את אשמה בכל..

m a y a18

New member
את אשמה בכל..

בד"כ מכתבים מסוג אלו נפתחים בהצהרה כי "נמאס לי לפחד מה יגידו כולם". אני מפחדת רק מתגובתך, רק את מול עיניי. אמצע הלילה, אני נזכרת ברגעים היפים שלנו ומתחילה לרחף, מתמלאת אושר אך באותה מהירות שהרגעים הללו מתגנבים לתוכי אני נזכרת כמה גדול המרחק בין הרגשות שלנו, כמה הרגעים האלו ייפים וקסומים רק בעיניי. מתהפכת, חושבת, בוכה, כותבת והכל.. הכל בגללך.. למה את חייבת להיות.. להיות כ"כ את..

ה מוזה

New member
m a y a18 ../images/Emo142.gif ברוכה הבאה

בכמה שורות בודדות ..ובמיוחד בשורה אחת אמרת את הכל - "למה את חייבת להיות.. להיות כ"כ את.. " הפחד מהתגובה היא כל כך טבעי הרבה פעמים אנחנו חוששים .. לומר את הדברים בגלוי לפני המשפט הזה שלך אני מבינה שיש בה הרבה קסם שגורם לך לאושר ..ולהכיל בתוכך את כל אותם רגשות זה באמת כמו הר געש פנימי .. אני מקווה שתמצאי את הדרך לשחרר את כל אותם רגשות ,מחשבות אם זה בכתיבה ..או בכל דרך אחרת אל תשמרי בבטן .. דברים שנשמרים בבטן יש להם נטיה להתפרץ בדרך זו אחרת , להעיק ולא לתת מנוחה מקווה .. שתמצאי שקט פנימי

שיריה

New member
מאיה יקרה,

אני יודעת שזה קשה, וגם יודעת עד כמה, אבל, ביחסים בין אישיים ובכלל באהבה אחד הדברים הכי חשובים הוא פשוט לקבל את האחר איך שהוא. לקבל את זה שהוא שונה ממני, ומרגיש שונה ממני. וזה בסדר כי רוב האנשים בדר"כ לא מרגישים אותו דבר, אני בטוחה שגם יש אנשים שאוהבים אותך יותר ממה שאת אוהבת אותם ככה זה. אני יודעת שזה קשה, אני אישית עוד לומדת את זה, כל הזמן. פשוט לקבל אנשים איך שהם. לקבל את המערכת יחסים איך שהיא. ברוכה הבאה

למעלה