את ההופעה...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה בדיוק העיניין....

אתה יכול לחשוב שהוא צודק.. אני לא חושב ככה.. אבל אתה, עם שפיות טובה, לא תתחיל לכתוב קללות ודברים טיפשיים, להבדיל ממי שאתה מסכים איתו ב 100%

זה היה...

בקשר לשני דברים שונים

../images/Emo41.gifטוב שלא נסחפת..

אל תקח את ההודעה שלי כל כך קשה.. כתבתי שכעסתי.. אני לא יושב פה ומורט את השערות מהראש מרוב עצבים
זה נכתב דיי בסרקסטיות.. תלמדו להבין קצת בין השורות..

גם אתה בסה"כ מעריץ שלה.

לא יותר גדול ולא יותר קטן מאף אחד כאן בפורום, אז תתחיל להנמיך פרופיל כי אתה חושב שיש לך בעלות על המקלדת של כל אחד ואחד, וזה נמאס. באותה מידה אני יכול לומר לך "אבל מפה עד להעריץ אותה כ"כ למה מה זה פה מזבח?!". זכותך להעריץ אותה בטירוף, וזכותם של אנשים להביע עליה ביקורת. זה הכל. ואם מישהו ירצה להגיד משהו נגד בריטני, כולל "לשפוט" אותה כדברייך, אתה האחרון שתמנע בעדו לעשות את זה. היה פורום כ"כ פורה ודיונים כ"כ יפים כשנעדרת, אולי תשקול מחדש גלות לאחד הפורומים הדיקטטוריים שקיימים? וברוך השם, לא חסר.

i4britney

New member
כנס רגע...

קראתי 2 משפטים מההודעה שלך והפסקתי בשל העובדה שאני לא אעזוב את הפורום הזה גם אם תרצה כיוון שאני מעריץ של בריטני ואני אשאר פה כל עוד אני חיי רק בשביל להוציא לך את העיניים ולעצבן אותך ואם כבר מי שאמור לעזוב פה זה אתה אליאור כי אתה לא מעריץ שלה בכלל!!! נ.ב-אסי בקשר למה שאמרת שקיללתי אני מבקש הוכחה תעלה לפה קישור אני רוצה לראות?!

9XXXxxxXXX9

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"...ואני אשאר פה כל עוד אני חיי רק בשביל להוציא לך את העיניים ולעצבן אותך..." - i4britney.

תראה, נדב,

אני מרגיש מאוד מאויים על-ידיך. אתה תשאר כאן כל עוד אתה חי? בהחלט מפחיד. האמת היא שברגע זה ממש חלף רעד קל בגופי. מבחינתי העסק סגור ואני לא מתכוון להמשיך ולהגיב לך, רק רציתי להבהיר את הנקודה הזו בהודעה למעלה.

i4britney

New member
אווו יש אלוהים...

הגיע הזמן... תחיית המתים "מבחינתי העסק סגור ואני לא מתכוון להמשיך ולהגיב לך" ;>

למעלה