את מה לשרשר היום?

פסדר, מי עוד בעד?

סתאאאאאם. אני משרשר לפי נושאים קרובים ושירשורים שלא התפתחו ... אין מדיניות שרשור קבועה, המנהלים משרשרים מה שבא להם מתי שבא להם ויש שלושה כאלה. בשורה התחתונה המטרה היא שלא יהיו הרבה שירשורים בעמוד הראשון כדי שהישנים ישרדו כמה שיותר שם. אשמח לשמוע את דעתכם למדיניות שירשור , אאמץ את המדיניות שתראה לי הכי הגיונית. למי שיש רעיון למדיניות שירשור שיכתוב כאן. תודה

Moon rise girl

New member
סתם הערונת...

שירשורים ארוכים מדי גורמים לי לכאב ראש - ואם יתחילו להיות לי כאבי ראש אמיתיים אני אצטרך לחשוב על תירוץ חדש.

boaZone

New member
אבל מצד שני אתה יוצר שרשורי ענק

והופך את העמוד הראשון למין מפלצת חסרת סוף, וזה בטח מקשה למצוא את ההקשר שבו גלשת לפי רגע. חלק מהאופי של פורומים, שהמידע בהם הוא רלוונטית זמנית, וכשזמנו על הפוסט תם הוא באופן טבעי גולש לו לעמוד הבא. זה שלייזר גרה בשינקין ושותה בקפה תמר זה טוב ויפה, אבל היה צריך להיות בעמוד השני כבר שלשום, ובגלל שזה שורשר זה עדיין תקוע בעמוד הראשון... בימים האחרונים הפורום די מת, ואין מליון הודעות קטנות על נושאים סתמיים (והייתי שם לב, אני די משועמם בזמן האחרון, ואלה בדיוק ההודעות שאני נהנה להשחיז עליהם את המקדלת), ואני לא ממש ראיתי סיבה להתחיל לשרשר תהיות של כל טרול פוטנציאלי. ונראה שאני לא היחיד. אנדר, אף'חד פה לא בא לתקוף אותך, ובסך הכל רק התחלת ואתה בוחן את הגבולות וזה טוב חשוב ויפה. כרגע, על פניו, זה נראה שהאבצע שלך קצת קלה על כפתור השרשור... באיזי אח'שלי, קח תזמן, יש לך אקססים למכור

justchip

New member
לירושלמים שבינכם

האם אתם מכירים מלון בירושלים אשר לא יגרום לי לפשיטת רגל אם אחפוץ להתאכסן בו מספר ימים? כל אינפורמציה תתקבל בברכה!

uty76

New member
יש את י.מ.ק.א

אתה יכול להתאכסן בימקא שזה די זול וחדרים ברמה גבוהה. אתה יכול גם להתאכסן בבית ההארחה של הלותרנים ברובע הנוצרי. מקום מאד יפה. בכלל בעיר העתיקה יש כל מיני מציאות של 100 ש"ח ואפילו 60 ש"ח ללילה.

justchip

New member
כן, עוד כחודש

אבל אני לא מכירה את מקומות המסתור האפלים בהם אתם מתחבאים מעיני כל מחב"ת וטרם גם שותפתי בלחיצת היד הסודית ומי יודע אם יש לי בכלל את הסיווג המתאים להיחשף למידע שכזה.

uri80

New member
תגיעי, תאמיני לי שיהיה בסדר.

הסיסמא היא "אין אללה מבלעדי אללה ואחמדיניג'אד המטורף הוא נביאו".

למעלה