את/ה יופי!

את/ה יופי!

צורם מאוד לשמוע את אחד ממפגיני האתיופים, בדרישה להעלות את קרוביהם שנשארו מאחור, אומר: אם היה מדובר ברוסים לבנים הייתה הארץ רועשת (משהו כזה, בערך) ואכן, יש צדק רב בדבריו. יש להבהיר לממשלות ישראל, גם מימין וגם משמאל, ש-23 אלף אתיופים נוספים במדינה לא ישנו את המבנה הדמוגרפי שלה גם אם נקבל את הסברה שהם לא יהודים, מה גם שלא יהיה קשה לשכנע אותם לעבור גיור לחומרה כתנאי להעלאתם ארצה. הכאב הניבט מפניהם של בני משפחותיהם בארץ צריך להדיר שינה מעינינו. הצרות שמביאים עלינו העולים מרוסיה (רק לפני יומיים נמסר כי %27 מהנרקומנים הם עולים מרוסיה) לא מונע מאתנו, בצדק, מלהעלות אותם לישראל וכמה שיותר מהר. נראה לי כי צבע עורם של האתיופים הוא העומד להם למכשול. בושה וחרפה למדינת היהודים!

shulywolters

New member
להעלות אותם ומיד

הם מקסימים ענווים אבל באמת ברצינות לכבוש אני מסכימה איתך שיקולי הממשלה המחורבנת הזאת הם שונים פשע וסמים לא בדיוק מעניין אותם אלא שלדעתם העלייה הרוסית מביאה איתה תרבות ואינטלקטואל ואמר את זה לא מזמן השר לשעבר חיים רמון בפני כינוס של עולים בני נוער שאילולא העלייה הרוסית מי יודע היכן היתה התרבות שלנו היום משמע בזכות האנטלקטואלים הרוסים אנחנו נמצאים היכן שנמצאים ובכן מר רמון רואה היום שהוא התבדה ומה שהביאה איתה התרבות הרוסית זה הרבה פשע,זונות,וסמים ואל תבלבלו לי את המוח עם העלייה המרוקאית בזמנו שהביאה איתה גם פשע שקר וכזב העלייה המרוקאית הביאה איתה התנהגות פריחית וזה בגלל המנטליות אבל יש הבדל עצום בין פרחיות לעבריינות של סמים פשע מאורגן ועוד. ועכשיו לעניננו את האתיופים לא מעלים כי אין להם מה לתרום חוץ מנחמדות צינעה ושלוות נפש מה זה תורם למדינה? האם הם יודעים לנגן פסנתר או כינור? מדינה המביישת את עצמה בושה בושה להעלות ומיד את האתיופים

מסכים איתך, כמעט בכל....שולי!

אבל גם אם העליה הרוסית היא כמו שאת מתארת אותה, הרי שאנחנו צריכים לדאוג שהם יעברו את השינויים שיתאימו אותם לחברה הישראלית. להזכירך, מדינת ישראל נועדה ליהודים, היטלר ימח``ש לא הבחין בין עבריינים או בין שמאל לימין וכולם צריכים להנות ממטרת הקמת המדינה!

shulywolters

New member
שוב אתה צודק

אבל מה לעשות אם חלק לא קטן מהם בכלל לא יהודים ועלו לכאן לא מסיבות אידיאולוגיות אלא מטעמים כלכליים בלבד ובריחה ממשטר מושחת.

יתכן שהם לא יהודים ....שולי!

אבל הם באים לכאן על-פי חוק השבות. לא חשוב אם הם יהודים או לא, העיקר שיהיו בניאדם!

למעלה