן הוא לא נושי, ואישה עם כאלה יחסים לא תהיה מסוגלת ללכת ואם כן, תסבול מכאבים נוראיים והרבה מאוד בעיות גב.

Gal Nissan

New member
את פרופסורית?

ואת מדברת שטויות... ודבר שני מה זה "היא בובה?" גם בראץ בובה , וכולה מנותחת אם לא שמת לב , עיניים , אף , שפתיים , חזה ברבי לעומת זאת ניראית הרבה יותר טבעית אבל אין לי עצבים להתוכח על כאלה שטויות יאללה תישארי את עם דעותיך ואני עם דעותי שיהיה לכולם לילה טוב

ToryMaster

New member
אני צריכה להיות פרופסורית?

אני בטוחה שיש מחקרים מדעיים שיתמכו במה שאמרתי, רק שאין לי מושג איפה לחפש, באסה. ברבי אולי נראית יותר טבעית, אבל היא לא.

mamoshit 19

New member
שתיהן לא טבעיות..

ברבי מושלמת מדי ולברא'נץ אין פורפורציות- המותנים צרות מדי השפתיים גדולות מדי... אם היתי ילדה קטנה היתי מעדיפה בארבי...

../images/Emo204.gif זה נורא מצחיק שאת כותבת

שבובת בארץ' היא מנותחת. אולי הקצינו את האיברים שלה אבל מכאן ולמנותחת...?
מה, היא בת אדם?

תום כל הכבוד על ההשתתפות בפורום:)

אבל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום פיסול עוגות:) או לפורום סרטים מצוירים:) וווששייי היה פה:) סורי שככה אני חושב:) פעם הבאה אולי שימי דוגמניות על העוגה:)

למעלה