את זה כבר ראיתם ???

Helicon HipHop

New member
ומה עם זה ?

50 סנט על השער של Hip Hop Connection (מגזין בריטי) . ולעניין הסינגל- מסתבר ש"כמעט" הגענו לשם : במצעד השבועי של גלגל"צ נכנס IN DA CLUB למקום ה- 12 ! בארה"ב, אגב, הוא שוב בראש שני המצעדים בבילבורד- מצעד האלבומים ומצעד הסינגלים. עדכונים נוספים בהמשך...

or001

New member
נסי בפורום

'אומן-מגעיל-שרוב-האנשים-בפורום-מוזיקה-שחורה-לא-אוהבים-אותו', אולי שם יתלהבו מה'הישגים' האלו..

Samy A

New member
זה רק אני או ש...

פיפטי ממש דומה לסנאי עם שרירים?

D gitaL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה ההבדל?

Hypnotize

New member
אני לא יודעת מה יש לכם אבל הוא לא

כזה מכוער.. יש הרבה יותר גרועים לדוגמא

DJ$upreme

New member
אם אמינם עומד מאחורי ההצלחה של 50

וכמו שניסו לאמר בשירשור המפלצתי של STRIKE, אמצריקה "הלבנה" קנתה את הדיסק בגללו, אז אולי מישוה יכול להסביר לי למה הדיסק של D-12 שיש בו הרבה יותר אמינם וגם נראה לי כפרוייקט הרבה יותר חשוב עבור אמינם, לא התקרב למכירות של 50 סנט?

G Man T

New member
אתה מדבר על שתי תקופות שונות

אז זה לא כמו היום , ואולי זה יישמע פלצני אבל זה באמת נכון , לפי דעתי. קודם כל , אמינם מפציץ או ליתר נכון הפציץ בכל התקופה האחרונה , אם זה הסרט , או הקליפים שבטלויזיה , ובסדר , בחו"ל , ארה"ב , ייתכן והתרבתה הכמות של "הלבנים" באמריקה , בייחוד אוהבי אמינם וכמות הגרופיס גודלת... די 12 יצא לפני שנתיים בחופש הגדול (לא האחרון , ולא זה שלפניו). וכן בשנתיים האחרונות שלפי דעתי הם משמעותיות מאוד לאמינם , גדל מספר המעריצים שלו בגדול מאוד.

G Man T

New member
המשך

ובשנתיים האלה , הוא השתפר מאוד מבחינת ליריקס וחריזה וראסמי היום הוא אחד הגדולים , אז יכול להיות שעדיין אמינם לא עניין אנשים מספיק.

למעלה