את האמת ורק האמת...

דרורk

New member
עכשיו אני כבר יושב וחושב... ../images/Emo13.gif

החלטתי לקחת קצת פסק זמן מכל מה שקשור באהבה...עכשיו החלטתי לעשות חושבים רציני ולנסות לגלות מה קורה איתי... לגבי תשובות נכונות...אני חייב לגלות אותם ואני מאמין שהם קיימות אי שם... סוף שבוע מקסים לך ולכולם...

Mayel

New member
../images/Emo45.gif

לא חייבים לקחת פסק זמן לחלוטין מאהבה...אי אפשר לחיות בלי אהבה...חייבים להעניק את כל התחושות העוצמתיות שבתוכנו למישהו לא? וזו יכולה להיות גם חיה. תמיד אמרו שהכלב הוא החיה הכי נאמנה של האדם אז קח לך כלב ותעניק לו את כל מה שבתוכך והוא כמובן ישיב לך ללא תנאי ואני מבטיחה לך שפתאום הכל ייראה אחרת וגם תמצא תשובות שלא חשבת שתקבל. מחזיקה לך אצבעות.

דרורk

New member
Mayel.... ../images/Emo13.gif

יש לי שלוש כלבות...פינצרי'ת מעורבת קטנטנה ומתוקה שאספתי בזמנו מהרחוב...יש לי את הבת שלה שהיא חסרה רגל אחד ואף אחד לא רצה אותה אז היום היא איתי ולתמיד...
ובנוסף...יש לי כלבה בת 16 שנה כבר לא רואה ולא שומעת אבל בכל זאת מתפקדת כמו גדולה... מי כמוני יודע עד כמה אהבה אמיתית ונאמנות עיוורת יש לכלבים... תמיד אמרתי שאם אקבל מעט מהאהבה שבעלי החיים מעניקים לאדם, מבת זוגתי לעתיד שאז אני מבטיח להיות הגבר הכי טוב מבחינתי כלפיה... אבל לא תמיד זה בהשג יד ולכן מה שנותר זה פשוט להתאזר בסבלנות משובחת (שהתעצבה עם השנים שעברו...) ופשוט להמתין לאהבה שתגיע...

Mayel

New member
אותי כבשת...

מזל שיש לי שתי אוזניים שעצרו את החיוך הדבילי שעלה על פניי כשקראתי את הודעתך על כלבותיך...אין יותר אושר מזה!לצערי לא נראה לי שאי פעם נקבל אהבה מאנשים כמו שאנחנו מקבלים מהנשמות הטהורות האלו שלנו שעבורן נעשה את הכל אך לאנשים כמונו יש את המזל שאת כל כמות האהבה שיש בתוכנו אנחנו יכולים להעניק ליצורים המדהימים האלו ולהיות בטוחים שהם יקבלו אותנו תמיד. אתה אדם טוב רק מלראות את התכונות האלו בך ואני מקווה שתמצא מהר מישהי שתעניק לך ול"בנותייך" אהבה מלאה, ובנתיים יש לך 3 אהבות מקסימות שיעבירו לך את הזמן בגאווה שמחה ובליקוקים רבים

דרורk

New member
הדבר המדהים בכלבים הוא...

שהם חשים את הלך הרוח שלך בכל זמן נתון, ולפי זה מתנהגים איתך באמת...אם אתה מצוברח הם יעודדו אותך בשיטות שלהם...אם אתה שמח הם ישמחו איתך...אם אתה רוצה שקט הם יתנו לך אותו ללא כל תנאי... אבל הדבר המדהים ביותר זה כשאתה חוזר הביתה...איך שהם פשוט מקבלים אותך באהבה...זה הדבר המדהים ביותר בעיניי...
פעם אמרתי לחברה לשעבר שלי שכדאי שתלמד קצת אהבה מהכלבים שלי...היא נעלבה על עצם הבקשה, אבל לא הייתה לי כוונה להעליב אלא להפך...להאיר...(והיא...היא בכלל לא ניסתה להבין...
)

