את זה כבר ראיתם ???

tomoshe

New member
והתשובה הנכונה היא -

1 - ד"ר דרה. 2 - סיפור חיים גאנגסטרי לגמרי. כנראה שאנשים התגעגעו לגאנגסטארים אמיתיים. 3 - ד"ר דרה. קשה להמעיט בחשיבות של "להיט גדול" לקידום מכירות של תקליט, ויש מעט להיטים גדולים מאין דה קלאב.

DJ$upreme

New member
יש גם ד"ר דרה על D-12

ו d-12 יצא בעקבות ההיסטריה של המארשל מאת'רס LP שהיה ענק לפחות כמו האמינם שואו

tomoshe

New member
לא בדיוק.

דרה לא יצר איזה להיט מטורף לדי12. חוץ מזה די12 היו חברות ליצנים (ככה הם שיווקו את עצמם) ולא גאנגסטאראפרים קשוחים "אמיתים" בלה בלה בלה. סיפור חיים "קשה" ו "אמיתי" מוכר.

Psycho BuZZ

New member
באלבום של די 12 דרה לא הפיק

יותר משיר אחד... ובזמן ההוא (אחרי צאת The Marshall Mathers LP), אמינם היה אחד הכוכבים הלוהטים בעולם!

כמה הסברים

1.סביב 50 נבנה הייפ כבר תקופה.הוא לא שווק כפרוייקט צד של אמינם אלא כ"דבר הגדול הבא". 2.ד"ר דרה 3.לדעתי נוצר איזה שהוא ווקום בהיפ הופ ואנשים חיפשו ראפר שגם ימכור הרבה,גם יהיה שחור(יענו לא אמינם) וגם ייצג את הרחוב ואת הראפ ה"יותר רציני"(להבדיל מנלי). עם כל הכבוד ל"אין זה קלאב" להיט גדול,ככל שיהיה,לא יכול להסביר מכירות 870 אלף עותקים ב4 ימים.בדרך כלל שאומן חדש יוצא(נגיד אלישיה קיז או אפילו אבריל לוין) המכירות נבנות במשך זמן.המכירות של 50,מבחינה יחסית,שוות בערך למה שמכרה בריטני בשבוע הראשון עם התקליט השני שלה(שהיה בשיא הפופולריות שלה).זה פשוט לא הגיוני.

theNAILER

New member
d-12 הם יותר קומדי סטור מראפרים

בחייאת דינאק- הגימיק שלהם הוא ניגר הומו שמן שמופיע בכל מקום עם כובע אמבטיה!!!!!!!!!!!! יש גבול לכמה שאפשר לחרבן לאנשים על העיניים לפני שיסריח!!!!!!!

Psycho BuZZ

New member
ראסמי ביזאר הוא לא מהראפרים הטובים

אבל הוא ראסמי הביזארי שבחבורה... ויש כאלה שאוהבים אותו... אני לא כל כך...

Da Judge

New member
ביזארי... בטח...

זאת לא פוזה, מה פתאום! הידיים שלו באמת רדומות כי סבתא שלו הביאה לו ביד והוא לא גמר!

היא מצצה לו והוא לא גמר אידיוט!

כמו שאמא שלך עשתה לי......איך יכולתי לגמור עם אמא שלך?!?!?!?

Da Judge

New member
מעל העננים בשמיים למעלה..

האם היאיר חזר לפורום? נקווה שלא

or001

New member
ביזאר מלך. דווקא אותו אתה לא אוהב?

וואי, יש לך טעם מוזר!

the xecutioner

New member
אני לא בטוח שזו התשובה המלאה

אבל אמינם של מארשל מת'רס הוא לא אמינם של האמינם שואו, של אחרי 8 מייל.. ובטח חלק גם טמון ביחסי ציבור והכל ובראאאסמי? אהבתי די12

DJ$upreme

New member
התשובה היא לדעתי

דווקא כי בנו את 50 בלי קשר לאמינם, לא הדגישו את אמינם בשיווק שלו באופן אגרסיבי, אלא השתמשו במערך האדיר ובכסף של שיידי רקורדס כדילשווק אותו בתור ישות עצמאית. אין לי את הדמוגרפיקס של המכירות, אבל יש לי הרגשה שהוא יותר חזק אצל השחורים באופן משמעותי.

השחורים הם 13רק אחוז מאוכלוסית

ארצות הברית. בוא נשאל דבר כזה-אתה חושב,שעם אותו שיר,בלי ה"מטריה" של אמינם ודרה הוא מצליח ככה,בכזו מהירות?אתה יודע שלא. אני מתחיל לחשוב שמה שכתבו פה נכון-אמינם ודרה ממש ניסו לבחון את הכח שלהם ולהמליך את הראפר הכי גרוע שהם מצאו.אני בטוח שיש גם סרט עם רעיון דומה(ברח לי מהראש השם).

DJ$upreme

New member
נראה לי שלא

נראה לי לעומת זאת שזה מעיד בעיקר על החוכמה והיכולת השיווקית של אמינם, שלמד מטעויות העבר עם די 12 והוציא את המוצר הכי נכון לשוק, ובתור בדיחה, גם עשה את זה עם הראפר הכי מחורבן שהוא הצליח לגרד. אני מצטער לומר שלדעתי האלבום הזה מכר אכן בעיקר לחובבי הגנגסטא, ושהם לצערי לא מאופיינים באנינות יתר או בתחכום מופלא. כבר מזמן לא יצא משהו שמריח ונשמע גנגסטא כמו 50, בטח לא משהו עם מערך שיווק אגרסיבי כל כך. אז שיר עם ביגי, כמה ראיונות על זה שהוא מסכן ושירו בו ושהוא יראה לכולם, המון כסף על פרסום, ביט מטומטם של מלך הגנגסטא לשעבר ד"ר דרה, וגם קצת מזל. אלו המרכיבים לדעתי את הנוסחה המצליחה הזו.

Psycho BuZZ

New member
מה הטעויות מהעבר עם די 12???

סה"כ כבר מהתחלה חשבו שהאלבום לא יהיה מהלוהטים, והוא פשוט רצה לעשות משהו עם החבר'ה שלו, ובמקום לשתף אותם בכל אלבום או כל מיסק טראק אחר הוא עשה איתם אלבום, שזה דבר גדול! ובאותו הזמן, עם צאת הסינגל הראשון - "Purple Pills" - וגם בהמשך עם צאת "Fight Music", די 12 דוקא היו חמים הרבה זמן...

Psycho BuZZ

New member
ועוד אלבום שני (מלא הכוונה)

לדי 12 מתוכנן לצאת השנה... בחצי השני...

למעלה