את באה אליי...

deerman

New member
את באה אליי...

רוחצת בשרך במים עוטפת גופך הרך הלבן בשמן ניחוח יסמין ואת בדרך לכאן. לובשת שמלת משי רכה שטפח מסתירה וטפח חושפת ומבטיחה שמתחת תאפשרי לי לגשת. ואני כבר נרות לכבודך הדלקתי ויין בכוסות זכוכית מזגתי ושמן בכלים כבר חיממתי ומיטת אוהבים כבר תיקנתי ועץ בקמין כבר השלכתי. והכל ערוך ומוכן לכבודך והכל נכסף כבר לנוכחותך וגופי חש געגוע לגופך ואת בדרכך ביער העבות מפלסת דרכך בציפייה לבאות.

שמים1

New member
באה אליך ../images/Emo79.gif

באה אליך בתוכי פורחים אלפי פריחות ניחוח חלומותי משתרך אחרי כשובל של תקוות ,בשכרון חושים כמו בוקר זהוב העוטף אותי בזוהר של אהבה. באה אליך מבעד לחלוני שרות ציפורים וציוצם מנעים את ערגותי הסוערות לחוש אותך בזרועותי, לנשום אותך בנשימות קטנות של תשוקה. באה אליך ערב עטף בצללים שרידים של יום עטור מחשבות בנחישות מתפרצת רקועה באור ירח בוחן.

odo13z

New member
מנעמייך....../images/Emo66.gif

כמהה....אל מנעמי החיים... שואל את עצמי.... האם יבוא עוד רגע של חסד באשמורת השלישית...? האם עוד נחוש....כבראשית...? עונת החלומות...טרם בשלה... עודנה מסתתרת... מאחורי מסך..... השמש קורצת.... שולחת קרני אור.... בין פרח לפרח..... עפה לה ציפור....:) לחוש עצמי בזרועותייך לו רק עוד פעם אחת... לשתות ממנעמייך.... ואור לבנה חיוור רקוע בשמי נחושת יאיר את מבטך יעטור שיער ראשך ככתר זוהר.

שמים1

New member
עיניך מביטות בי ../images/Emo79.gif

ראיתי סערת תכלת בעיניך מילים הגולשות אל שעת דימדומים ולרגע היה נדמה לי כי הן מחוללות אל כתלי לבבות פורשות קו רקיע ההולם את אור עיניך. הסתדרו המילים בשורה לוכדות ערפילים החבויים מתוכך נפרשו לראשי כהילה מוארת המפזרת רסיסי אור נוצצים ככוכבים. עיניך מביטות בי עיניי לוכדות ירח מכסיף אורו נשבר אל תוך ליבי לוכד מבטך. ועודך מביט בי.

יערית 1

New member
כשאפגוש בך

כשאפגוש בך, תגאה תשוקתי היוקדת בניגון של עדנה במעגלי ערגה ותאווה. כשאתערטל בין זרועותיך, אשתכר מצוף אהבתך, מכיסופיך המתנגנים בי בעומקם של צלילים אוהבים.

למעלה