Mayel

New member
מרוב האהבה הערכה שלי לכלבים אני

צריכה להתנצל בפני אנשים שלא פעם קרה שהשוותי את הילדים שלהם לכלבים...כמובן שעבורי זה היה במובן החיובי ואפילו מחמאה אך יש אנשים שעבורם כלבים זה פשוט כלבים.חבל. אתמול פגשתי מישהו שלשמחתי נושא השיחה שלנו היה משותף וגם הוא הודה ששמח לפגוש "מטורפת" על כלבים כמוהו והכוונה היא ובטח גם אתה תבין אותי...קודם כל הכלבה היא המלכה בבית, אנחנו חיים לפי רצונותיה, לא עוזבים אותה יותר מ-3-4 שעות לבד, במיטה אני ישנה עם יד ורגל מחוץ למיטה כשהיא שרועה לאורך ונוחרת כמו "בהמה" קטנה (אצלנו המילה בהמה היא לא קללה...), לפעמים אוכלת יותר טוב מאתנו מתפנקת בקיצור מלכת הבית ואנחנו משוגעים עליה ומתאהבים בה כל דקה מחדש-לא ייאומן!

דרורk

New member
אצלי כולם שווים... ../images/Emo13.gif

אין מלך ואין מלכה...כל אחד והפינה שלו...
אני בא והולך מתי שבה לי וכך גם הם... (יש להם גג שלם שהוא רק שלהם ביום...ובלילה הם יכולות לישון איפה שבה להם בתנאי שלא מפריעים אחד לשני...חוץ מזה אוכלים ביחד מהאוכל שלי (אבל משלהם אני לא יכול לטעם מהסיבות המובנות...
) בקיצור...אני בעד שיויון זכויות לכל החיות כלל בני אדם...

דרורk

New member
לא התנדבתי...

אבל במקום העבודה שלי יש לי קשר עם החבר'ה שעוסקים בזה והם מכירים את "הראש" שלי בנושא...יש לי חולשה לבעלי חיים ואני מנסה לבד לעזור במה שאפשר...כבר יצא לי לא פעם לשדך בין אדם לבעל חיים וזה לכשעצמו עשה לי טוב
בכללית אני מוצא את עצמי מתמוסס מול חלשים מולי וזה כולל בעלי חיים ואנשים בעלי מגבלות שונים...

דרורk

New member
בעיסוק שלי זה לא מתקשר ישירות...

אבל בעיסוקים של חלק מחברי לעבודה יש קשר ישיר לבעלי חיים למרות שיש בזה גם רגעים עצובים...(אני עובד ברשות מקומית ואני מדבר על החבר'ה מהויטרינריה שהתפקיד שלהם בין היתר לאסוף בעלי חיים נאושים ולנסות למצוא להם בתים חמים...חלק מבעלי החיים זוכים לחיים חדשים וחלק לצערי לא...בכל מקרה כשאני שואל את אחד מחברי מה צפוי לאותו בעל חיים הוא יודע מה התשובה שאני מחפש...)

Mayel

New member
וואי, זה קשה...

אני כבר שבועות רוצה להתנדב לעמותת תנו לחיות לחיות אך יש בי חששות גדולים שלא אוכל לעמוד בזה מבחינה ריגשית אך עדיין לא ויתרתי ויש סיכוי למצוא אותי שם בקרוב ואני יודעת שגם אם יהיה לי מאוד עצוב וקשה, יהיה ליצורים המקסימים האלו יותר ביטחון ואהבה. דרור, היה לי ממש כיף לשמוע מעוד אדם תחושות דומות לשלי ואני מקווה שלא ייגמרו לעולם ושתמצא את אושרך האישי בקרוב מאוד. אשמח לשמוע ממך על התחדשויות... שיהיה לך שבוע מקסים.

Mayel

New member
דרך אגב...

כשכתבת שחברה שלך נעלבה ממה שאמרת לה חשבתי שעגיף באמת שהיא עכשיו אקסית כי כנראה היא לא הכירה או העריכה אותך מספיק טוב כדי לדעת שאתה לא אמרת את זה נגדה. זה הזכיר לי שמישהו סיפר לי בדיחה שאולי הייתי אמורה להיעלב אך תגובתי היתה שהבדיחה הזאת היא המחמאה הכי יפה שקיבלתי בחיים...הבן-אדם היה בשוק! והינה הבדיחה/חידה איזו חכמה ובלונדינית אתם מכירים? כלבת גולדן רטריבר או לברדור בלונדית... אולי הרסתי...אבל זה היה משהו בסדר גודל הזה.

למעלה