את מה לשרשר היום?

uty76

New member
Jerusalem Table

השבוע לא יתקיים טיש ירושלמי, ולשבוע הבא אני חושב לארגן משהו קצת אחר - דמיון מודרך... מי שמעוניין מוזמן לפנות בפרטי. עותי

פוריהגג

New member
תודה לאנטיגוני, אורי 80 WHITEWIDOW

על עזרתכם באיתור "ושיודע לשאול" וכל האינפורמציה.

../images/Emo163.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo214.gif

יודעים הכל על רמת גן? רוצים לזכות בפרסים? פורום רמת גן מזמין אתכם לענות על חידון ואולי לזכות בפרס! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1426&msgid=89476169
רוצים לזכות בסינגל החדש של עידן יניב? השתתפו בחידון בפורום ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1599&msgid=89455647

תודה אנשושים

תודה רבה לכולכם/ן לאלו שעזרו במקצת ולאלא שרוצים/ות לעזור לי תודה רבה רבה/tapuzforum/images/emo45.gif

babylon_a1

New member
רק סקרנות

מפעם לפעם משהו (אולי את) מפרסם מודעה דומה ואז לייזר מגיב או שלא זה ממש לא מפריע לי אבל זה מסקרן, אין תיבות מסרים, פלאפון, שליחים, יונות דואר ושאר עזרים ? שאת צריכה להשאיר הודעות כאן ?

Lucid Mind

New member
../images/Emo32.gif דרושים אנשים בעלי אמונה ../images/Emo45.gif

מאמינים ורוצים שכולם ידעו במה? רוצים לשתף אנשים באמת שלכם? אתם מוזמנים לאתר הבא: www.emet.newsnet.co.il אמת.NewsNet באתר תוכלו לנהל פורום משלכם, להעלות כתבות ומאמרים, ולדון עם אנשים, בעלי אמונות שונות, על האמת שלכם ושלהם. כולכם מוזמנים!

uty76

New member
נראה לאחרונה יושב בקפה תמר

בסביבות שנות השמונים...

לייזער?

יש לו את הטלפונים וכתובות המייל או המסנג'ר של רבים. ומי שלא מעניין אותו, הוא פשוט לא יותר איתו קשר....

uty76

New member
תשובה בכללי לשאלות בפרטי

כל שבוע אני מנסה לעשות משהו קצת אחר. אני לא בנוי כל שבוע לעשות את אותו הדבר . אז בטיש הראשון ראינו סרט יאקוזה משובח ("אחי" של טקשי קיטאנו), בטיש השני ישבנו במרקיה (על מרק, שקשוקה וסיגריות), השלישי יהיה דמיון מודרך והרביעי מי ישורנו... מקווה שתשתפו פעולה! (אתם תשתפו פעולה?)

uty76

New member
יש מצב שנעשה את הכל בשישי...

פנה ופרטי ונוכל לדבר יותר בחופשיות

boaZone

New member
תודה על כל מה ששרשרת

על הודעות שלי חיברת על זו של יוטי וגם של לוסיד על מה שיש לי, בפורום על מקש של אנטר, וגם הבק-ספייס שבזכותם - אני קיים.

למעלה