את זה כבר ניסיתם?

s h o o s h a

New member
את זה כבר ניסיתם?

במקום לצרוך פורנו, עשו פורנו! הנה כמה עצות וטיפים מעשיים לבמאיות מתחילות ולמשתתפים להוטים, אבל זכרו: בסופו של דבר, סקס טוב חשוב יותר מצילום מושלם שלומית לסקי Ynet תכירו את פטרה ג'וי, צלמת ובמאית גרמנייה (שחיה באנגליה) שחיברה מדריך מפורט לזוגות: איך לצלם סרט סקס ביתי (Make Your Own Adult Video בהוצאת "הארפר קולינס"). במדריך יש כל המידע הנחוץ לעשיית סרט סקס: מאיך להפוך את הבית שלכם לסט מושלם, דרך הסברים על סצינות, תנוחות והבעות פנים, וכלה בפרטים טכניים של צילום ועריכת סרטים. ג'וי, 42, כתבה את המדריך מתוך אמונה שגם נשים מתגרות מצפייה בסקס, אבל שהסרטים הקיימים מכוונים לקהל יעד גברי. "אם אישה אוהבת סקס ונותנת לך גוד טיים ונהנית בעצמה, אז צריך להעריץ אותה, ולא שגברים יקראו לה זונה ויגמרו לה על הפרצוף", היא אומרת. בדיוק בגלל זה היא מעודדת אנשים ליצור סרטים ביתיים במקום לצרוך פורנו, ומעודדת נשים להיות מאחורי המצלמה, ולא רק מלפניה. "אנשים חושבים שיש רק סוג אחד של פורנו, ואני רוצה לשבור את החוקים האלה. אפשר לעשות את זה לגמרי אחרת". והמהפכה, היא אומרת, יכולה להתחיל כבר אצלכם בבית. - אז מה את מציעה לאנשים שרוצים לצלם את עצמם? "העצה הכי חשובה", אומרת ג'וי, "היא לא לנסות לחקות את כוכבי הפורנו. זה יגביל את היצירתיות וההנאה המינית שלכם. זה הרבה יותר מרגש לעשות את הסרט שלכם וללמוד מטעויות, מאשר להעתיק מסרטים שראיתם. ותיהנו", מוסיפה ג'וי, "אל תיכנסו לאובססיות או מריבות בגלל שלא הצלחתם להשיג צילום מושלם. אורגזמה טובה הרבה יותר חשובה מצילום מושלם. זכרו, אתם עושים את זה בשביל ללמוד יותר זה על זה, לתבל את חיי המין שלכם, להתקרב זה לזו, אז אל תהיו מתוסכלים. התמונות הן מוצר נלווה לחוויה שאתם שותפים לה, והחוויה יותר חשובה מהמוצר". 10 טיפים ליוצרים מתחילים 1. התחילו מצילומי סטילס במצלמה דיגיטלית. היתרון במצלמה דיגיטלית הוא שלא חייבים לפתח את התמונות במעבדה, וזה מנטרל את אלמנט המבוכה והפחד מחדירה לפרטיות. בנוסף, יש משהו מפחיד בלעשות סרט, אז תתחילו מצילומי סטילס. 2. לא חייבים לעשות סקס מול המצלמה. צלמו את הדברים שאתם אוהבים אחד אצל השני. זה לא חייב להיות אפילו בעירום. הסקס נמצא בעיניים שלכם. אם נוח לכם שמצלמים, אתם תיראו סקסיים. זה עדיף מאשר להיות עירומים ולהיראות מפוחדים. 3. נשים: אתן לא בהכרח צריכות לשבת עם הרגליים פסוקות מול המצלמה. אתן יכולות להיות הרבה יותר מרומזות - למשל להיות עירומות ולכסות את הגוף בנוצות. תחשפו איברים ואז תכסו אותם, תהפכו את זה לתהליך מרגש. אם אתם מצלמים אחד את השני עושים סקס כבר בהתחלה, אין לכם לאן להתפתח. 4. כדי להשיג קומפוזיציה טובה, חשוב לא למהר. חישבו על מה שאתם רואים ובאיזה צורה אתם רוצים להנציח את זה. הסתובבו בחלל ונסו לבחון את בן הזוג מזוויות שונות, עד שתמצאו את הזווית שמוצאת חן בעיניכם. 5. לא תמיד חייבים לצלם מגובה העיניים. לצילום של כל אורך הגוף, למשל, אפשר לעלות על סולם ולצלם מגבוה. אפשר גם לצלם מזווית נמוכה, בה אתם מסתכלים על בן הזוג מלמטה. המצולם, אגב, לא חייב תמיד להיות במרכז התמונה. הקומפוזיציה יכולה להיות הרבה יותר מעניינת אם בן הזוג ממוקם קצת בצד. 6. מומלץ להשתמש כמה שיותר בתאורה טבעית, ולא להסתבך עם תאורה מלאכותית. אם אתם מצטלמים בתוך הבית עשו זאת כמה שיותר קרוב לחלון, וכשיש מספיק אור בחוץ, אחרת התמונות ייצאו כהות ולא ברורות. 7. אל תשתו יותר מדי אלכוהול כדי להיכנס לאווירה. אתם אולי תרגישו כמו אלילי מין, אבל לא תיראו כך על המסך. 8. השיגו לעצמכם קונסילר טוב, כדי לטשטש פצעונים ועור אדמומי. 9. סוד מקצועי קטן לנשים: רוצות להשיג פטמות זקורות? השתמשו בקוביות קרח. 10. הכי חשוב: תיהנו! אל תוותרו על האורגזמה שלכם בשביל צילום טוב. אל תשכחו שאתם לא שחקני פורנו מקצועיים, ואף אחד לא משלם לכם על זה. אתם פה בשביל ליהנות.

