את והנשר

ניקו 45

New member
את והנשר

מוקדש לתמר את והנשר דמותך מתנשאת אלי בדמיון , כמו עץ שנעתק ממקומו בשיברון. שערות ראשך מתנופפות בפיזור, ונשר פצוע זועק ממרומים , עזור. רוצה הייתי להושיט יד איתנה שתתמוך, אך את לוחשת לא ! ומרחוק . וקול חבטה נשמע ביער, והנשר עט על טרפו בשער . והאדמה סופגת את חבטת העץ, והנשר נאבק בטרפו ולא יוכל לו עד קץ . ותנסה האדמה להתקומם התוכל? והנשר נסוג מטרפו עייף ונכשל . רוצה הייתי לאחוז בך ולהצילך , אך את מתרחקת וצועקת אלי , לך . לא אוכל עוד ללכת ממך חרש השבתי , אט , אט נעלמת מדמיוני ואותך איבדתי . אוהב אותך לעד - ניקו

Mוניk

New member
ניקו 45

מאוד מרגש נוגה וכואב איך שאתה כותב המילים כל כך מוחשיות ניקו
געגועים געגועי למבטך, לאהבתך לחלום אותך לראות אותך לגעת בך רק עוד פעם אחת אפילו בחלום, אני כל רוצה בך לגעת, לשקוע בכחול של עינייך ושם לספר ויש לי המוןןןן מה לספר ואת שם לא שומעת או כן שומעת לא רואה או כן רואה ואני כל-כך מתגעגעת

ניקו 45

New member
זה נהדר מוניק ../images/Emo141.gif

ולו יכולתי , עוד פעם אחת , את שערך היפה ללטף . רק עוד פעם אחת לשקוע בעינייך, בבקשה , רק עוד פעם לחוש את חום גופך . רק פעם אחת, שוב לחבקך ולאמצך אל ליבי . ואת מחרישה , ולא אומרת , ואת כה רחוקה ומרוחקת . והנשמה כה דואבת , והלב עוד מדמם . אלוהים עדי , עד כמה מתגעגע אני . < אהבתי מוניק > ניקו

חן (*_*)

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

גם אם עבר לו זמן נותר אותו כאב נושן שיר מדהים !!!

למעלה