את האמת ורק האמת...

דרורk

New member
את האמת ורק האמת...

האם באמת אדם או אישה שהם כרגע לבד מעברים את הזמן שלהם בלחשוב איך יראה בן זוגם לעתיד?...?! האם נכון לומר שאין מצב שאתם גם נשים וגם גברים "בונים" על מצב שתכירו בן או בת זוג שהוא שונה שוני אדיר ממה שחשבתם...?! האם בן זוג או בת זוג נחשבים בזמן שלנו כ"מוצר/מותג" נצרך ונחשק נוסף על שלל המוצרים הנצרכים כיום (פלאפון,מחשב,כבלים מכונית...ועוד...) האם יש קשר בין המוצרים הנזכרים לבין קו החשיבה הכללית שלנו על בני הזוג שמולנו...?! ובכלל...נראה לי שפעם למצוא בני זוג מתאימים היה קל בהרבה מהיום ולכן נשאלת השאלה...מדוע זה כך...מדוע אני עדין לבד...?! נ.ב מתי כבר נקרא את התשובה הנכונה....?!

MaYcHuK

New member
מתי אתה הגעת לכאן? מה אתה עושה

פה? ואיי אני לא מעודכנת?

דרורk

New member
היי מאייצו'ק...4U

חזרתי לא מזמן לאחר תקופה של נסיון להבין את עצמי ואת האהבה בכלל...נראה לי שנכשלתי ונראה לי שלא התכוננתי נכון וטוב למבחן האהבה...
בכל מקרה אני כאן עכשיו בנסיון להבין טוב יותר את הדברים...

את האמת ורק את האמת (שלי)

"האם באמת אדם או אישה שהם כרגע לבד מעברים את הזמן שלהם בלחשוב איך יראה בן זוגם לעתיד?..." ** לפעמים עולות לי מחשבות של איך הוא ייראה, מה יהיה הסגנון שלו, איך ייראה הקשר ואיזה סוג של זוגיות תהיה ביננו..כן, חושבים על זה מידי פעם...באופן טבעי "?! האם נכון לומר שאין מצב שאתם גם נשים וגם גברים "בונים" על מצב שתכירו בן או בת זוג שהוא שונה שוני אדיר ממה שחשבתם...?!" **דווקא בשל העובדה שאני לא מגובשת ועם הגיל עוברת שנויים, עכשיו, יותר מתמיד, אני לא מצליחה לצייר תמונה של מי בדיוק מתאים לי ומה בדיוק אני רוצה, ולכן קשה לי עם רשימות מכולת ועם אתרי הכרויות, ולכן אני לא בונה או לא בונה על שוני ממה שחשבתי, כי אין לי מושג על מי הלב שלי יחליט להתפס בפעם הבאה..וכבר גיליתי שיש הפתעות בחיים "האם בן זוג או בת זוג נחשבים בזמן שלנו כ"מוצר/מותג" נצרך ונחשק נוסף על שלל המוצרים הנצרכים כיום (פלאפון,מחשב,כבלים מכונית...ועוד...)" ** לא אצלי. בן זוג זה לא משהו שאני צריכה לסמן עליו V , הנה גם לי יש אחד... ממש לא. אין ספק שיהיה נחמד כשזה יקרה. אבל זו לא מטרה, זה צורך..זה הטבע ולא האופנה. "האם יש קשר בין המוצרים הנזכרים לבין קו החשיבה הכללית שלנו על בני הזוג שמולנו...?!" ** לא לגמרי מבינה את הכוונה שלך בשאלה הזאת. אני מניחה שלקידמה יש השלכות על כל נושא, כולל על בחירת בני זוג, כי אנחנו לומדים להיות חומריים... אבל לא מוצאת קשר ישיר וענייני שעולה בדעתי, לא. "ובכלל...נראה לי שפעם למצוא בני זוג מתאימים היה קל בהרבה מהיום ולכן נשאלת השאלה...מדוע זה כך...מדוע אני עדין לבד...?!| ** כי נעשינו שבלונים, כי החומר תופס את מקומו של הרגש, וכי התמימות נעלמת, וכי יש לנו הרבה צרות אחרות אז אנחנו רוצים שלפחות האהבה תהיה מושלמת, ואנחנו כל כך עסוקים בלחפש ימינה ושמאלה, שאנחנו שוכחים להביט כאן ליד..