odo13z

New member
שושה......../images/Emo66.gif

שאני אבין...... אנחנו הולכים להפיק סרט.....???? כאילו.......אפשר לבחור בת זוג ביום המפגש..... בעוד שבוע....???........(:)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifתגידי שושה, צילום סרט ככה.. תוך כדי,לא

לא הורס??? גם ככה, כדי להגיע למקסימום ריגוש, אנחנו דואגים להיות נינוחים.כלומר מוודאים שנהיה לבד, שאף אחד לא יפתיע אותנו באמצע...., להגיף היטב חלונות ותריסים שלא יציצו לנו מבחוץ וגם שקולות האהבה לא יגיעו לאוזן אקראית העלולה לחלוף במקרה בחוץ. לא מדברת על אלו שבעבורם שיא הריגוש הוא דוקא ז*** באמצע מחלף השלום בתלביב.. (שמעתי שיש אפילו כאלה) אם זה מישהו שיש לך איתו קשרים אחדים, חייבים להיזהר שלא ישתמש בחומר המצולם נגדך....., אני אישית, . אם אני הולכת לשים איזה סרט ברקע. זה יהיה הסרט האחים בלוז, או סדרת סרטי אסקימולימון וגם הם בעיקר בגלל הפסקול שלהם.... אךךךך איזה שירים היו פעם....

שרלה ...שחכת גם בחושך...בגילנו

לא חושבת שזה יהיה מלבב במיוחד הרי אנו כבר לא בנות 16 ורידים. צלוליטיס .,....[ סימפטי....סליחה שאנו מסרסות לך...]

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifבקשר ל'רומנטי' אני מאוד מסכימה.. אין ל

אין לי מה להסתיר אלא אם כן ההסתרה היא לצורך הארוטיקה- הגברת המשיכה.... ...הם אומרים שחוטיני למשל הרבה יותר מושך מעירום מלא בגלל אלמנט ההסתרה.... .. יש לי מניות אצל חברת PINK

גאיה ק

New member
הכרתי לאחרונה

יוצר באינטרנט
שלא הכרתיו עד היום. התאהבתי.. chemo madoz מצרפת צילום שלו. צילום מרומז,יפהפה. אנטיתזה לפורנוגרפיה.

odo13z

New member
מה זה פורנוגרפיה יפה...???../images/Emo66.gif

תמונה דוממת.....או סרט המציג את גוף האדם כמושא לתשוקה. יש כאלה יפים יש מכוערים ודוחים. שאלה של טעם. . הציור המצורף.....הוא בעיני פורנוגרפיה מקסימה..(:)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאז אני שואלת מה ההבדל בין פורנוגרפיה ל

לארוטיקה??? מהם תמונות פורנוגרפיות? ומהן תמונות אומנותתיות??? האם באמת הכל רק בעיני המסתכל??? אודו הציור ששמת כאן ממש מקסים בעיני..., יכולתי לצרף אותו בקלות לשלל תמונות העירום התלויות בחדר השינה הפרטי שלי. רובן כמובן מעשה ידי...(נכון שאני צנועה וחסודה? )

odo13z

New member
שרהלה......(:)

האם תציירי בעבורי רפרודוקציה של הציור הזה........??? תגידי איזה צבעים צריך.......ואיזה בד...... ואביא. את ציירת גדולה.......על כך אין עוררין.......(:)

ben 911

New member
שושה...אני בעד לגוון את חדר המיטות. ../images/Emo45.gif

באמת...בכייף. למה לא? כל עוד מאפילים מעט את החדר...לא ממש עלטה, אלא אפלולית חמודה ורומנטית . נעזר אני לפעמים בכוסית יין או שתיים...כדי לחמם את הלב. בדרך כלל אני נחשב לאיש ליברלי הפתוח להצעות מגוונות, מגונות. אבל להצטלם? זה לא קינקי מדי לגילנו? ככלות הכל לרוב הגברים בינינו אין קוביות של ממש על הבטן.. הישבן שלנו כבר לא קפוץ ושרירי מי יודע מה.. אני גם לא בטוח שהחצ'קונים על הישבן שלי יצליחו בכלל לעבור מסך...
ועם כל הכבוד לבנות הפורום...וסליחה. גם אתן, הפטמות כבר אינן מביטות קדימה כמו פעם. בעיקר כשאתן מסירות את החזיה. אין לי מושג של מי היה הרעיון המטופש הזה, שוש... אבל מישהו או שחמד לנו לצון... או שאני כבר לא יודע מה.

למעלה