את מי אתם הכי אוהבים ???

sleep1937

New member
הכי ארוך?

אני מהמרת על כריסטיאן ואנדר. באמת יותר מעניין מהת'רד הנוכחי

RamiSun

New member
זה בכלל לא העיניין

ולא מה שהתרד עוסק בו........ דווקא נראה לי שאומרים לך, תבנה לעצמך את הרכב החלומות, מכל הנגנים שאתה א ו ה ב ..... רעיון נחמד...............

זה בדיוק העניין

"איזה נגנים הכי טובים לדעתכם ? (יותר נכון את זה אתם הכי אוהבים ?)" ציטוט של משרשר הת'רד. אף אחד לא ביקש ממך להרכיב הרכב חלומות, אלא לבחור את הנגנים הכי תותחיים, דבר אשר לטעמי הוא חסר טעם. קשה להגיר מי הוא הנגן הכי טוב, ודיון בעניין הוא שטחי ולא ממש מעניין לטעמי. בחירת הנגנים בגל תחום היא אקראית ולכן הם לא יוצרים איזה הרכב חלומות (כי למשל קשה לי לראות איך ג'ורדן רודז מנגן עם פרד פירת'), ולכן לא קשה להבין מדוע דורון רואה את הדיון כלמי הזין הגדול ביותר. ודורון, עצה למחשבה... אם הילדה שומעת כל היום גראונד זירו, ארט בירז ושאר ירקות על גבול הנגריה המקולקלת אז בטח שיהיה לה קשה לישון בלילה... אני בעד האחיות פיק ונינט.. ואם אפשר גם טלטביז, זו ילדות בריאה!

RamiSun

New member
עם קשה אתם, הירושלמים

דורון יחלק את ירושליים!!!!!!!!!!

dpascal2

New member
מה קורה עידו ?

מתי נוסעים לאיזה הופעה ? יש לי דיסק של Ruins לאוטו שיפיל את החבר שלך. קבל דגימה (תקשיב עד הסוף כמה פעמים,זה הולך ונהיה מובנה). לגבי הילדות, אל דאגה, מוסיקה רדיואקטיבית אני שומע רק באוזניות. הקטנטנות נחשפות ללא יותר מפרוג סימפוני איטלקי.

RamiSun

New member
טוב, אז אני מבטל

את הפניה שלי למועצה לשלום הילד.....

שורדים דורון

הההממ בהתחשב בזה שאתה לא בא לסוסיתא, טרספס, וכל ההרכבים שכן מופיעים בארץ אז אני לא רואה איך יצא לי לנסוע להופעות על חשבון העבודה שלך....בכל מקרה אני תמיד כאן, מחכה לגבות את שאר הכמעט ירושלמים של הפורום
וטוב לשמוע שהילדות לא נחשפות לטעם הרע שלך

XCLASS

New member
שלי

גיטרה:סטיב האו,פטרוצ'י(עוד שניים זה הנדריקס שהוא לא ממש פרוגרסיב או בלקמור) בס:כריס סקוויר תופים:ביל בורפורד קלידים:אמרסון,ג'ון לורד שירה:(אני ממש לא אוהב את הקול של פיטר גבריאל) אז ג'ון אנדרסון (לייק גם יכול להיכנס)

epitaph

New member
אצלי

גיטרה: לאטימר (קאמל) באס: גדי לי (ראש) תופים: ביל ברופורד (יס, קינג קרימזון, ברופורד לוין אקספירמנט, להקת האדמה שלו ועוד כל מיני פרוייקטים למינהם) (למרות שהתחרות עם פריט צמודה מאוד אצלי). קלידים: ריק וויקמן (יס) או דייב סינקלר (קראוון) שירה: ג'ף באקלי (לא מעניין אותי שהוא לא פרוג)

epitaph

New member
ותוספות...

חליל: איאן אנרדסון (ג'טרו טאל) סקסופון ושאר כלי נשיפה: מל קולינס (קינג קרימזון, קאמל ועוד ועוד...) ההעדפות שכאן הם האהובים עליי ולא דווקא מי שאני חושב שהכי טוב (וכן, בשבילי יש הבדל). אם זה היה הכי טובים אז תשנו את לאטימר בסטיב האו.

Gregor Power

New member
שלי

גיטרה: אנדי לאטימר (Camel) בס: כריס סקוויר (Yes) תופים: ברופורד (הרבה להקות...) (סקוויר את ברופורד זאת ה-יחידת קצב.) קלידים: אמרסון נשיפה: איאן מקדונלד. כי הוא הכי שולת והוא קודם כל היה קלרינטן לפי מה שהבנתי. שירה: ג'ון אנדרסון או ריצ'רד סינקלייר. זה טנור/אלט וזה בריטון, אז מן הסתם קשה לבחור בין שניהם.

cut2

New member
הידד!

ג'ף באקלי, בחירה מצויינת. אולי הקול שאני הכי אוהב כיום ברוק. גם בגלל המנעד הגבוה, אבל בעיקר בגלל האקספרסיביות המטורפת, כמותה לא שמעתי עוד.

epitaph

New member
כיום?

המסכן מת כבר לפני כמעט עשור...אבדה גדולה לכולנו...

cut2

New member
ברור

הכוונה במילה 'כיום' היא 'עבורי, בתקופה הנוכחית'. אכן אבידה גדולה. בינתיים אפשר להתנחם באלבומי הלייב, בסקיצות, ובדי.וי.די עם הדקומנטרי על עשיית 'גרייס'. כן, מסחטת ג'ף באקלי חריפה, אבל חלק ניכר ממנה מוצדק בעיני. וחלק לא.

j o n a

New member
שלי:

שירה-ג'ון אנדרסון גיטרה-אנדרו לאטימר בס-כריס סקוויר קלידים-קית' אמרסון

M a R o o N e d

New member
שלי

גיטרה
ג'ון פטרוצ'י + ריצ'י בלקמור בס
רוג'ר ווטרס תופים
פיל קולינס קלידים
ג'ורדן רודס שירה
דיויד גילמור (לקח לי שנים לחשוב על מישהו)

למעלה