דרורk

New member
טל...

לגבי הקשר בין המוצרים הנזכרים לבין קו החשיבה הכללית שלנו על בני הזוג שמולנו... הכוונה שלי הייתה...האם יתכן שהמוצרים הנזכרים פגעו במעט בחשק שלנו לצאת מהבית החם והאינטימי שלנו (היות והמחשב,הכבלים...הפלאפון...גורמים לנו להשאר במקום...) דבר הפוגע בסיכויים הכללים שלנו למצוא את מה שמחפשים...?(והאהבה כידוע נמצאת בחוץ...)

הבנתי

ולדעתי התשובה היא כן כי בדיוק החומרים האלו הופכים אותנו לשבלונים, ולמחפשי רשימות מכולת. אנחנו הופכים להיות קניינים של אדם מתאים לנו ברשת, ולפעמים שוכחים שללב גם אמור להיות תפקיד בבחירה הזאת.

עניין של ראייה...

אני למשל הסתכלתי על עצמי עכשיו גם, ואמרתי לעצמי "בואנה את חפרנית" חחחחחחחחחחחחחחח

passioneta

New member
personally

I have no specific expectations regarding his looks or occupation. I do know a few things: 1. That he will be honest and we will never lie to each other 2. That he will be intelligent 3. That we will have good sex 4. That he will not be much older than me All the rest: I am going to let life surprise me. Because a smart man once said (and I hope I remember correctly): "Life happens to you when you are busy making other plans"

ליבית1

New member
נשבעת להגיד אך ורק את האמת ../images/Emo3.gif

אני חושבת, שגם אם נהיה עסוקים כל הזמן בלדמיין איך ייראה בן הזוג שלנו, וגם אם נחליט שאנחנו רוצים אותו כזה או אחר, ללב יש תכניות אחרות בשבילנו.... אין לו חוקים, הוא יודע רק להרגיש, וגם אם אני רוצה את הבן זוג שלי כזה או אחר, אני יודעת שקרה לי ולא ממש מזמן, שהתאהבתי נואשות בבחור שהוא אנטי-תיזה לכל מה שאני אוהבת בבחור.... הוא שמנמן, והוא לבן, והוא כל כך לא משהו שחשבתי שימשוך אותי ובכל זאת..... ועוד דבר, אין לדעתי תשובה "נכונה"..... סוף שבוע נעים...

דרורk

New member
לגבי התשובה "הנכונה"...ליבית1...

אני בכל אופן שואל את עצמי הרבה שאלות...ובמקביל מחפש תשובות...שהרי לשאלות ישנם תמיד תשובות... ואם יש תשובות לשאלות שלנו...סביר להניח שהם בסופו של דבר יתגלו כ...נכונות..
כל אחד והתשובה הנכונה שלו...

מה התשובה הנכונה בכלל?

כמה הערות: 1. אתה לא "עדיין לבד", כי היית ביחד עד לפני כמה ימים. 2. כן, בני זוג נחשבים סוג של מותג. 3. נחמד היה לקרוא שעשית הרבה ניסיונות, בטוח זה יצליח לך בהמשך. 4. אני מדמיינת אותו, אבל הוא נורא דומה לאחרון שרציתי, שבעצמו בכלל לא היה דומה לאף תדמית שהיתה לי בראש בקשר לבחור שרציתי. מבולבלים? עכשיו תבינו אותי. 5. לדעתי זה מותג אבל בסחר חופשי, יענו לא יוצר בתנאי עבדות ולא פוגע בכדור הארץ, כך לפחות אני רוצה אותו.

