"את בסדר את"

Sensorium

New member
"את בסדר את"

ממ, לאלה מכם שיוצאים עם מישהו/י מהמין השני, ייצא לכם להתקל בתגובות כמו "כן, אבל את בסדר" "זה לא אותו דבר" "אבל לך יש חבר" של אנשים לזה שאתם בי ? בכלל, אנשים שפתאום רואים את הנושא ב"יותר סלחנות" בגלל שכרגע יש לך בן זוג, וזה נורמלי, כאילו "יש עוד סיכוי" כי הרי, "את לא איזה לסבית או משהו, את בסדר את" אני אומרת שהייתי עם ג'וש גם אם הוא היה בחורה, כי.. וול, ככה! כי זה ג'וש. אבל למען האמת זה הרבה יותר מורכב מזה, נורא נח לי עם העובדה שהוא גבר, זאת אומרת.. נוח לי שאני יכולה פשוט לאמר "החבר שלי" וזה לא יותר מסובך מזה...

Blackice

New member
לא זכור לי

שנתקלתי בתגובות שמנסחות את זה באופן כה ישיר אבל אני בטוח שזה עושה הבדל עצום. מה שכן, אם אני אקבל תגובה כזו ברור לי שאני ישר אתרתח ואשטוף את מי שמנסח תשובה הומופובית שכזו.... משעשע, אני לא מרגיש יותר נוח עם מיכל, כי היא קטנה ממני בהרבה שנים. אני חושב שהיה לי יותר נוח להגיד "חבר שלי" ולהסביר מאשר להגיד "חברה שלי בצבא" ואז להסביר איך זה..

Sensorium

New member
באמת?

אני נתקלת בזה כל כך כל כך הרבה. אתה לא מרגיש שיותר קל לאנשים לקבל את זה שאתה בי, בגלל שכרגע אתה במערכת יחסית "נורמטיבית"?

Blackice

New member
אני כן מרגיש!

כמו שכתבתי, אני בטוח שזה עושה הבדל עצום... אבל אף אחד לא אמר לי ש" אני בסדר" כי יש לי חברה. (לעומת המצב שבו יש לי חבר ואני לא בסדר? I don't think so *במבטא ניויורקי*) אני משוכנע שהרבה אנשים סטרייטים שאני יוצא מהארון כלפיהם מקבלים אותי יותר טוב כי יש לי חברה. אגב, באותו אופן, לדעתי, להט"בים מקבלים אותי יותר טוב כשאני מספר להם שאני בי, כי אני מספר להם שאני מונוגמיסט סדרתי. אני חושב שאם הייתי בקשר פתוח או פוליאמורי הייתי נתקל בהרבה יותר התנגדויות כי אני "משחק לידי הסטיגמות".

Sensorium

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif!

כל כך. -לגביי המונוגמיה. אנחנו בקשר שהוא באמת פתוח, מהבחינה שהוא פשוט לא אטום וסגור מלכתחילה... לא נראה לי שהעניין הוא בכלל "ללכת לשכב עם אנשים אחרים" אלא היכולת לתקשר בצורה פתוחה על זה שקורה ונמשכים לאנשים אחרים ומה/האם עושים עם זה. אבל לך תסביר את זה
כן, לזה התכוונתי.. כנראה שהבסדר הזה רלוונטי לגביי בגלל שככה הסביבה שלי מתבטאת פשוט :)

למעלה