את למולי

את למולי

למראה זיו פנייך נאלמתי למראה חמוקי-ירכייך נהלמתי למראה עופרייך בלבי פגתי למראה צחור גופך סונוורתי למשמע אביונותך נחרשתי היית פיית הלילה היפה הייתי לעיתים משבית שמחה הבערת לבבות כצרור בר הייתי בעל-לב קר אבל בלילה אחר מלילות באתי את אש תשוקתך לכבות ונגד כל הסיכויים אף הקלושים זכרותי הותירה בך מזכרת לימים וידעתי אף כי אינני בשבילך תמיד הנני כי לילה אחד מלילות פסעתי לקול יללות ובאתי עד הלום האלמתי ונותרתי הלום לילה אחד של בי-בך לילה יחיד בלתי נשכח השארתי מזכרת בלתי -נשכחת בראשית הדחקת אך אינך שוכחת

ברבאימה

New member
אהבת הצייד

החרדני בעודי אלקט ואביט בך בשקט מתחבאת בין צמחי דודאים אוספת פירות אדומים כנפי סנונית לשינוי התדמית זנב חרדון לשיפור האון אך הכישוף הכי מדהים הוא עם צמחי הדודאים ופתאום אתה הופעת ומשיממוני אותי הפתעת לא אדע איך בפניך אופיע אתלבט איך להפתיע ואראה כי עסוק אתה בציד ורחוק אתה מן הבית קשתך תדרוך על יד ואיתך אין אף אחת ואני אחמוד דמותך לעצמי ארצה אותך ואקום ואחייך אליך ודמותי יפה מחלומותיך ואשקך יין טוב דודאים אאכילך לרוב והסרת ממני מכאוב כי אני בעלת האוב

odo13z

New member
אשריכם....../images/Emo66.gif../images/Emo8.gif

אשרי האביון הצייד שמתק דודאים לקט אשרי האביונה שזכתה בצייד קט

ברבאימה

New member
אשריך

אשרי ההלך שיפסע בשדות ויחשוב שגילה סודות אשרי ההלך שפגש זרים שאפילו זה את זה אינם מכירים שכרינו שאותך ריגשנו רק זאת הרי ביקשנו.

פיית היממה

אותו לילה קסום ובלתי נשכח ייחרט בזכרוני כי זאת מנחתך אשר הותרת בי בטרם לכתך. צלקת חרוטה לאות סימן מימוש תשוקתנו. עדיין זוכרת אני את עינייך המתמסרות וחודרות למעמקי נשמתי. לא אשכח אתמגע ידך כחוף הנושק לשפת הים מלטף את עור גופי הצחור את שפתייך הנושקות לפתח נשמתי שעצרו את נשימתי כמה מתוק וענוג היה הלילה ההוא ועם זאת רווה יצרים, רק צער אחד אשמור בליבי כי הגיע האור וגיליתי שאינך אלא חלום פנטזיה לא ממומשת. אהיה לך פיית הלילה עד שתהפוך את חלומותיי למציאות, ואז תוכל להכריז כי זכית בפיית היממה.

למעלה