Mr Darcy

New member
The world is big and wide

And pepole have differnt opinions and desires. some like it hot, some don't. some girls like to be fucked doggy style while other prefer . mishionary some women like to hear sweet words during sex and some demand "fuck me hard and call me a bitch. some prefer gentle soul as oppose to girls who like a hard men who will grab them by the hair, slap their tush and deep anal his way to orgasm. so what is my point? Actually, there is none. Noon.

אין דבר כזה שאין דבר כזה

אולי בדרך כתיבת השאלות שלך, אתה מחפש שטנץ של רווקים. מה כולם חושבים/מרגישים/רוצים.. אני יכולה לענות לך מהאמת הפנימית שלי בלבד.. יודעת שלרוב מפנטזת על גבר ספציפי-מראה+ אישות. ומכיוון שאני מיוצאי הקולחוז' הפולני..במחשבותי תמיד רצו בחורים בהירי בלורית..אממה, בת'כלס עד היום התאהבתי דווקא בשחומים קרחים-עובדה! זו אחת מהסיבות שכמארגנים פה שרשורי פסילות, נראה לי מיותר. העובדה מראה שאין קשר ישיר בין הפנטזיה למציאות. המציאות דואגת איכשהו לעקם את הפנטזיה. כך, שאני לא בונה על פנטזיות.בהם אי אפשר ממש לבטוח... לגבי שאלת המותג שלך, גם פה כנראה שאני טיפה שונה, כי כמו שהיום אנשים עושים שימושים שונים ומשונים במכשיר הסלןלרי, אני איכשהו ממשיכה להתיחס אליו כטלפון להעבר מידע. כך, שאם שסביר להניח ש"מותג" הגבר שלי, לא באמת משיק לפנטזיה החיצונית הממוצאת. אישיותית, כנראה שכן, אבל קצת קשה להשיג אישיות בלי חיצוניות.. הבעייה שלנו: מהירות העברת המידע, והפיכתו לקטגוריות באתרי ההכרויות. שם הפכנו לבעלי מודעות מדוייקת לצרכנו. ויחד עם זה , גם לפניינו היו רווקים. מה תסביר עליהם? אתה באמת חושב שהסיבות לרווקות שלהם שונות לחלוטין משלך? אני ממש לא חושבת כך. לרוב, זה לא עניין של בררנות יתר, אלא של יתר פחדים מקרבה, מאינטימיות. יש עוד מיליון סיבות ללמה אנחנו או בעצם כל אחד מאיתנו רווק. את זה אתה צריך לגלות באישיותך, ולא דרך אישחיותי.. ו..כן, אני מאמינה שבנוסף להכל גם קיים עקרון הגורל-מזל. ככה זה, לא הכל ניתן להסבר.

magenta73

New member
כל אחד אחר...

אני לא מעבירה את הזמן בלחשוב איך יראה בן זוגי. לא. בן זוג הוא לא מותג עבורי. בטח לא מבחינת "יוקרה". יש כאלו שחשוב להם מעמד גבוה, כסף וכן הלאה. לי, לא ממש. כבר אין לי רשימת מכולת בנושא. אני לא חושבת שפעם היה יותר קל למצוא בן זוג מתאים. פעם היה קל למצוא בן זוג כי זו היתה הנורמה. לא היה מקובל לגור לבד וכן הלאה, ולכן... התחתנו. היום דברים שונים... ולמה אני לבד? הרבה סיבות...

