את מאושרת...?

את מאושרת...?

את מאושרת? קמה בבוקר עם חיוך של לילה את לא יכולה לשקר הסימנים עליך מספרים את הסיפור זה מה שאת מחפשת? מישהו לישון איתו באותם לילות חורף מעצבנים שהבדידות קשה עליך יותר מהכל מי סיפר לך? שככה זה צריך להיות ואין מקום בעולם הזה לאשליות וגם לא לחלומות של ילדה מפוחדת ממי למדת? האם הבדידות בעיניה של אמא האם החיוך המכסה של אבא או אותו צער עמוק שחווית בצעירותך את מצליחה לישון בלילה? האם אותם חלומות בעתה תוקפים עדין את מנוחתך מפריעים לך לחיות בדרך שאת מכתיבה בדרך שאת כל כך רוצה לשנות את מאושרת? כי לפעמים כשאת לא יודעת שאני מסתכלת י שלך צללים שמפריעים לתקשר ולעיניים שלך יש לפעמים מבט של איש זקן והגוף שלך נראה כאילו קורס תחת איזושהי מעמסה שאת לא מוכנה להודות בה והחיוך שלך לפעמים נעלם אבל לי את לא יכולה לשקר האשליות שאת מוכרת לאחרים מפריעים לך להגיע לאמת כי את כבר יודעת זה לא הדרך בה רצית ללכת את רק צריכה לעשות את ההחלטה אני אהיה שם מחוברת אליםך מבטן אולי סוף סוף תצליחי להפוך אותי לחלק ממך... תגובה לאנגלינה...על המראה שלה לעיתים.

*קסנדרה

New member
תחשבי על סיפור

לעתים מה שכתבת יכול בהחלט להיות פתיח נפלא לסיפור על אותה השתקפות... קסנדרה

אנגלינה

New member
לא יכולה לשקר לך

לא מאושרת לא שמחה כבר לא מירגשת כבר לא מחייכת רק בוכה בוכה מול המראה כדי לבכות ביחד עם אותה הילדה במראה :( אנגלינה

למעלה