את מי אתם הכי אוהבים?

shoshita

New member
את מי אתם הכי אוהבים?

את מי אתם הכי אוהבים? מי מהם הייתם רוצים להיות? או לשחק? זה הרגע בו אתם צריכים לרשום את מי אתם הכי אוהבים... אז קדימה.... אני בכול מקרה את ג'יין כי היא מתוקה ואמיתית ומפולפלת בדרכה שלה

אני חושבת שזה דיי ברור ש...../images/Emo171.gif

אני חולה על ג'ואי (קייטו'ש)
יש בה את התמימות, האהבה, הדאגה.... יש בה את הכל
וכמובן, אילו יכולתי לרגע אחד לגלם את אחת הדמיות הייתי בוחרת במיליון אחוז לשחק את ג'ואי.... וזאת לא הפעם הראשונה שאני חושבת על זה, כי בגלל שאני כל כך מחוברת לתחום הזה (המשחק) אני כל פעם מפנטזת מחדש.... אולי יום אחד יחליטו לעשות דוסון קריק ישראלי.....

אני הכי אוהבת את......../images/Emo105.gif

פייסי
כי הוא בן אדם טוב,חבר טוב,רומנטיקן,מצחיק ומדהייים! אבל שוב,גם ג'ואי מתוקה,גם ג'ן,גם ג'ק ואפילו גם דוסון!

sk8er grrl

New member
אני רוצה את צ'ארלי!

רוצה אותו קשות! אני מאוהבת! מאוהבת!!!!

גם אני, כמו דניאל

מאוד מאוד אוהבת את קייטי! וכבר חשבתי על גרסה ישראלית בכיכובי - Liat's Creek

shoshita

New member
בסוף החודש נראה מי הוא הדוסון הנערץ

יש לי רעיון אני יעשה חישוב בסוף החודש ואז אני יכריז על הדוסון הנערץ ביותר ... כול מה שצריך זה לרשום איזה דוסון אתם הכי אוהבים ..

shoshita

New member
בנתיים ג'ואי מובילה ..נראה בהמשך

בנתיים המצב הוא צארלי =1 גין=1 פייסי=1 גואי=3 נראה איך זה יהיה בסוף החודש ואז נדע מיהו הדוסון הנערץ והאהוב ביותר

מרילנצח

New member
long live pecy!!!!!

מתה עליו!!! אין על פייסי הדמות הכי מקסימה שיש בסדרה.. כמובן שכולם מקסימים ומתוקים אבל לפייסי יש מקום מיוחד..

אני לא רוצה להוריד לג'ואי נקודות

חס וחלילה, אבל נראה לי שקוקיטה התכוונה לצ'רלי ולא לג'ואי. משהו בחתימה רומז על כך...

shoshita

New member
לקוקויטה תקראי!!!

למי התכוונת ? לצארלי או גואי? חשוב לדעת למי את נותנת נקודה כך יבחר באופן צודק הדוסון הנערץ והאהוב ביותר.... את מוזמנת לרשום

shoshita

New member
תזכרו שאתם מחליטים מי יבחר

בנתיים גין = 1 פייסי = 2 צארלי = 1 גואי = 3 ואחד לא ידוע אם לצארלי או לגואי...?? אני יחזור לראות את המשך הבחירות מחר בערב עד אז רק אתם מחליטים

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיש פה תיקו בין ג'ואי לפייסי

כי גם אני בוחרת בפייסי...
בטח גם טל תבחר בו אז אהמ תשנו ל - 4 קולות...
למה בחרתי בפייסי - ג'ן - אהמ כאילו היא בסדר , אבל אם מסתכלים על כל העונות של דוסון קריק היא לא הכי בולטת בין השחקנים...
צ'ארלי - הוא חמוד אבל עוד משהו שלא ברור, הוא בכלל משחק בבנות גילמור, שיחק בעונה אחת של דוסון קריק, לא הייתי מחשיבה אותו שחקן קבוע...
ג'ואי - לא הייתי מצביעה לג'ואי, היא כבדה הדמות שלה מסורבלת מאוד והיא ככה כל הסדרה לא נראה לי שהולכים לשנות את ג'ואי מתישהו...
פייסי - כי הוא השחקן הכי משמעותי בסדרה, כי הוא הכי מרגש מכולם, הוא מצחיק והוא רומנטיקן, שוב אני מסתכלת על כל העונות של דוסון קריק לא דווקא רק על העונה הנוכחית ( שגם בה הוא משחק מצויין... )יש לו קסם מיוחד שאי אפשר להסביר...

קוקיטה

New member
אני מצביעה לצ'רלי!!!!!!!!!

ץפסיקו להגיד שזה לא ידוע!!!!! אני מצביעה צ'רליייייייייייייייייי

shiray

New member
ג'ואי

מה לעשות, לא משנה כמה הדמות שלה תהפך ללא מובנת (מאז העונה החמישית הפסקתי להבין למה היא עושה את מה שהיא עושה לפעמים), עדיין היא הדמות שהכי יכולתי להזדהות איתה 4 שנים וזה כבר משהו מאוד גדול. אני גם מתה על פייסי כמובן אבל לא יודעת, כאילו עם ג'ואי ממש יכולתי להזדהות והכל ובגלל זה אני הכי אוהבת את הדמות הזו.

1Shir

New member
זה תלוי. בעונות 1-2 הכי אהבתי את

ג'ואי, למרות שגם מאוד את ג'ן ואת השאר. בעונה 3 אף אחד במיוחד, ג'ואי, פייסי, כולם. בעונה 4 את דרו הכי. כרגע אני הכי אוהבת את אודרי. אבל ברור שהתשובה הכללית לשאלה שלי היא: 1. ג'ואי 2. ג'ן 3. דוסון ועוד הרבה דמויות

למעלה