P u s s i c a t

New member
נכון

אבל לא אצלי רוב האנשים מחפשים איזה משהו שציירו להם בראש. בנו תבנית ומחפשים מי שיכנס אליה. המזל הוא שלרוב מגלים שהדבר שטוב לנו הוא לא בהכרח מה שחשבנו שיעשה לנו טוב. אני פעם מיסגרתי. הכנסתי לתבניות. היום זורמת עם הלב שלי. הולכת לאן שהוא מכוון. עד היום - זה מעולם לא התאים לתבנית שלי

© RoNa

New member
שאלה מעניינת ../images/Emo45.gif

כן. אישית אני חושבת שלכל אחד ואחת מאתנו יש מחשבות (ריגעיות ובתת מודע, ולא כאלה שתופסות את כל שעות הפנאי שלנו), על מה אנחנו רוצים. אולי זה לא איך הוא יראה חיצונית, אבל יש לנו 'רשימת מכולת' של תכונות מועדפות, תחביבים שהיינו רוצים ותכונות אופי שיש לנו אליהם משיכה לא מוסברת לעומת דברים שאנחנו לא אוהבים ולא היינו רוצים אותם בבני הזוג שלנו. יש משהו בזה שפעם היה קל יותר למצוא בני זוג וגם לשמור על הקשר לטווח הארוך יותר. פעם היה עידן תמים יותר. היום הכל מתירני, חופשי ופתוח ולכן גם האפשרויות רבות יותר. פתחנו את העיניים, אנחנו מרשים לעצמנו דברים שפעם נחשבו כאסורים והיום זה שגרתי. פעם בעיות יחסים היה נושא לחדרי חדרים, היום מותר ופתוח. התקשורת גם עוזרת לזה. התקשורת מוכרת ומשווקת דפוס מסויים ומן הסתם זה נתפס כמציאות. ולשאלת השאלות - למה אתה עדין לבד? כי אתה מבזבז את זמנך פה במקום לצאת..

נתחיל מהסוף....

נחמד לראותך כאן תוהה בנוגע לנסיבות, אבל מה זה משנה.. העיקר באת לבקר
האם באמת אדם או אישה שהם כרגע לבד מעברים את הזמן שלהם בלחשוב איך יראה בן זוגם לעתיד?...?!
לא. יש פנטזיות ממוקדות, על אנשים ממוקדים, ברגעים ממוקדים. לא מעבר. האם נכון לומר שאין מצב שאתם גם נשים וגם גברים "בונים" על מצב שתכירו בן או בת זוג שהוא שונה שוני אדיר ממה שחשבתם...?!
יש מצב בהחלט, לא בונה על כלום לכן אין לי מושג מה אכיר. בכל מקרה למדתי שלאהבה אין באמת חוקים, ואני גם יכולה להתאהב באנטיתיזה של רשימת המכולת שלי (קרה כבר פעמיים). האם בן זוג או בת זוג נחשבים בזמן שלנו כ"מוצר/מותג" נצרך ונחשק נוסף על שלל המוצרים הנצרכים כיום (פלאפון,מחשב,כבלים מכונית...ועוד...)?
ממש לא. האם יש קשר בין המוצרים הנזכרים לבין קו החשיבה הכללית שלנו על בני הזוג שמולנו...?!
ממש, ממש, ממש לא. מאחלת לעצמי שלעולם תשובתי בנושא לא תשתנה. ובכלל...נראה לי שפעם למצוא בני זוג מתאימים היה קל בהרבה מהיום ולכן נשאלת השאלה...מדוע זה כך...מדוע אני עדין לבד...?!
יש לי תשובה, היא ארוכה מאד, מאד, מאד ולא בהכרח תיכנס כאן
ברוך שובך

Mayel

New member
מנסיון...

אין כזה דבר תשובה נכונה, לא מבחינת תשובה של אחרים לשאלותייך שלך אתה. כל תשובה שתקבל אך בתוכך לא תאמין בה, לא משנה אם היא התשובה הנכונה או לא, היא לא תיחשב כתשובה מספיק טובה עבורך. יש לך שאלות על עצמך? על רגשותייך, הרגשותייך? שב עם עצמך ותענה על השאלות הללו ותאמין לי שתקבל את התשובות הכי חכמות,נכונות והכי מתאימות לך לאותו הרגע ומה שתעשה עם התשובות האלו...תלוי רק בך. שיהיה לך שבוע מ-ק-ס-י-ם מלא בתשובות מעניינות

למעלה