את מי אתם הכי אוהבים ???

Nadavcat

New member
את מי אתם הכי אוהבים ???

איזה נגנים הכי טובים לדעתכם ? (יותר נכון את זה אתם הכי אוהבים ?) שלי הם : גיטרה : בריאן מאי (קווין) בס : כריס סקוויר (ייס) תופים : ביל ברופורד (ייס, קינג קרימזון) קלידים : קית' אמרסון (אמרסון לייק ופאלמר) שירה : ? אי אפשר להחליט ?

RamiSun

New member
מממ...

גיטרה : דיוויד גילמור (פינק פלויד) בס : כריס סקוויר (יס) תופים : ביל ברופורד (יס, קינג קרימזון) קלידים : ריק וויקמאן (יס) שירה : ? פיטר גבריאל (ג'נסיס)

רועי ו

New member
האול-סטאר

גיטרה: אנדרו לאטימר (קאמל)/רוברט פריפ (קינג קרימזון) בס: ג'ון ווטון (קינג קרימזון, UK) תופים: ביל ברופורד (יס, קינג קרימזון, UK) קלידים: קית' אמרסון (ELP) שירה+חליל: איאן אנדרסון (ג'תרו טאל)/ גרג לייק (ELP, רק בלי החליל...)

iz666

New member
שלי

גיטרה: ג'ון פטרוצ'י בס: ג'ון מיונג תופים: מייק פורטנוי קלידים: ג'ורדן רודס שירה: ג'יימס לברי Dream Theater פשוט מלכים! אבל זה היה סתם בשביל shits & giggles האולסטר מהתקופה ה"קלאסית" שלי יהיה בטח: גיטרה: steve howe בס: Geddy Lee תופים: Neal Peart קלידים: Rick Wakeman שירה: זה ממש קשה... אבל נראה לי שג'ון אנדרסון... בעצם... אם זה מה שבא לי אז הייתי לוקח את ג'ים מוריסון שישיר... *מזיל ריר.........

GuessWho1

New member
שימו לב

שיש הסכמה גורפת (בינתיים) לגבי ביל ברופורד. איזה מלך!

Metheny

Member
שלי

גיטרה: אנדרו לאטימר (Camel) באס: כריס סקווייר (Yes) תופים: פיל קולינס (Genesis) קלידים: ריק וייקמן (Yes) שירה: ג'די לי ... לא, סתם... פיטר גבריאל (Genesis)

יניבש16

New member
הנבחרות שלי

גיטרה: סטיב האו, סטיב הילאג', דיויד גילמור, מייק ג'ונסון(ת'ינקינג...) בס: ג'ון ווטון, ג'והן אוגברג (אנגלגרד), בוב דרייק, קית' מקסוד (פרזנט), כריסטיאן ג'נה וגיא סג'ר (יוניברס ופרזנט), ברנרד פאגנוטי (מגמה), יו הופר (סופט), מייק האולט (גונג), כריס סקוויר, ג'ון גריבס (הנרי קאו,נשיונל), טוני לוין... ובטוח שכחתי כמה... רצוי להקשיב לבסיסט של Far corner עושה עבודה יפהפייה! תופים: דניאל דני!!!, פיל קולינס (שמעתם מה הוא עושה בברנד X?!), פייר מורלן (גונג), ביל ברופורד, מייקל גיילס!, ברימור ברלו (ג'טרו) קלידים: יו בנטון, ריק וויקמן, פטריק מוראז, סטיב וולש (קנזס), ניל מורס (עבודה נפלאה בטרנסאטלנטיק), וכדאי להקשיב לקלידן של far corner. שירה: אנני האסלם!!!!!!, ואיך אף אחד לא הזכיר את פיטר האמיל?! וכמובן פיטר גבריאל. סקסופון/חליל: מל קולינס (קרימזון) כינור: דידייה לוקווד (מגמה) בסון: מישל ברקמן (יוניברס, וון זמלה) כמובן שהסדר לא משנה, כולם מדהימים!

Nadavcat

New member
יופי יניב....!

גם אני הייתי יכול לרשום את כל אלה שאני אוהב...! החכמה זה לבחור את אלה שהכי... אני יודע שזה קשה... גם אני לא הצלחתי לבחור זמר...

redoctopus

New member
מה לגבי....:

גיטרה - פיטר באנקס ופריפ בס - רוג'ר ווטרס חליל - Thijs Van Leer ורק הוא יודע איך מבטאים את זה בעברית... קלידים - טוני באנקס תופים - אגרול...ברופורד שירה: רוני סופרסטאר? וברצינות - ג'ון אנדרסון!

Nadavcat

New member
אם כבר הכנסתם חליל...

אז זה איאן מקדונלד...(קינג קרימזון, מקדונלד וגיילס)

dpascal2

New member
לא הומני מה שהולך כאן !

לוקחים בנאדם שמתעורר גם ככה 4 פעמים בלילה בגלל תינוקות ומהפנטים אותו עם תרד שעוסק בלאיזה נגן יש *** הכי ארוך ואז שוב מעירים אותו. צ'טער..מתמטיקה תמיד הרדימה אותי... ~מכסה את הראש בכרית~

למעלה